ozdemix ben de aynen senin gibi 2005ten beri bu oyunu 90 dakika izleme modunda oynarım. Hatta şu anda Milan ile oynuyorum ve ilk sezonum yaklaşık 15 gün sürdü ve bu gece bitti. -8 puan geriden gelerek İnter'in 10 puan önünde sezonu bitirerek şampiyon oldum yani senin anlayacağın müthiş bir sezon geride bıraktım. Senin dediklerinin tam tersine ben gol yemiyordum, ligde 35-36 sadece 12 gol yedim. Şampiyonluğu garantiledikten sonraki maçları(son2-3 maç) key pozisyonları izleyerek oynadım ve gol yemeye başladım. Hatta 35 maçta 12 gol yiyen takımım Sampdoria'ya 4-0 kaybetmişti. Bilmiyorum bu belki 90 dakika izlemediğim için oldu belki de şampiyonluğu garantiledikten sonra yedek kadro ve motivasyon eksikliğinden oldu. Sonuçta diyeceğim şu ki ben de 90 dakika izlerim ve hangi takımı çalıştırırsam çalıştırayım çok az gol yerim. Bu belki benim sahaya çıkma amacımdan, taktiğimden, zihniyetimden kaynaklanıyordur..
Yalnız senin de dediğin gibi maç motorunda saçmalıklar oluyor hele bunları bizim gibi 90 dakika izleyenler daha sık görebiliyor. Yalnız ben hiç gol yer yemez 4-2-4 yada 2-4-4 yapan görmedim. Takımlar genelde son 10-15 dakikaya yenik girince bu taktiğe dönüyorlar ben hiç 20-25 de bu taktiğe dönen takım görmedim(keşke dönseler işime gelir)
Frikiklerde de dediğin gibi baraj kurulmadan vuranlar oluyor ama bunu benim takımım da bazen yapıyor. Frikiklerde asıl saçmalık örneğin dakika 90 maç berabere ve frikik kullanıyorum topun başında Pirlo neredeyse sezon başından beri 10 golü var frikikten fakat o 90.dakikadaki frikiği gidip paslaşarak kullanıp pozisyonu harcayabiliyor..
Yani bilemiyorum sende niçin öyle oluyor. Milan ile 1 sezonda çıktığım 52 karşılaşmada 40 galibiyet 8 beraberlik 4 yenilgim var ki bu yenilgilerden 2si şampiyonluğu garantiledikten sonra yedek kadroyla çıktığım ve 90 dakika izlemeden oynadığım karşılaşmalar..
Hatta ve hatta bugün 2.sezona başladım ve İnter ile İtalya Süper Kupası maçına çıktım, dakika 70de 1 oyuncum sakatlandı ve maç 0-0dı benim oyuncu değiştirme hakkım yoktu 10 kişi ile iyi bir maç çıkartıp 0-0 bitirdim ve penaltılarda eledim. Yani istedikten sonra kalemi gole kapatabiliyorum.
alemde tekiz, hepinize yeteriz..