1 ile 30 arası toplam 133 sonuç

Konu: FM 2007 Staff Bölümü (Coach, Physio, Scout, Menager)

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bence de '' pat rice '' çok iyi bir scout ama küçük takımlara gitmiyor . Zaten genellikle iyi olan scout ' lar pahalı oluyor ve küçük takımların teklifleriyle pek ilglenmiyor .

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by uA_BirdHunter12 View Post
    bence de '' pat rice '' çok iyi bir scout ama küçük takımlara gitmiyor . Zaten genellikle iyi olan scout ' lar pahalı oluyor ve küçük takımların teklifleriyle pek ilglenmiyor .
    ewet o adam bi harika barcelonada almıstım we yuksek yıldız potansiyei olanları daima yakalıyo sana bildiroyo...

3. Default

Quote Originally Posted by alexx20fb View Post
    ewet o adam bi harika barcelonada almıstım we yuksek yıldız potansiyei olanları daima yakalıyo sana bildiroyo...
    scoutlar nasıl bildiriyo ii oyuncuları ???
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by burakaltinay View Post
    benden kral scout yok dunya kazan ben kepce tararim cokda guzel pekde guzel kasmayin scouta bence.ayrıca yazdığınız staffların hiçbiri alınamaz dünya klasında adamlar. doktor alacağımda pysosu 20 olan bi adam arattırın we alın doktorada fazla kasmayın. koç alacağınızda filterdan ayarlayın koç özellikleri yüksek olsun yeter. asistan alacağınızda en önemli özellik gençlerle çalışması çünkü 18 we 20 yaş altı takımları o çalıştırıyor olacak...
    nasıl scout arattırıyoruz lutfen yardım??

Mesaj Yetkileri