fm 2007 uygulama dosyasi bulunamadi diye bi hata veriyo
fm 2007 uygulama dosyasi bulunamadi diye bi hata veriyo
exe dosyan yok. Onunla alakalı bir problem...
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
peluk fm.exe diye degistirdim ismini ancak gozattan girince sadece dosyalari goruyo fm.exe yi gormuyo
Hurmet rapid linkleride var dedi ama göremedim ,bulamadım...Bir rapidleseniz şunu size zahmet...Diğer türlü deniyorum deniyorum indiremiyorum...
yuzde 100 de yakinda cikacakmi
indirme yerine gir orda görceksin rapid linklerini
Sağolasın hurmet ben neden bulamadım analamadım...![]()
Bu arad inşallah %99 oranında bu türkçeleştirme 2007 de olur..CM 2003-2004 den sonra...
yamayı biraz önce indirdim çok güzel sorunsuz çalışıyo yamada emeği geçen herkeze teşekkurLEr
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
çok saolun bende bunu bekliyodum emegi geçen herkese tesekkurler
vieri dedigini yapiyorum ama soyle bisey cikiyo
http://img110.imageshack.us/img110/7292/adszle8.png
bundan sonra kaydet yapip geri ciktigimda uygulama dosyasi bulunamadi diyo acaba nerde hata yapiyorum ilgin icin tesekkurler.
tamam Football Manager klasörünün üzerindeyken tamam diyeceksin.
alttan tamponlanmış veriyi temizleyi işaretleyeceksin.
sonra sağ üstte bululunan kaydet yazısına tıklayacaksın
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
C:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2007\
oyun eğer bu alandaysa seçtikten sonra sağ üstten kaydete basın sonra deneyin.
Mustafa BudakTurksportal
C:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2007\
bu klasörde fm.exe var mı ?
Mustafa BudakTurksportal
.exe dosyasi gorunmez arkadaslar en son "football manager 2007" klasörünü secip birakin
yani uzantısı .exe ismi fm tamam tekrar fm.exe yaparsan fm.exe.exe olur.. bu durumda hiç çalışmaz..
Mustafa BudakTurksportal
Arkadaşlar öncelikle aynı sorunu bende de verdi,Documents settings-application data yı oyunu açmadan sildiyseniz veriyor galbia o hatayı,oyunu normal fm2007.exe dosyasından bir açın kapayın sonra fm2007 türkçeyle açın halloldu bende...
Benim sorunum,oyuna girdim fakat maç spikeri ve haberler türkçe değil,haberlerinde %10 u gibi bi kısmı türkçe geliyor.Normali bu mudur?Değilse load game yaptığım için bir sorun olabilirmi veya başka birşeymi?
Şimdiden teşekkürler...
program bilgileri windows kayıt defterinde tutmakta. büyük ihtmalle kullandığınız anti virus programı buna izin vermiyor.
Mustafa BudakTurksportal
Avast'ı devre dışı bırakarak kaydet demelisiniz.
Kayıt defterine yazıp yazmadığını,
1-) Başlat'a tıkla
2-) Çalıştır'a tıkla
3-) regedit yaz (Enter)
4-) Soldan bilgisayarıma tıkla
5-) HKEY_LOCAL_MACHINE'i aç
6-) SOFTWARE'i aç
7-) Turksportal.net'i aç
8-) Football Manager 2007 Türkçe
9-) Setup'a tıkla
10-) Sağ kısımda Folder isminde bir anahtar olacak, eğer yoksa kayıt defterine yazılmıyordur demektir.
Mustafa BudakTurksportal
Mustafa BudakTurksportal