Sayfa 6 / 21 İlkİlk ... 4567816 ... SonSon
151 ile 180 arası toplam 606 sonuç

Konu: Türkçe FM 2007 / Panel - Kurulum - Çalıştıramama Problemleri

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

[QUOTE=Vieri;442357]registry içerisinde üst mesajlarda verdiğim yolu kontrol eder misiniz? Folder klasöründe herhangi bir bilgi varmı. Örneğin FM nin kurulu olduğu yer...

Mustafa

Günaydın,

Dediğin şekilde yaptım. Ben bu oyunu hem şirkette oynuyorum hemde evde laptopda oynuyorum. şirketteki bilgisayara bunu bir türlü kuramadım. Ama dün akşam eve gidince laptopa rahatlıkla kurdum ve oynadım. Dediğin gibi olabilir kayıt altına yeniden almaya izin vermiyor olabilir. Şirketteki IT deki arkadaşlara bu konuyu bugün soracağım. Bakalım çözebilecekler mi?

Yardımların için teşekkürler. Ve Türkçe yamada emeği geçen herkesede teşekkürler. Sizler bu oyunun Türkiyede bu kadar sevilmesinde en büyük önderlerden bir tanesiniz. Sizi dediğim gibi 4-5 yıldır devamlı takip ediyorum.
    Zaten seninlede aynı zamanda üye olmuşuz.

Yamanın devamınıda dört gözle bekliyoruz.
    Tşk.

Nesil
    2006
    Yer
    ankara

http://img90.imageshack.us/my.php?image=adszoc4.jpg

bu runtime sorununa bir çare yokmu ya???

Nesil
    2006
    Yer
    ankara

Quote Originally Posted by coskun1907 View Post
    1.Bilgisayarından ilk olarak türkçe yamayı kaldır.

2. Eger yamayı tam olarak indirdiğinden eminsen tekrar kur. Kısayol butonunu kullanma. direk olarak C: nin içinden gir kalsörün içine ve ayarlar kısmından Fm exe dosyasını seç ve kaydet
    walla 3 kez kaldırdım yükledim hatta ilk yüklememde oyunu açıyordu ama kayıtlı oyun açarken bu hatayı veriyordu sonra oyunuda sildim yamayıda tekrar kurdum ama bu sefer kaydet tuşuna basmaya calışırken bu hatayı vermeye baslaıd c: nin içindeden açmayı denedim olmadı yama bende şuan 8.23 mb gözüküo tam olarak rar dan çıkmış hali

Nesil
    2006
    Yer
    ankara

arkadaşım onu denedim yafff dün gece dedim dosyalarda sorun vardır belki hepsini sildim tekrar kurdum ve silmeden önceki halinde hiç değilse açıyordu oyunu açtıktan sonra kapanıyordu şimdi açmadan daha ayarlara giriyorum kaydet tuşuna basmaya çalışıyorum hatayı veriyor =) 7.01 fln hepsi var

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Default Dosya bulunamadı Hatasına kesin çözüm

Mustafa,

Bu sorunu çözdüm. Türkçe Panelin kurulduğu yere Bir TEMP klasörü yaratın. Sonra da Aynısını FM 2007 Nin içindeki dosyaya TEMP klasörü Açın.

Sonra Panelde oyunun çalıştırması gerekn dosyayı tanıtın. Ve oyun çalışıcaktır.

Eğer çalışmaz ise
    fm.exe dosyasınıda fm olarak düzeltin.

Oyun çalışacaktır.

ya simdi ne yaziosa ben aynisini yaptim fm exe yi sectik kaydet dedik oynunu calistir dedik mouse kitlendi 20 sn sonra oyuna girdi oyuna girerken basnda turkpostalin yazilari bile cikti ama menu yabanci optionsa giriyosun language turkish ama oyun ingilizce bunun bna cvbin vericek varmi deli oldum sinriimden klavyeiy kirdim eski klavyeyi kullaniyorum herkes oynarken benim bakmam bna koyuyo allahinz asina biri yardimci olsun.

ya anlamadim kuran carpisin anlamadim o turkce buton dedigin yikliyinca o menu cikiyo iste ayarlar falan senin dedigin tikliyinca oyuna direk giren igib bisi abnlamadim valla kusura bakma gercketen anlamadim

yok olmuyo cildiricam simdi dedigini yapatim program files tan girdim tikladim calistir dedim gene yazilar reklamlar yazildi ama oyun ingilzice gene options ta turkish ama menu ingilizce acaba oyun kopla diemi oluyo yani orginal oyunmu laizm o patch falan yuklediya millet kolpa cd de calismiyo dediler patch bende yuklemedim acaba ondanmi oluyo kanser etti beni ya cildiriyorum burda nedir yani kimsefde bu sorun yok herkesin yok o acildi bu kitlendi bizdeki sorundan kismede yok

peki simdi sonuc nedir o zmn yani hatta simdi d benim fm d harddiskinde yuklu turkceyide d ye kurmustum hani dedim belki sorun d dedir sildim c ye kurdum gene senin dedigin gibi patchin icinden oyuna girdim ama gene reklamalr vs turkce menu oyun ingilizce vallahi bi anlam veremiyorum ya

10. Default

merhaba benim bilgisayarım fm.exe'yi bulamıyor.Bu yüzden yamayı calıştıramadım.nasıl bulabilirim

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Orchuna View Post
    peki simdi sonuc nedir o zmn yani hatta simdi d benim fm d harddiskinde yuklu turkceyide d ye kurmustum hani dedim belki sorun d dedir sildim c ye kurdum gene senin dedigin gibi patchin icinden oyuna girdim ama gene reklamalr vs turkce menu oyun ingilizce vallahi bi anlam veremiyorum ya
    Ayarlardan tamponlanmış verileri temzile seçeneğini aktif hale getir.

Sonra ayarları kaydet ve programı kapat. Sonra programı tekrar açınca oyunu çalıştır.

Oyunun %71.8'i Türkçe. Her yeri Türkçe değil. Önümüzdeki versiyonlarda bu artacak.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

abi bütün ayarları yaptım ama çalıştır deyince fm 2007 dosyası bulunamıyor diyor ne yapmam gerekiyor bilen varsa yardım edebilirmi akşamdan beri uğraşıyorum ama olmadı

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Oyun kurulumunda bir hata olmuş olmalı. Oyunu kaldırıp tekrar kurun. Sonra yamayı kaldırıp tekrar kurun.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

oyun c de yüklü oyunu sildim tekrar yükledim ama yine olmadı

Quote Originally Posted by peluk View Post
    Ayarlardan tamponlanmış verileri temzile seçeneğini aktif hale getir.

Sonra ayarları kaydet ve programı kapat. Sonra programı tekrar açınca oyunu çalıştır.

Oyunun %71.8'i Türkçe. Her yeri Türkçe değil. Önümüzdeki versiyonlarda bu artacak.

o kutucuk ztn aktif halde setubindada soylemstinz bende isaretlemistim programi kapatip actim gene girdim gene olmadi reklamlar cikiyo ama oyun menu ingilzice birde merak ediyorum patchi yuklemedim ben benim cd im orginal olamdigi icin bu turkce patch o sitede yayinlanan patchi istemiyo dimi

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Korsan problemi olabilir. 701 yamasını yüklemişseniz oyun çalışmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    ankara

Sorununu hallettin mi arkadaşım...
    yok arkadaşım olmuyor dur bakalım bir daha siliyim tüm klasörleri falan ama sanmıyorum düzeleceğini 10 dk. içinde yazarım tekrardan...

Türkçe FM yi win98 de çalıştırmanın bir yolu yok mu ?

Sevgili kardeşim oyunu farklı bir sanal hardiskin içine yüklemiş olabilirsin. Tek sorun Fm exe? yolunu bulamıyor. Yoksa oyunun D nin için demi yüklü.

Olmuyorsa oyunu tekrar kur
    ben oyunu başka türkçe ile oynuyorum dosya bulunamama sorunu ondan olabilir mi acaba?

Ne gibi başka bir tükçe ile oynursun daha açık konsurmsun. Ozaman daha kolay yardımcı olabilirz.
    bu yama çıkmadan önce başka bir sitede buldum çıkana kadar idare etsin diye yüklemiştim ondan olabilirmi?

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by vento View Post
    ben oyunu başka türkçe ile oynuyorum dosya bulunamama sorunu ondan olabilir mi acaba?
    O Türkçeyi kaldırın bir kere. Ondan sonra 2007 için hazırladığımız yamayı indirip yükleyin.

Quote Originally Posted by peluk View Post
    O Türkçeyi kaldırın bir kere. Ondan sonra 2007 için hazırladığımız yamayı indirip yükleyin.
    o türçeyi kaldırmam için oyunu silmem gerekiyor mu?

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by vento View Post
    o türçeyi kaldırmam için oyunu silmem gerekiyor mu?
    Evet evet.

Bu konuda kaç defa duyuru yapıldı. Bizim 2006 için hazırladığımız çalışmalar çalınıyor, 2007 için kullanılıyor diye.

Oyunu kaldırıp tekrar yükleyin, sonra bizim 2007 yamamızı yükleyin.

Sevgili arkadaşım

Aynı durum benim başımada geldi. Fakat sorunu hallettim.

1. Oyunu türksportal türkçe yamadan çalıştır butonun basarak yapıyorsun fakat kısayol butonuna bastıgından oluyor.

Eger türkçe yama hangi hardiskin içinde ise aç oradaki türkçe ya ma butonunu kullan. Sorun kalmayacaktır. Zaten otomotik olarak ''C'' nin içinde kurar.

Sorunumu Cozukleri Icin Once Coskun1907 ye Sonra Peluk Arkadasimiza Ayri Ayri Tesekkur Ederim..

Nesil
    2006
    Yer
    ankara

yardımcı olmaya çalışan herkese çok teşekkürler arkadaşlar sorunum şimdi çözüldü oyunu ve yamayı kaldırdım sonra program filesta kalan klasörleri flnda silip yükledim en baştan sıfırdan hiçbir sorun çıkmanda açıldı... saolsun...

öncelikle yama için tüm emek gösterenlere teşekkür ediyorum...
    Türkçe FM2007 Beta 1 kullanmama rağmen array access hatası verdi neden olduğunu anlamadım ve sadece 1 kere oldu...
    bi bakarsanız sevinirim...

Nesil
    2005
    Yer
    kayseri

Arkadaşlar benim sorunum rarlı dosyaları açamıyorum ve türkçe yamayıda açamadım bende orjinal oyun olmasına ragmen bir türlü yamayı açamıyorum lütfen bana yardımcı olun ya bir program önerin yada ne yapacagımı söyleyin lütfen

Sevgili arkadaşım..

Giriş yolunu düzenlemen gerkir. Yani Fm exe yolunu bulamadığı için hata çıkarıyor olabilir. Yamayı sil ve tekrar kur. Sonra ayarlar bölüm doaya younu kaydet. Sorun kalmıyacaktır
    sen yanlış anladın zaten bi sorunum yok...2 gündür "0" sorunla çalıştı hatta şimdi bile sorunsuz çalışıyor.. ama bugun ilk defa hata verince bende bi bildireyim dedim...
    sen yine de sağol yardım için...

Quote Originally Posted by mustang View Post
    Arkadaşlar benim sorunum rarlı dosyaları açamıyorum ve türkçe yamayıda açamadım bende orjinal oyun olmasına ragmen bir türlü yamayı açamıyorum lütfen bana yardımcı olun ya bir program önerin yada ne yapacagımı söyleyin lütfen
    winrar yüklü mü ????

Nesil
    2005
    Yer
    kayseri

Hayır yüklü degil

Sayfa 6 / 21 İlkİlk ... 4567816 ... SonSon

Mesaj Yetkileri