1 ile 30 arası toplam 606 sonuç

Konu: Türkçe FM 2007 / Panel - Kurulum - Çalıştıramama Problemleri

Hybrid View

peki simdi sonuc nedir o zmn yani hatta simdi d benim fm d harddiskinde yuklu turkceyide d ye kurmustum hani dedim belki sorun d dedir sildim c ye kurdum gene senin dedigin gibi patchin icinden oyuna girdim ama gene reklamalr vs turkce menu oyun ingilizce vallahi bi anlam veremiyorum ya

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Orchuna View Post
    peki simdi sonuc nedir o zmn yani hatta simdi d benim fm d harddiskinde yuklu turkceyide d ye kurmustum hani dedim belki sorun d dedir sildim c ye kurdum gene senin dedigin gibi patchin icinden oyuna girdim ama gene reklamalr vs turkce menu oyun ingilizce vallahi bi anlam veremiyorum ya
    Ayarlardan tamponlanmış verileri temzile seçeneğini aktif hale getir.

Sonra ayarları kaydet ve programı kapat. Sonra programı tekrar açınca oyunu çalıştır.

Oyunun %71.8'i Türkçe. Her yeri Türkçe değil. Önümüzdeki versiyonlarda bu artacak.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Quote Originally Posted by peluk View Post
    Ayarlardan tamponlanmış verileri temzile seçeneğini aktif hale getir.

Sonra ayarları kaydet ve programı kapat. Sonra programı tekrar açınca oyunu çalıştır.

Oyunun %71.8'i Türkçe. Her yeri Türkçe değil. Önümüzdeki versiyonlarda bu artacak.

o kutucuk ztn aktif halde setubindada soylemstinz bende isaretlemistim programi kapatip actim gene girdim gene olmadi reklamlar cikiyo ama oyun menu ingilzice birde merak ediyorum patchi yuklemedim ben benim cd im orginal olamdigi icin bu turkce patch o sitede yayinlanan patchi istemiyo dimi

Mesaj Yetkileri