galatasarayın alt yapısı gerçekten çok iyi sebep genç takımların şampiyonlukları. ileride galatasaraın gençlerinden çok şey bekliyorum en azından 2ci bir kupa
galatasarayın alt yapısı gerçekten çok iyi sebep genç takımların şampiyonlukları. ileride galatasaraın gençlerinden çok şey bekliyorum en azından 2ci bir kupa
Gelecekte Galatasaray bu gençlerin meyvelerini kesinlikle yiyecektir.. Gerçekten inanılmaz gençler yetişiyor.
Cem Sultan'ı herkes merak ediyor madem bir müjde verelim.Turksportal olarak Cem'le röportaj yapabiliriz,ancak GS yönetiminden izin almaya çalışıyoruz...
Koray Dusova making tactical change...
Vayyy ßu Cem Sultan 9 Numaramış yahu ßende 9 numarayım ßak Sevdim Cem Sultan'ı![]()
çok ii bi oyuncu fmden tanıyorum
cem in 15 yaşında olduğuna eminmisiniz ....![]()
Süperstar denilmiş o kadar da iyi mi yahu?? Süperstar diyince benim aklıma bir Ronaldinho, bir Henry filan geliyor. Hakkatten o potansiyel var mı?? İnşallah vardır ve şansı da yaver gidip doğru zamanlarda doğru takımlarda oynayarak kendini geliştirir de biz de gurur duyarız. Aman Ajdar gibi Hiperstar olmasında sonunda..
alemde tekiz, hepinize yeteriz..
vay be hiç duyamıştım cem diye birisini inşallah yaşı ilerledikçe bize faydalı olur...
galatasaray'ı ii bir gelecek beklio
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
böyle haberler çıkarsa bu oyuncu cok abartılır ve sonra hiç bir şey olmaz
fmde falan 2010 yılına gelindiginde baya iyi oluyor gerçektede öyle gelişirse süperstar olur...
not:abi her konuyu nasıl alexe çekiyorsunuz anlamıyorum yaa anladık alex dünyanın en iyi oyuncusu tabi size göre![]()
ben onu fm de 16 yaşına gelince hamburga aldım zaten milli takımada çağrılmış asta oynattım ilk sene asist iknci sene gol yaptı ama ne biçim ss koyacam ama oyunu sildim
ins böle yetenekler artar da lige tat gelir