Çok sagol bir deneyim
Aklıma bu hiç gelmedi yaw o kadar da çok şey denediydim atlantis cok sagol
Turkce fm 2006
run time error 429
Activex component cant ceate object
Bende bu sorun cikti arkadaslar bu ne sorunu
sabhatan beri deniyorum olmuyor
arkadaşar 200 cwptan hiç biri benim sorunumu çözmedi
valla turksportal ekıbınden allah razı olsun sırf turkcenın cıkmasını bekledım oyunu oynamak ıcın tekrar tesekkurler
tskkur ederim, size ellerinze saglik, ama ben internette baska bi yama buldum sizinkinden daha fazla trlestirilmis. onu kullaniyorum sanirim o yusde 85 trymis. siz yeni versiyonlari ne zman cikaracaksiniz ne zman artiracaksiniz yusdeyi, merakla bekliyorus !! """" diyenler olabilir aldirmayin- cok saolun
![]()
o indirdiğin sitenin kendi yapımımı yoksa bizim yamamı?
runtime hatalarına bi çare lütfen!!!!!!
yha bn idircem üye girişi dio yapıorum ama bi ürlü gitmio sürekli sag altta hata yazıo done yazıo acmıo sayfayı bü türlü bnm maile linki atarmısınız yha lütfen [email protected] lütfen arkadşlar biriniz cevaplayın burakunalgs yim bn
arkadaşlar bende pc takılıyo kalıyo nası halledecem be bilen varömı
Arkadaslar bize yardimci olacak kimse yokmu yaw
Neyse bizde ingilizce oynariz bu oyunu demi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
Arkadaşlar bu yamayı çalıştırmak için
Football Manager 2007 v7.0.1 eklentisinin olması gerekiyor mu bende yok..
Ve olmadığı için oyunun mesajları neredeyse ingilizce hepsi biri buraya bi göz atabilir mi ???
Bu resim yok bende hatta v1'i yüklediğimde 7.2.1 değilde 7.0 olarak gözüküyor resim şu:
http://img100.imageshack.us/my.php?i...fm20072ea6.jpg
Ve bu bölümü nereden açıyoruz birisi söyleyebilecek mi lütfen???
ya sırf şu kilitlenme olayı yüzünden kaldırdım Türkçe çalışmayı. emeklerine sağlık arkadaşları çok güzel olmuş ama bir de fare ve klavyem kilitlenmese. bunun en kötü yanı açılıştaki resimlerden 3 adet görürü sol tık yapardım ana menü gelirdi. (hızlı açılış yaması bu sene işe yaramadı da) ama fare kilitlenince o resimleri bekliyorum. gıcık bir şey. bazende "lütfen bekleyiniz" yazısı takılıp kalıyor.
bu beta sürüm zaten. fazla eleştiri yapmak yersiz. en sonunda çıkan hatalar düzeltilip tam sürüm çıkacak.
herkeze teşekkürler
Beyler abiler ağaç olduk birisi baksın lüten millet türkçe oynuyor ben ingilizce!!!.....![]()
![]()
![]()
ya bndede oyun acılıo ama load ederken oyun bı anda windowsa dusup kayıtlı oyun yuklenemedı dıe bı hata verıo eger yardımcı olabılırsenız sevınırım sımdıden tesekkurler
Sorununun Türkçe Fm ile alakası yok.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Türkçe FM yi win98 de çalıştırmanın bir yolu yok mu ?
Sonraki versiyonlarda 'belki' çözülebilir.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
süper olmuş arkadaşlar emegi geçen herkesin ellerine sağlık
arkadaşlkar o kitlenicek öyle yaklaşık 20 sn içinde düzeliyor