-
"Carrusca'yı ben istemedim"

Bursaspor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu, Galatasaray'dan transfer edilmesi gündeme gelen Carrusca'yı, defansif yönü olmadığı için istemediğini söyledi.
Teknik Direktör İpekoğlu, bugün Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri'ndeki antrenman öncesi yaptığı açıklamada, ilk yarı maçlarında özellikle defansif anlamda sıkıntılar yaşadıklarını belirterek, "Galatasaray'lı Carrusca'nın transferi gündeme geldi, ancak bu transferi ben istemedim. Çünkü bu oyuncu hiç defans yapmıyor. Bizim sıkıntımıza çözüm olacak bir oyuncu değil bana göre. Bu nedenle transferini istemedim" dedi. İpekoğlu, denenmek için Fransa'dan gelen Kongo'lu oyuncu Kajima ile Rumen Frasineanu'nun getirdiği vatandaşı Dragoş'un takımla birlikte antrenmanlara katıldığını da ifade ederek, "Bu oyuncularla ilgili olarak net bir fikir elde etme şansımız henüz olmadı. Çünkü şu anda kondisyon ağırlıklı çalışmalar yapıyoruz. Topla çalışmalara başlayınca performanslarını göreceğiz. Takımda şu anki oyuncularımızın düzeyinde değillerse, zaten yapacak pek fazla birşey yok. Pazar günü oynayacağımız İnegölspor maçında bu iki oyuncuyu da sahada göreceğim ve ona göre karar vereceğim" şeklinde konuştu.
Bursasporlu bazı genç oyunculara transfer tekliflerinin geldiğini, ancak bu oyuncuların isimlerini açıklamak istemeyen İpekoğlu, şöyle devam etti: "Birkaç genç arkadaşımıza transfer teklifleri var. Orta sahanın soluna transfer yapabilirsek, belki iki genç arkadaşımızı kendilerini geliştirmeleri ve maç tecrübelerini artırmaları açısından kiralık olarak verebiliriz. Bu arada, milli takım düzeyinde olan birkaç futbolcu ile görüşmelerimiz de sürüyor. Marmaris kampına gelip deneme antrenmanına çıkmayı kabul ederlerse, onları deneyeceğiz. Çünkü televizyondan veya kasetlerden izleyip futbolcu beğenmem prensibim değil. Transfer edeceğimiz oyuncuyu mutlaka 2-3 maçta canlı olarak sahada izleyip ona göre karar veririm."
Mesaj Yetkileri