Quote Originally Posted by taachinardi View Post
Son olarak ya bende bir yanlış var ya ilk ss u koyan arkadaşta çunki Arda bende hala AMR olarak görünüyor :S
Simdi genel olarak bir cevap yazacagim ancak ilk olarak bu yazdiginla baslamak istiyorum. Eger Arda senin oyununda AMR olarak gorunuyorsa, buyuk ihtimalle yamayi ya yanlis yuklemissindir, ya yamayi yukledikten sonra yeni oyun acmamissindir ya da yanlis veritabani ile oyun acmissindir.

Galatasaray'i BigTurk nick'li arkadas ile beraber yaptigmiz icin once kendimi tanitayim. Ben 2 senedir FM icin arastirma yapiyorum (ABD ligleri) ve CM2'den beri FM oynuyorum. Benim bu forumlarda FM ile yazdiklarim, benim FM bilgimin bir gostergesi oldugunu dusunuyorum. Yetmiyorsa, SI forumlarinda yazdiklarima bir de goz at.

Simdi isin devamina gelelim, bu yapilan yamada, takimlarin en iyi 11, 14, ve 18 oyuncusunun ortalama CA'larina bakilirsa, ozellikle 4 buyuk takimlarin birbirlerine yakin oldugunu gorursunuz. Bundan sonra Vestel, Kayseri ve Gencler gelir. Ardindan da diger takimlar.

Bu isi bastan savma bir is olarak gorup, hic bir kritere uymadan yaptigimizi dusunme. Ozellikle takimlarin dengelerini bir kac sorun disinda iyi ayarladigimizi dusunuyorum. Bu sorunlari da resmi yamaya yansitirsak nasil duzeltecegimizi de cok iyi biliyoruz.

Bu tip yikici elestiriler yerine, yapici elestirilere her zaman acigiz ve hatta bu yama ile ilgili acilan konuda uyelerimizin belirttigi dusunceleri de gozden kacirmadigimizi bilmeni isteriz.

Edit: Ayrica actigin konuyu olmasi gereken yere tasidim.