geremi hem sağ bek oynar hemd ön libero tersini düşünen futboldan anlamıyordur kardeşim
geremi hem sağ bek oynar hemd ön libero tersini düşünen futboldan anlamıyordur kardeşim
So what?
Saike
Geremi sağ bek ve sağ kanattır. Yani DR / MR mevkilerinde oynayabiliyor. Ön liberoyu nereden çıkardınız anlamadım, o mevkide Chelsea'de Essien, Makalele gibi adamlar var. Geremi sağ bek ve sağ kanattır tekrarlıyorum. Ön liberoda çok nadiren oynar, takımın o mevkideki oyuncusu sakat veya cezalıysa oynar. Onun haricinde sağda oynar.
Ümit Özat'a teklifler var!
F.Bahçe'nin kaptanı Ümit Özat, yılbaşı tatili için gittiği Dubai’de de aralıksız olarak 2. yarıya hazırlanırken, Avrupa’nın güçlü ekiplerinden transfer teklifleri aldığı ortaya çıktı. Vatan Gazetesinin bugünkü haberinde Ümit’in Dubai’ye gidişinden önce Alman ekibi Mönchengladbach yöneticileri İstanbul’a gelerek, tecrübeli yıldıza transfer teklifinde bulundu. Bundesliga ekibinin yöneticileri 4 yıllık sözleşme önerirken, sarı-lacivertli takımdan aldığı kadar parayı vermeyi de taahhüt etti. Ayrıca Yunan ekibi Panathinaikos ve Rus temsilcisi Spartak Moskova’nın da menajerler kanalıyla Ümit’e teklifte bulunup, renklerine katmak istediklerini bildirdiler.
‘BU SEZON OLMAZ’
Kaptan Ümit Özat, Mönchengladbach, Panathinaikos ve Spartak Moskova’nın kendisiyle ilgilenmesinden dolayı mutluluk duyduğunu dile getirirken “Futbola son noktayı Avrupa’da koymak isterim. Bu bir gerçek. Ancak kesinlikle bu sezon değil. Teklif yapan yöneticileri, F.Bahçe’nin 100. yılında kaptan olarak takımın başında bulunmaktan gurur duyduğumu ve bundan sonra görüşebileceğimizi bildirdim. Aslında futbolu sarı-lacivertli kulüpte noktalamak da benim için büyük bir gurur kaynağı olur” dedi.
DUBAİ’DE ÇALIŞIYOR
Dubai'de bayram ve yılbaşı tatilini ailesiyle birlikte geçiren Ümit Özat, kaldığı oteldekileri ise hayretler içinde bırakıyor. Tatilde bile sabahın erken saatinde kalkıp, spor salonunun yolunu tutarak, sakatlıktan sonra formuna çabuk kavuşmak için çalışıyor. Koşu parkuruna da çıkan Ümit, 2. yırıya bomba gibi girmek istiyor.
24.12.2006
Kaynak : Vatan
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Transfer çalışmalarını sürdüren F.Bahçe'de Yıldıray Baştürk yine gündemde. Özellikle Başkan Aziz Yıldırım'ın ısrarla istediği başarılı futbolcunun Sarı-Lacivertlilere katılması için geçen sene de girişimde bulunulmuştu.
Yıldıray, o dönem kendisine yapılan teklifi "Gurur duydum. Fenerbahçe'de oynamak isterim; ancak bu sene de kariyerimi Almanya'da sürdürmek niyetindeyim." diye geri çevirmişti.
Milli futbolcu Yıldıray'ın menajeri Reza Fazeli'nin önceki gün geç saatlerde F.Bahçe Kulübü'ne gelmesi muhtemel transferi kuvvetlendirirken, dün de Almanya'nın en bilinen spor mecmuası Kicker, "Berlin, Yıldıray'ın yerine adam arıyor." başlığını kullanarak bu gelişmeyi okuyucularına duyurdu. Hertha Berlin'de mutsuz günler geçiren Yıldıray'ın F.Bahçe'yle anlaşması durumunda, yeni bir sözleşme için yüksek miktar talep eden Alex de Souza'nın sezon sonu gelmeden satışa çıkarılacağı bildirildi. Yönetimin, Brezilyalı futbolcudan para kazanmayı istediği anlatıldı. Arthur Zico'nun da, "Kendi isteğimle göndermeyi düşündüğüm yabancı futbolcum yok." sözü, 'Satılması düşünülen lejyoner mi var?' sorusunu günlerce gündemde tutmuştu.
Uğur Boral: Hâlâ eksiklerimiz var
Fenerbahçe'nin genç yıldızlarından Uğur Boral, farklı galip kapattıkları karşılaşmalarda dahi takım olarak eksikleri olduğunu ve hatalar yaptıklarını itiraf etti. UEFA Kupası'ndaki Newcastle United maçında Zico'nun yaptığı değişikliklerle oyun kalitelerinin de yükseldiğini anlatan Uğur, "O maç bir dönüm noktası oldu. O gün bugündür, iyi gidiyoruz. İnşallah böyle de devam eder. Başlarda kötü oynuyorduk. Yeni bir takımdık. Takviyeler olmuştu. İlk haftalarda oynayamadım diye söylemiyorum. 4-6 gol atarak kazandığımız maçlarda bile bazı şeylerin eksik olduğu görülüyordu. N.United maçından bu yana takımımız çok iyi oynamaya başladı, güven kazanıldı, futbolcular birbirlerine alıştı." dedi.
Kesin oynayacağını düşünerek İstanbul'a geldiğini vurgulayan Uğur, ilk 9 hafta kenarda beklemenin kendisini endişelendirdiğini; ancak ümidini hiç yitirmediğini kaydetti. F.Bahçe'nin geleceğinin aydınlık olduğunu belirten Uğur, Zico'nun da geçmişte acımasızca eleştirildiğini söyledi.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Yıldıray Fener'e gelirse, Alex gidecek mi?
Kanarya, Yıldıray'ı alarak hem kadroyu güçlendirecek hem de Alex'e çok para vermekten kurtulacak.
Akıl oyunları
Kanarya, Yıldıray'ı alarak hem kadroyu güçlendirecek hem de Alex'e çok para vermekten kurtulacak.
F.Bahçe, Hertha Berlin'de forma giyen Yıldıray Baştürk konusunda ince planlar yapıyor. Sarılacivertli yönetim, sezon sonunda kulübüyle sözleşmesi bitecek olan gurbetçi futbolcuyu, Alex'in alternatifi olarak da düşünüyor. F.Bahçe'nin, sözleşme uzatmak için yüklü bir para talebinde bulunacağı belirtilen Alex'e taviz vermemek için Yıldıray'ı gündemine
aldığı öğrenildi. Böylece hem Alex'e gözdağı verilecek hem de herkese takımda kimsenin ayrıcalıklı olmadığı mesajı verilecek.
BAYERN MÜNİH CEPHESİ SESSİZ
Hertha Berlin'le sezon sonunda yolları ayıracak olan 28 yaşındaki Yıldıray Baştürk'le temaslar devam ediyor. Fenerbahçe'ye gelmeye sıcak bakan yıldız futbolcunun İranlı menajeri Reza Fazeli, İstanbul'a gelerek başkan Yıldırım'la görüştü. Yıldıray'la ilgilenen bir diğer kulüp olan Bayern Münih cephesinde ise şimdilik yeni bir girişim yok. F.Bahçe, Yıldıray'ı transfer ettiği taktirde, Alex yeni sözleşme için yüksek para istemeye devam ederse gönderilecek.
FOTOMAÇ
Fener'e gelirim
Yöneticilerin, İngiltere'de Kamerunlu orta alan oyuncusunun menajeri Herve Patrick Tchinda ile görüşerek, maddi konularda anlaştıkları öğrenildi. Geremi'nin de yakın çevresindekilere "Her an Fenerbahçe'ye gidebilirim" dediği belirtildi. Kanarya, Geremi'nin transfer edilmesi durumunda Deivid ile yollarını ayıracak.
MÜTHİŞ BİR YILDIZ
Fenerbahçe'den Njitap Geremi bombası... 100. yılında bütün cephelerde şampiyonluğu hedefleyen Fenerbahçe, ocak ayındaki ara transfer döneminde müthiş transferler yaparak gücüne güç katmayı planlıyor. Bu doğrultuda transfer çalışmalarını büyük bir gizlilik içinde yürüten Fenerbahçe'nin Aston Villa'nın süper forveti Milan
Baros'tan sonra Chelsea'nin Kamerunlu futbolcusu Njitap Geremi ile de transfer görüşmelerinde bulunduğu ortaya çıktı.
SIRA CHELSEA'DE
Sarı-lacivertli yöneticilerin, geçtiğimiz günlerde İngiltere'de gizlice Geremi'nin menajeri Herve Patrick Tchinda ile bir görüşme yaptıkları ve maddi konularda küçük pürüzler dışında anlaştıkları vurgulandı. 2003'ten beri Chelsea formasını giyen Geremi'nin bu sezon İngiliz kulübünden ayrılmak istediği ve yakın çevresindekilere "Her an Fenerbahçe'ye gidebilirim" dediği öğrenildi. F.Bahçe'nin, Geremi için Chelsea kulübü ile de pazarlık masasına oturması bekleniyor.
Beşiktaş da talip oldu
Fenerbahçe'ye yeşil ışık yakan Njitap Geremi için Beşiktaş'ın da devrede olduğu ifade edildi. Siyah-beyazlıların, Jose Kleberson'a karşılık Chelsea'den Kamerunlu Geremi'yi istedikleri öğrenildi. Ama Geremi konusunda Beşiktaş'ta şu an için net bir gelişme olmadığı da vurgulandı.
Diego galiba geliyor... Bugun tv8 de izledim...![]()
Yıldıray'ı alırsak harika olur.
diego weya yıldıray gelirse tam super olur
Diego gelirse takıma muhteşem bir güç katar ama Almanya'da sampiyonluga oynayan bir takımdan Türkiye'ye gelecegini sanmıyorum.Bremen'e gelmeden once Porto'dan alabılseydık keske zamanında.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Diego duyduğuma göre eşcinselmiş, Türkiye'ye gelmez bu yüzden.
diego fenere gelmesi cok zor hem ona gerek yok o gelirse alez gider
fenerbahce bakiyorum haberlere forvet ariyor aziz yildirim cok para saciyor sokaga gelcek sezon bir forvet daha alirlar
Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico’nun, ara transferde yabancı oyuncu almayı düşünmediği, Deivid ile Lugano’ya takımda kalacaklarını söylediği belirlendi.
Şu alınırsa Lugano gönderilecek”, “Bu transfer edilirse Deivid yollanacak” türü haberler bazıları tarafından aylardır dile getiriliyor. Taraftarlar da kimin gönderilip, kimin alınacağını merak ediyor.
Pekii bu konunda tek yetkili Zico ne düşünüyor? Brezilyalı hoca, kimseyi göndermeyi, dolayısıyla yabancı kontenjanı dolu olduğu için de kimseyi almayı düşünmüyor. Tecrübeli teknik adam, bu konuda en çok tedirgin olan Deivid ve Lugano ile bir görüşme yapıp, onlara güvence verdi.
‘Kafanıza takmayın’
Brezilya’da iki gün önce gerçekleşen görüşmede, Fenerbahçe Teknik Direktörü, Deivid ve Lugano’yu ikinci yarı için çok daha moralli ve hazır bir şekilde görmek istediğini söyledi.
İki oyuncuya arkadaşlarından farklı bir çalışma programı veren Zico, özellikle oynamadığı için morali bozuk olan Deivid’le ilgilenirken, “İlk yarıda eleştiri aldınız. Bunu kafanıza takmayın. Ben, sizin kalitenizi biliyorum. 2. yarıda herkesin sizden övgüyle bahsedeceğine eminim” dedi.
Kaynak: Fanatik
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Deividi anliyoruzda Lugano nereye gidiyo bence fenerbahceye uzun süre hizmet edebilecek bir oyuncu Lugano kesinlikle kalmalidir.
F.Bahçe, Topuz için Kayserispor'un 5 milyon dolar bonservis bedeli istemesi üzerine bu transferden vazgeçti.
Sarı-lacivertli yöneticiler, Kayseri yönetiminin bu rakamı resmen talep etmesi durumunda pazarlık bile etmeme kararı aldı.
Kaynak: Pasfotomaç
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Geremi, Diego, Yıldıray, Hamit gibi yıldızların peşinde olan F.Bahçe'nin listesinde geçen sezon Beşiktaş'tan Lyon'a giden Norveçli'nin de olduğu bildirildi.
Fenerbahçe, 100. yılındaki büyük hedeflerine ulaşmak için kadrosunu güçlendirme çalışmalarını sürdürürken, gündeme gelen isimlerin de ardı arkası kesilmiyor. Şu ana kadar Geremi (Chelsea), Diego (Werder Bremen), Yıldıray (Hertha Berlin), Hamit (Schalke) gibi yıldızlarla ilgilenen sarı-lacivertli kulübün gündemindeki son isim ise John Carew.
Deivid'den beklediği verimi alamayan Fenerbahçe'nin, Norveçli golcüyü 100. yıl kadrosunda düşündüğü bildirildi. 2004-05 sezonunda Beşiktaş forması giyen 28 yaşındaki yıldız, 24 maçta 13 gol atmasına karşın beklentilere yanıt verememişti.
Kaynak: Sabah
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Yönetim mi Zico mu belli olacak Zico Deivid'in gönderilmesinden yana degil bence yönetim Deivid'i yollamak istiyor. Acaba ne olacak Başkan işe el koyacakmı yoksa Zico'nun sözümü gececek ?
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Deivid gitmeli Baros gelmeli..
Deivid gönderilsin yerine güzel bi forvet veya defans gelsinde başka bişey istemiyorum yönetimden![]()
Deivid gidecek yerine Milan Baros gelecek, bundan şüpheniz olmasın
Deivid AZ Alkmaar maçının ağırlığını kaldırabilecek bir santrafor değil, yönetim de Zico da bunun farkında; bu yüzden Deivid yerine Milan Baros veya dengi bir santrafor alınacak.
Carew haberleri tamamen yalan, zira Carew'in sözleşmesinde "Bir sonraki satış bedelinin %33'ü Beşiktaş'a ödenecektir." maddesi bulunuyor. Bonservisi 6 milyon euro olan Carew eğer bonservisiyle Fenerbahçe'ye transfer olursa, bu transferden Beşiktaş'ın kasasına 2.5 milyon euro girmiş olacak. Bunu da Fenerbahçe bile bile yapıp da Beşiktaş'a para kazandırmaz.
Arkadaşlar haberiniz vardir bi an için aklıma geldi tepem attı.Zico bu takıma forvet isterken deivid veya baros u alın demişler.bizimkiler brezilyalı teknik adam var diye deivid almşlar baros u almamışlar.adam avrupa şampionu gol kralıydı 2004 te ..gittiler bu dandik erifi aldılar çıldırırorum
Diego hayali
Başkan Aziz Yıldırım'ın 2004'te almaya çalıştığı ama son anda Porto'ya kaptırdığı Brezilyalı süper star yeniden Kanarya'nın gündemine geldi. Sarı-lacivertliler, 21 yaşındaki Diego'yu transfer edip, ileride sambacıdan büyük paralar kazanmayı planlıyor. Werder Bremen'li top cambazının bonservisi ise 10 milyon euro civarında.
Fener, Porto'ya kaptırmıştı
Fenerbahçe; Milan, Juventus ve İnter'in de transfer listesinde yer alan Werder Bremen'in süper Brezilyalısı Diego Ribas'ın peşinde... Başkan Aziz Yıldırım'ın, 2004-2005 sezonunda da transfer etmek için girişimde bulunduğu ancak son anda Porto'ya kaptırdığı Diego için yeniden harekete geçtiği belirtildi. Fenerbahçe,
bu sezon Werder Bremen'de oynadığı süper futbol ve attığı müthiş gollerle Alman ligini adeta kasıp kavuran Diego Ribas'ı Ocak'ta veya sezon sonunda renklerine katmak için şimdiden düğmeye bastı.
Bundesliga'yı sarsıyor...
Sarı- lacivertlilerin, 21 yaşındaki Brezilyalı orta alan oyuncusunu transfer ederek gelecekte bu futbolcudan büyük paralar kazanmayı hedeflediği öğrenildi. Bu sezon gösterdiği performansla değeri çok yükselen ve bonservisi 10 milyon euro'ya çıkan Diego'nun, Fenerbahçe'deki Brezilyalı oyuncuların çokluğu nedeniyle sarı-lacivertlilerin teklifini kabul edebileceği ifade edildi. Alex'in de Diego için "Geleceğin Maradonası" dediği kaydedildi. Öte yandan Fenerbahçe'nin Milan Baros ve Geremi için de çalışmaları sürüyor.
Kimdir?
İsim: Diego Ribas Cunha
Doğum tarihi: 28/02/1985
Doğum yeri: Ribeirao Preto
Ülkesi: Brezilya
Boyu: 170cm
Kilosu:73 kg
Mevki: Orta saha
Forma no:10
Kariyeri: Werder Bremen
Diego haberleri yalan..
Alex 2 yil daha Fenerbahcede
Alex 2 yıl daha F.Bahçe'de
Brezilyalı oyuncunun menajeri Juan Figer, resmi imza için yılbaşından sonra Türkiye'ye gelecek
F.Bahçe sözleşme yenileyip yenilemeyeceği konusu yılan hikayesine dönen Alex'te mutlu sona ulaştı. Yıldız futbolcu ve menajeri Juan Figer ile yapılan temaslarda anlaşma sağlandığı ve Alex'in 2 yıl daha F.Bahçe'de kalacağı öğrenildi. Menajer Figer'in yılbaşından sonra İstanbul'a geleceği ve tarafların resmi sözleşmeye imza atacağı ifade edildi.
Huzur içinde tatil yapıyorum
Bu arada ülkesinde tatilde olan Alex kendi internet sitesinde yaptığı açıklamada, "İlk yarıyı güzel şekilde kapatmanın huzuru içinde tatilimi geçiriyorum. Sezon başında yeni hocamız Zico'nun tarzına alışmakta zorlanmıştık ama sonunda bütün zorlukları aştık. Ancak rehavete düşemeyiz, iyi başlamak güzeldir ama bundan daha iyisi güzel bitirmektir."