taktigini kullandim ve takim bir anda costu ellerine saglik
taktigini kullandim ve takim bir anda costu ellerine saglik
roma:1 fener:2
arkadaslar targetman nasil seciliyo bende oyunu turkcesi var ama![]()
taktiklerde sağ üst köşede açıklamalar var oradan atak oyuncuları seç sonra seçtiğin oyuncuları oradaki boşluğa sürükle
Arkadaşlar yorumlarınız için tşk.ler .. Taktiği Bursaspor ile de denedim. Başarı bakımından hiç bir dğeişiklik yok. Nasılmı anladım ? İlk iki maçımı 6-0 kazandım. Target Man olarak Pancu ve Sinan çok iyi işler çıkarıyorlar![]()
![]()
en basarili taktik ii oyuncuna gore yapilir..ve zamanla oturur bi macla olmaz
ya gercekten ben süper bi taktik ben 12 sezon denedim shelsea ile 10 lig sampiyonlugu 5 sampiyonlar ligi 9 fa cup 8 lig kupası 4 kıtalararası sampiyonlugu 4 uefa süper kupa 8 ingilere süper kupası kazandım menajerler dünya klasmanındada 840 puanla liderim gercekten çpok süper nasıl basarısız olanlar var anlamıom
abi bu marcelo hangi marcelo realin aldigi mi
fenerbahçe şampiyonlar ligi şampiyonu finalde barcelonayı7-0 yendim marcelo ve tuncay coştu
1. taktik çok güzel eline saglık
2. full back lerin oyuna katılımı az oluyo oraya bi ayar çeksen iyi olur
3. defans süper gerekli ayarlar yapılmış
4. forvetlerin boyunun uzun olmasına ve kafa vuruşunun iyi olmasına özen gösterin![]()
Yeni oyun açmıştım eskiden başarı sağladığım taktiklerin hiçbiri tutmuyordu ik kez birinin taktiğini kullanmaya kalktım bunu denedim ve farkı gördüm harbiden helal olsun ligde Erc. maçıydı 0-0 doğru düzgün pozisyon bulamadan ilk 20 dk'yı kapattım 2. yarıda bu taktiği uyguladım anında 2 gol buldum eyv...
Çok teşekkür ederim. Napoli ile Serie A da haftalardır gol atamıyordum ancak son maçımda bu taktiği kullandım ve bol gollü bir galibiyet aldım![]()
Tebrikler ark.lar .. Yorumlarınız için teşekkür ederim...
ellerine sağlık
ya abi bu taktik bitek bana mı uymuyo nedir çıldıracam artık hertürlü şey var mama başarı allamıyorum rizespor ile...
en kısa surede denıycem
İk başlarda çok iyi gidiyordu takım sonradan bzuldu galibiyet alamaz oldum...
walla bende denedim gerçekten verim aldım...ellerine saglık...
kardes inter ve galatasarayla denedim ama cok berabere kaliyorum bu taktikte biraz oynamalar yapmak lazim topa sahip olmada dusuk oluyo hep
Barcelona , Fenerbahçe, Bursaspor, Roosendal ile denenmiştir. İlk mesajımdaki kurallara uyulursa , başarı gelecektir.
paylasım ıcın teşekkurler
bu taktik üzerine taktik goremedim su anda en iyisi bu saolsun kardes
Bence bu yapılan oyuna ihanettir.Yani oyunun gayesi belli başkalarına ihtiyaç duyacaksan oynama gitsin sözkonusu egoların tatminiyse diyecek lafım yok.
10 mactan 6 si beraberlikle sonuclandi hazirlik maclarinda bile berbare lkaliyor gs da uyumsuz galiba ama yinede emege saygi
arkadaşım güzel paylaşım başarılarda harika mutlaka deneyeceğim sonucuda burada sizinle paylaşırım ama tutmama ihtimalide var...![]()
Yorumlar için tşk.ler ark.lar.
abi sagolll yaaaa dehset olmuss![]()
eline sağlık deneyelim arşivimize koyalım hemen..