Sayfa 1 / 3 123 SonSon
1 ile 30 arası toplam 63 sonuç

Konu: Carrusca'yı rezil ettiler

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Default Carrusca'yı rezil ettiler

"Futbolun ilahı Maradona, Gago, Tevez ve beni ’geleceğin 3 büyük yıldızı’ olarak adlandırmıştı. Gago, Real Madrid’e transfer oldu, Tevez West Ham’da. Şimdi sahne alma sırası bende."

Beni öncelikle Maradona’ya sorun. Futbolun ilahı, Gago, Tevez ve beni ’geleceğin 3 büyük yıldızı’ olarak adlandırmıştı. Onlar nerede, ben neredeyim? Galatasaray’da forma şansı bulamıyorum. Bu yüzden Arjantin’de kimsenin yüzüne bakamıyorum...

Bu sözler, G.Saray’ın kulübeye mahkum Arjantinli’si Marcelo Adrian Carrusca’ya ait.

Genç Arjantinli’nin transferi beklenen yankıyı uyandırmamıştı, ancak sarı kırmızılı takımdaki geleceği tartışmalara neden oldu. Günlerdir Kayserispor’a kiralanacağı konuşulan Carrusca, takımda kalıp forma savaşı vereceğini söylüyor.

KAYNAK
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

sonuna kadar haklı...galatasaray futbolcudan anlamıyo..bi gs li olarak galatasaray ı kınıyorum..carrusca gibi topçulara ihtiyacımz war ama biz nelerle uğraşıyoruz..hey ALLAHIM sen bana sabır wer!!!!!!!!!!!!

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

adamın ne olduğunu bilmeden yolluyolar iyi mi kötü mü zaten bundan sonrada iyi oynasa riberyi gibi firar eder gs dan soğudu keşke gs ye tekrar kazandırılsa

Kesinlikle kazandırılmalıdır. En azından İlic'in oynadığı mevkide yer verip oynatılmalıdır.

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

hiç. bişey yapmasa bile oyuna hareketlilik kazandırır..sonuçta adam arjantinli..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bencede carrusca takıma alıştırılıp ilk 11 de yer verilmelidir belki süper bi yıldız olur arda gibi ve o gizli star ı şimdiden bitirmemeliyiz:...

Adam 2 maç üstüste oynamadı ki, nasıl bir oyuncu görelim. Ey Gerets, madem oynatmayacaksın neden aldırıyorsun yahu? Ben istiyorum 2-3 maç oynasın üstüste, bakalım nasıl, kumaşı iyi mi, görelim. Gerets fırsat vermiyor bir türlü.

8. Default

walla bence kayserispora gitmeli ne güzel şans işte orda oynarsa kendini kanıtlar madem iyi oyuncu kanıtlasın kayseride kendini kayseriye gitmeli madem forma şansı bulamıyo salaklık ediyo carruscada kayseriye gitmeyip

Nesil
    2006
    Yer
    Chile - Santiago

adam ne dese haklı.. yahu gönder ilici oynat carruscayı. Allahım yaaa!! Adamı liverpool macında izledik yetenekli gerçekten.

en azından beyinsiz ilicten çok çok yetenekli

geretsi zaten ben hic anlamiyorum ki liverpool macinda cok güzel oynamis bir adami öbür maca kadroya almiyo,carrusca gercekten cok yetenekli,galatasaraydaki en klas oyuncu bence ama iste gerets birakmiyoki carruscayi doya doya izleyelim,bi bakalim futboluna.1 mac oynatiyo 10 mac oynatmiyo,insallah gerets yazin alir inamotosunu yanina bir yurtdisi tatiline cikar ve bir dahada geri dönmez.

11. Default

ya bu Gerets harbi bi .oktan anladığı yok ne biçim antrenör anlamıorum ya koy forvet arkasına Carrusca'yı çek Arda'yı sola Sabri'yide oynat sağ kanatta bakalım dayanabilcek takım varmı Galatasaray'a...!!!!

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

işte carrusca transferi türk yöneticilerin türkiyedeki teknik adamların zihniyetini gösteriyor carrusca neden oynamıyor arda çok iyi oynuyor peki carrusca alınırken arda kadroda yokmydu?bu ne yaman bir çelişki soruyorum arkadaşlar
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Bilgisayar

Herşeyde-haklı.Bencede-şans-verilmeliydi.Hatcadık-resmen...
    Uzun aradan sonra, tekrar merhaba TURKSPORTAL !

Abi adam su Liverpool la oynadigimiz cl de grubun son macinda super oynadi.Adam gercekten super futbolcu ama oynatmiyorlar.Mesela Arda'yi sol da oynatacagina Carrusca'yi solda oynatsin Arda ortasahanin baska yerinde oynar.Nasil olsa Arda her yerde oynayabiliyor.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

kaliteli futbolcu oynasa çok verimli olacaktır...

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

Quote Originally Posted by Agger View Post
    adam ne dese haklı.. yahu gönder ilici oynat carruscayı. Allahım yaaa!! Adamı liverpool macında izledik yetenekli gerçekten.

yavaş gel kardeş...beyinsiz iliç dediğin bence ilk yarıda galatasarayın en iyi isimlerindendi...

carrusca zayıf güçsüz adam amc oyanyamaz tam bir kanat...

sol açık carrusca,sağ açık arda,sağ bek sabri...böyle denemeye kafası basmıyo geretsin galiba...

Nesil
    2006
    Yer
    Island

gs adamı yıldız diye getirdi,doğru düzgün oynamadı bile

Sheriff Misafir

Çok ayıp ettiler Carrusca' ya Sabri sahada carrusca kenarda.. hiçte adil değil Arda sağ tarafa çekilirse Carrusca' da solda rahatlıkla oynar...Da abartılı bir yorum olmuş yinede..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ya gerçekten çok yazık ya yemin ediyorum bu adamın yerine koyun kendinizi bi neler hissietçeksiniz.....bu arada galatasaray yönertimini ve Eric gerets çok feccii şekilde kınıyorum bir oyuncunun geleceğini ancak bu kadar yok edebilirsinz........................

Kaliteli oyuncu olduğunu şans bulduğu liverpool maçında gösterdi bence ama gerets in yönetimle olan inadı yüzünden çürüyor...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Adam Maradonan'ın Bile 3 Eserinden Birimiy Bunu Türkiye ye getiriyorsun ve yedek çıkarıyorsun al sana 2. Ortega..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

valla biz onu rezil etmedik o buldugu sanslari iyi degerlendiremedi ustelik turkiyede ne takimlar bir suru futbolculari rezil eti bizde onlari saysak bitmez

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Belkide Antremanlarda istediğini veremiyordur Gerets'in ?
    Formasyona Uymuyordur ?
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006

Carrsuca çok şanssız.Geldikten sonra arda bir anda parladı,sabride de inanılmaz bir yükseliş var.Tamam gerets de hatalı biraz çok az şans verdi ama hiç yoktan 2 oyuncu milli takıma kadar yükselmişken ilk 11'i bozmaması da gayet normal
    Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

carusca oynadigi maclarda bir cok net golleri kacirdi onlardan birini atsa zaten ilk on bire girecek
    ustelik bir cok turk takimi ne kadar futbolcu rezil ettiler onlari saysak simdi ayip olur

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Takımdaki birkaç oyuncu gibi o da oynama şansı bulmayı hakedio .. Liverpool maçında iyi oynamıştı .. Devamını maalesef göremedik ... Aynı şekilde Mehmet güvende sonradan girmesine karşın ii işler çıkarmıştı o maçta .. Kiralık giderlerse belki onlar açısından daha verimli olur çünkü sürekli oynama şansı bulabilirler ..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by Agger View Post

Ilıcın cok kotu futbolcu olduguna da ınanmıyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Solda Arda'nın çok iyi oynaması Carrusca'yı resmen unutturdu. Carrusca dediklerinde çok da haklı bence. Adama şans bile tanınmadı yahu. Gittik bir umut aldık, bırakın oynatmayı, Carrusca, çoğu zaman sonradan bile oyuna giremedi. Yazık ediyoruz gerçekten.
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

aha işte bu benim konum emrah abi (emurafu) anlar
    carrusca gs de en sevdiğim oyunculardan biridir gerets daha fazla harcamasın bu oğlanı oynatsın yoksa çok pis dalacam gerets e

-carrusca kesinlikle çok önemli bir yetenek .ancak uyum sorunu yaşadığını düşünüyorum.bunu da kayserispora kiralık verilerek atlatabilir bence.arjantindeki maçlarını tabiki izlemiyordum ancak maradona gibi biri onu bu kadar övdüyse doğrudur.ama işin açıkçası antrenmanlarda kendini gosterse gerets de doğal olarak onu oynatır.ancak geretsin genç oyunculara karşı bi ön yargısı var.eğer etrafındaki kişiler ona genç oyuncuyu övmüyorsa oynatmıyor.en azından dışardan gorulen durum bu.

-yorum yazarken biraz daha mantıklı olmakta fayda var.ilice beyinsiz demek çok yanlış adam ilk yarı galatasaray'ı sırtlayan isimlerden biriydi.aynı şekilde sabri sahada carrusca kenarda yorumu yapmak da çok doğru bir yaklasım değil.ne yani adam sabriyi yedek oturtup carruscayı bek mi oynatcak

-comandante arkadaşım dediği çok doğru sol açık carrusca,sağ açık arda,sağ bek sabri 'den oluşmalı bence de

Sayfa 1 / 3 123 SonSon

Mesaj Yetkileri