1 ile 30 arası toplam 48 sonuç

Konu: İşte geleceğin süperstarı !

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by arda_ultraslan View Post
    33 macta 77 gol atmis,yani böyle birinde sence mükemmel süperstar potansiyeli yokmu?ayrica galatasaray onu 18 yasina gelince oynayabilecegi bir takima kiralar sonra biraz tecrübe kazaninca geri alir bütün genclerine yaptigi gibi.
    Olm istatistik düşmanı olan sen burda istatistik koymuşsun ne iş
    Alexe gelince bakmayın o istatistiklerede cem sultana gelince oo süper 33 maç 77 gol
    Şaka bi yana gerçekten çok iyi bi futbolcu.Arda'dan daha iyi bence geliştiğini varsayarsak
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Quote Originally Posted by EreN View Post
    Olm istatistik düşmanı olan sen burda istatistik koymuşsun ne iş
    Alexe gelince bakmayın o istatistiklerede cem sultana gelince oo süper 33 maç 77 gol
    Şaka bi yana gerçekten çok iyi bi futbolcu.Arda'dan daha iyi bence geliştiğini varsayarsak
    Yok ya ben istatistik düsmani degilim,alexe de hicbir zaman kötü futbolcu demedim,hatta alexin appiahtan sonra türkiyenin en iyi yabanci oyuncusu oldugunu söylüyorum,asil ben istatisliklere bakarim,sen beni baskasiyla karistirdin herhalde .

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by arda_ultraslan View Post
    Yok ya ben istatistik düsmani degilim,alexe de hicbir zaman kötü futbolcu demedim,hatta alexin appiahtan sonra türkiyenin en iyi yabanci oyuncusu oldugunu söylüyorum,asil ben istatisliklere bakarim,sen beni baskasiyla karistirdin herhalde .
    Kimle karıştırıcam ki
    Başka bi konudaki yazını gördümde istatistiklere bakma avrupada hiç bir iş yapmıyor demiştin de
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Quote Originally Posted by EreN View Post
    Kimle karıştırıcam ki
    Başka bi konudaki yazını gördümde istatistiklere bakma avrupada hiç bir iş yapmıyor demiştin de
    neyse uzatmayalim konuyu yoksa bu konuda fb-gs konusuna dönüsecek ve kapanacak

Mesaj Yetkileri