1 ile 30 arası toplam 121 sonuç

Konu: Football Manager 2007 World Class League

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Fenerbahçe 1. ligte .. Galatasaray 2. ligte .. Roma, Valencia Sevilla da 2. ligte .. hLL olsun ne diyim .. Fenerlisin herhalde .. Takımına Torpil Geçmişsin ..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by uaburak89 View Post
    Fenerbahçe 1. ligte .. Galatasaray 2. ligte .. Roma, Valencia Sevilla da 2. ligte .. hLL olsun ne diyim .. Fenerlisin herhalde .. Takımına Torpil Geçmişsin ..
    evet ayni cevabi ben onabaska forumda verdim

emeğe saygı uğraşmışsın ama bişi söylemek istiyorum sence FB oraya yakışıyomu o ligi normal olarak bir sezon kendi halinde bırak küme düşmezse bırakıyorum bu oyunu.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by FuckerFucara View Post
    emeğe saygı uğraşmışsın ama bişi söylemek istiyorum sence FB oraya yakışıyomu o ligi normal olarak bir sezon kendi halinde bırak küme düşmezse bırakıyorum bu oyunu.

bak ben bi fenerbahçeli olarak sana katılıyorum...
    fanatiklik yakışmamış...

Nesil
    2006
    Yer
    Osmancık/ÇORUM

Quote Originally Posted by uaburak89 View Post
    Fenerin 1. Ligde olmasına tepkini anladım Roma nın ve Valencia nın 2. ligde olmasına olan tepkinide anladım Ama galatasarayın 2. ligi bile hakettiği mechul ona bakarsan galatadan ne kadar üstün takımlar olan Udinese Villarreal vb. hepsi 3. ligde buna niye karşı cıkmadın

Sheriff Misafir

diğer türlü 1.lik ispanya italya ing. ve almanyadan olusurdu sadece.
    hem türkiyeden bir takım olmasını istemiştir belkide bence güzel olmuş tebrikler

Mesaj Yetkileri