Quote Originally Posted by perpetua View Post
Gercek degerleri nasil olmali peki? Daha iyi mi olmali yoksa daha zayif mi olmali?
daha iyi olmalı tabiki de, ben manisasporu yapmıştım hatırlatayım orada kaptan uğuru dc özelliği vardı ama son testi yapan arkadaşlar kaldırmışlar bu özelliği bu sene uğur bütün maçlarda 3-5-2 de defansın ortasında oynadı ve gerçek yeri kesinlikle ön libero değil 3 sezon önce banko amc oynuyordu onu da izlemiştim 2-3 defa çıplak gözle geçelim diğerlerine. Örnek özgürcan türkiyenin geleceği en parlak oyuncularından biri bu oyuncunun en önemli özelliği hızı ve çevikliğidir gs yi yapan arkadaş bu adamın hızını 9 yapmış hızlanması 13 ben bir çok kez çıplak gözle izledim özgürcanı çok çabuk bi oyuncu, ankarasporun kaptanı hürriyetin influenci 2 ! , Ali bilginin driblingi hızı pası, yine antalyada taner güllerinin bitiriciliği tekniği çok kötü yapılmış, gökhan zanın çabukluğu hızlanması 10, hızı 14 bu bir çelişki,, bursasporda yavuz çok iyi kaleci agility si 8 böle kaleci için çok az, kenddisi ömerin yedeği ama çok sıkıntılı gitmek istiyor zaten ben yedek kalaacak kaleci değilim diyor. İsmail güldüren berbat, bu adamın kornerini 5 yapmışlar benim bildiğim ümit milli takımda ve gbirliğinde yıllarca korner kullandı, rizede altan çok kötü yapılmış, şu an vaktim kalmadı ilk aklıma gelenler bunlar,,, hani şu belli rca ları dengeleyebilmek için bir çok özelliktan kısılıp ana özelliklere puan verilmiş ama en azından resmi yamaya vermemek kaydıyla tsi yamasında rcaları türkiye ligi için az da olsa arttırabiliriz bunun hesabını kimse bize sormaz çünkü şunu anlamış değilim veron man utd da oynarken ca sı 170 fenere gelince en fazla 140 olabilir ama oyncu aynı oyuncu,, kimse alınmasın amacım daha iyi bir türkiye ligi
HEPİİNİZE SAYGILAR