Sayfa 9 / 12 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon
241 ile 270 arası toplam 338 sonuç

Konu: [TSL]Beşiktaş Araştırması 2007

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Deza View Post
    Besiktas´daki oyunculari ben düzelttim. Ve emin olun ki bu yazdigin yanlislardan hicbiri kalmayacak.
    inşallah yanlışlar kalmaz
    inanırmısınız sırayla 9 oyun açtım sonunda gökhan zan ve toramanın tackling özellikleri 16 çıktı boyuna 6-8 çıkıyordu birinde toramanın 3 çıktı delirmemek elde değil...

Nesil
    2004
    Yer
    Stockholm, Isvec

Quote Originally Posted by dentaconstantin View Post
    inşallah yanlışlar kalmaz
    inanırmısınız sırayla 9 oyun açtım sonunda gökhan zan ve toramanın tackling özellikleri 16 çıktı boyuna 6-8 çıkıyordu birinde toramanın 3 çıktı delirmemek elde değil...
    Bunlar özellikleri random oldugundan dolayi oluyordu. Düzeltmelerle birlikte a-takim kadrosunda hicbir oyuncunun random özelligi kalmadi.

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by m.kidd View Post
    burak amrl fc olmalıydı
    i. toraman drc
    serdar kurtuluş a dm eklenmeliydi
    mehmet sedef e de ml eklenmeliydi
    tigana oları öyle oynatıyor,sonuç ortada gördüğünüz gibi

Quote Originally Posted by WishbonE View Post
    Ya Türkiye Ligi hiç hoş değil. Beşiktaş'ı aldım, demin Tosunpaşa ile maç yaptım fakat Beşiktaş oyuncuları çok kötü. FM 2006'da bile kat kat daha iyiydi. Özellikleri çok düşük. Bu yüzden maçlarda çok etkisizler. İbrahim Akın daha iyi olabilir. Onun yanı sıra Bobo'nun da özellikleri verimsiz. Bence Bobo FM 2007 özelliklerinden daha güçlü bir oyuncu.. Umarım bu hatalar düzeltilir. Ayrıca dikkatimi çeken bir şey oldu. Nobre, FM 2006'da fena değildi. Fakat Turksportal'ın çıkardığı güncelleme sonrasında daha güçlü bir hale geldi, BJK'yı aldığımda maçlarda boş geçmiyordu. Fakat şimdi ise berbat. Bu çelişki ne anlamadım. Demekki Türkiye Ligi'ne önem vermiyor SIGAMES..
    ya ben yanlış oyun mu yükledim yoksa gözlerim mi yanlış görüyo.ibrahim akın ın özellikleri çok iyiydi bende.ayrıca burak da kezman ı geçip 31 golle gol kralı olmuştu.beşiktaşın kötü olmuş die yakınacağı asıl adam toraman dır bence.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

batuhan karadeniz in cocugun boyu 1.90 ama benım oyunda 1.70 gosterıo

Quote Originally Posted by cryshal View Post
    serdar , toraman ve bakinin pozisyonlarında hata yok oyunda.

senin yazdıkların tigana'nın yapmış olduğu fanteziler.

çok şükür ki sigames bunu dikkate almamış
    ya simdi bi cok yildiza bak cogu ilk mevkisinin disinda oynuyo gencken adamlara bir cok bolgede oynama firsati verecen daha sonra daha ii oldugu bolgenin ustune gidecen ama diger bolgelerde joker kalacak.su an yukaridaki futbolcular belirtilen yerdemi oynuyo ewt o zaman olay bitmistir bencede bu olay duzeltilmeli.....

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by eneshan View Post
    ya simdi bi cok yildiza bak cogu ilk mevkisinin disinda oynuyo gencken adamlara bir cok bolgede oynama firsati verecen daha sonra daha ii oldugu bolgenin ustune gidecen ama diger bolgelerde joker kalacak.su an yukaridaki futbolcular belirtilen yerdemi oynuyo ewt o zaman olay bitmistir bencede bu olay duzeltilmeli.....
    Oyuncunun pozisyonu, o pozisyonda ne kadar iyi oynadigini belirtir. Ornegin Baki sol bek pozisyonunda idare ediyor ancak cok iyi oynadigi soylenemez. Bu durumda Baki'nin sol bek oynama bercerisini yuksek yapmak dogru olmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

arkadaşlar tum futbolcular sürekli oynadıkları sürece harika işler yapıolar (baki mercimek bile)

Beşiktaş'ı düzelten arkadaşa birkaç soru sormak istiyorum.Batuhan Karadeniz'in gelecek vaad eden bir oyuncu olduğu belli.Maç sayısı/Gol Sayısı,Manchester City'nin kampına katılması vs. vs. Ancak baktım p.a.sı 100 ve sabit.Böyle bir futbolcunun p.a.sının 100 olması biraz garip değil mi?Ayrıca bu düzeltildimi?Nelerin düzeltildiğini detaylı bir şekilde açıklayabilir misin?

Nesil
    2004
    Yer
    Stockholm, Isvec

Quote Originally Posted by sergenNn View Post
    Beşiktaş'ı düzelten arkadaşa birkaç soru sormak istiyorum.Batuhan Karadeniz'in gelecek vaad eden bir oyuncu olduğu belli.Maç sayısı/Gol Sayısı,Manchester City'nin kampına katılması vs. vs. Ancak baktım p.a.sı 100 ve sabit.Böyle bir futbolcunun p.a.sının 100 olması biraz garip değil mi?Ayrıca bu düzeltildimi?Nelerin düzeltildiğini detaylı bir şekilde açıklayabilir misin?

Batuhani düzelttik. PA si -9 oldu, yanlis hatirlamiyorsam.
    Bütün A-takim kadrosundaki oyuncularin özellikleri düzeltildi, hic Random özellik kalmadi. PA ve CA lar düzeltildi.
    Genc oyunculara ise beklenebilecek PA lar verildi. -7 gibi. CA lari uygun hale getirildi. Bütün oyuncularin kontratlari düzeltildi, kisisel bilgiler düzeltildi(boy, kilo, dogum tarih vs).
    Stafflar biraz düzeltildi.

Insallah bu calismamiz patch´a yansir

Quote Originally Posted by Deza View Post
    Batuhani düzelttik. PA si -9 oldu, yanlis hatirlamiyorsam.
    Bütün A-takim kadrosundaki oyuncularin özellikleri düzeltildi, hic Random özellik kalmadi. PA ve CA lar düzeltildi.
    Genc oyunculara ise beklenebilecek PA lar verildi. -7 gibi. CA lari uygun hale getirildi. Bütün oyuncularin kontratlari düzeltildi, kisisel bilgiler düzeltildi(boy, kilo, dogum tarih vs).
    Stafflar biraz düzeltildi.

Insallah bu calismamiz patch´a yansir

elinize sağlık..

Oyunda Kenan Şahin i bjk de göremedim

beşiktaşın introduction bölümünde olan other rival clubsta sadece trabzon geciyor bence onun yanına ankaragücü ve bursa da eklenmeli..bundan sonra derbilerden daha önemli hale gelecek bu maçlar

Quote Originally Posted by delgadoh View Post
    beşiktaşın introduction bölümünde olan other rival clubsta sadece trabzon geciyor bence onun yanına ankaragücü ve bursa da eklenmeli..bundan sonra derbilerden daha önemli hale gelecek bu maçlar
    Sana katılmıyorum.Çünkü derbi olması için ya aynı kentin takımı olması ya da bahsettiğin takımların bir başarıları olması gerekir.
    Eminim bunları yazarken son zamanlarda gelişen olaylarla ilgili olarak yazmışsındır ama bunlar her zaman oluyor o zaman ankaragücü fenerbahçe ile de derbi olsun ya da gençlerbirliği fenerbahçe.Bu örneklemeler sabaha kadar sürer anlıyacağın yalnız ben başta da belirttiğim gibi sonuna kadar görüşüne katılmıyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

rival kelimesinin anlami derby degil rakip rekabet etmektir burada derbiyle alakasi yok ts-fb bir derbi degldir

Nesil
    2006
    Yer
    karşıyaka

Quote Originally Posted by bjkmete View Post
    Oyunda Kenan Şahin i bjk de göremedim
    oyunda kenan ikinci takimda gozukuyo ve gercekten cok iyi bi oyuncu ilk senesinde bile hemen hemen her macta gol atiyo ayrica cok yonlu

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

bence asıl konu delgado her yönden beklediğim gibi degil ama rico paşa harika

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TULLEF View Post
    bence asıl konu delgado her yönden beklediğim gibi degil ama rico paşa harika
    Delgado zaten gerçekte de beklediğimiz gibi değil şimdilik, aslında Delgado'yu eğer çıkartılan son yama için konuşuyorsan abartı bile yaptığımızı söyleyebilirim. Yani adam henüz hiç bir varlık gösteremedi, hani o youtube'larda google video'larda dolaşan bir videosu var Delgado'nun işte adam yarım sezon geçirmesine rağmen elimizdeki tek kaynak o.
    alemde tekiz, hepinize yeteriz..

19. Default

batuhan karadeniz iyidir ama turk oyuncularina yabanci takimlardan teklif hec gelmio degerleri de anlasilmio ondan

evet benim anlatmak istediğim rekabetti son zamanlardaki olaylardan dolayı yazdım bunları.ama ben sadece fikrimi söledim beni fb gs baglamz isterse fb de gencleri yazsın other rival kısmına...artık bursa ve ankaragücü maçları kesinlikle eskisi gib olmayacak bundan eminim

beşiktaşın kadrosu iyimi sizce?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

kadro fena değil kleberson bir işe yaramaz nobre orta karar takımın en iyisi rico paşa sonra delgado diyebilirim önceki yamadaki defans sorunumuz oyuncu özellikleri normale döndüğünden kalkmış oldu ben yabancı hakkımı cagliari de oynayan suazo da kullandım malum artık cesar delgado eskisi gibi alınamıyor hemen arsenal man utd araya giriyor onun yerine suazo yu alın explosive striker her sezon 30 gol barajını rahat aşıyor

Nesil
    2003

Beşiktaş’a geldiği günden beri kadroyu gençleştireceğini söyleyen teknik direktör Jean Tigana’nın yeni prensi Can Erdem oldu. Sezon başında A Genç Takım’dan PAF’a çıkarılan, ordan da A kadroya alınan 1.90’lık genç golcü Can, kısa sürede Fransız hocanın gözdesi oldu. Alanya Futbol Okulu’ndan getirilen Can, A Genç Takım’ın geçen yıl Türkiye şampiyonu olmasında attığı gollerle büyük pay sahibi olmuştu. Kısa süre içinde güçlü fiziğiyle dikkatleri üzerine çeken Can Erdem, hayâllerini süsleyen ağabeyleriyle birlikte Antalya’daki kampa gitmenin heyecanını yaşadı. Can’ı çok beğenen Tigana’nın, 20 yaşındaki genç yıldıza hayranlığı, Antalya kampında daha da arttı

‘10 DAKİKA YETER’
    Yardımcısı Tayfur Havutçu’dan, idmanlar sonrası Can’ı özel olarak çalıştırmasını isteyen Tigana “Bu çocukta iş var. İşte Beşiktaş’ın aradığı pivot forvet. Türkiye’den Hakan Şükür, İtalya’dan da Luca Toni’yi andırıyor” diyerek güvenini dile getirdi.

Süper A Genç Takım’ın hocası Ömer Gülen ise “Güvenilirse Can, Türkiye’nin en iyi santraforlarından biri olur. Hava hakimiyeti süper. Fiziği güçlü. Mücadeleci. Tek kusuru biraz ağır oluşu. Çabukluğu artarsa, herkes konuşur” dedi

A takımla idmana çıkmanın bile kendisini heyecanlandırdığını söyleyen Can ise “Alanya’daki futbol okulundan buralara geldiğime inanamıyorum. Sanki bir rüyadayım. Herkes beni Luca Toni’ye benzetiyor. Böyle bir lakap takılması bile gurur verici bir olay. Yapacağım çok iş var. Tek dileğim, 2. yarıda Tigana’nın beni 10 dakika bile olsa oynatması. İnönü’de çıkacağım maç için sabırsızlanıyorum. Geldiğim yeri iyi biliyorum. Sıra bana gelince, şansımı çok iyi kullanacağım.”

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Tam isim Beşiktaş Jimnastik Kulübü
    Takma isim(ler) Karakartal
    Renkler Siyah - Beyaz
    Kuruluş 1903
    Stad İnönü Stadyumu
    Kapasite 32.145
    Başkan Yıldırım Demirören
    Teknik Direktör Jean Tigana
    İnternet Adresi www.bjk.com.tr
    Lig Turkcell Süper Ligi
    2005-06 Turkcell Süper Ligi, 3.
    Ezeli Rakipler: Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor

Nesil
    2006
    Yer
    BURSA&EVDEN

arkadaşlar serdar kurtulus daha iyi olabilirdi...

Nesil
    2006
    Yer
    BURSA&EVDEN

Bursaspor Kesİnlİkle Ezelİ Rakİplerde Olsun Adamlarin Bİze DemedİĞİ Laf Yok LÜtfennn

27. Default

oncelikle herkese sevgiler saygilar .. ben dogma buyume bir besiktasli olarak ve dunyaya gelip gozumu actigim andan itibaren besiktasimi takip eden her macina giden biri olarak affiniza siginip yaptigim gozlemleri ve goruslerimi sizlerle paylasmak istedim .. toraman d rc yapilabilir fakat r ozelligi yarim , mustafa da ayni sekilde , tandogana da L ozellikler eklenebilir 3te 1i kadar , baki de dlc olabilir fakat c ozelligi yarim L ozelligi ceyrek , burak ise aslinda am r st fakat buna yarim bir amc ve yine 3te 1 kadar L ozelligi eklenebilir , delgadonun da asil ozelligi am c olmasina ragmen am lc yapildigina gore bu c nin tam L nin yarimi ve buna ek olarak da yine yarim bir r ozelligi eklenebilir , ricardinho icin de yine yarim bir dm c ozelligi eklenirse hic de fena olmaz , kurtulus ise asil ozelligi d-m r olan bu kardesimize ek olarak super bir dm c de eklenebilir , mehmete ise L ozellikleri gibi r ozellikleri de uygulanabilir , boboya da st nin yani sira am L mevkiinde 3e 1 oraninda ekleme yapilabilir , nobreye de ayni sekilde am r mevkiinde ekleme yapilabilir , ve son olarak gulece de nobre ile ayni sekilde ekleme mantikli olabilir .. saygilarimla .. sfeyyazh

gokhan zan guclerı cok dusuk ve bi 2.lig kulübune bile gelebiliyo.oyunun zevkını kacırıyo

Quote Originally Posted by Scocco View Post
    Tam isim Beşiktaş Jimnastik Kulübü
    Takma isim(ler) Karakartal
    Renkler Siyah - Beyaz
    Kuruluş 1903
    Stad İnönü Stadyumu
    Kapasite 32.145
    Başkan Yıldırım Demirören
    Teknik Direktör Jean Tigana
    İnternet Adresi www.bjk.com.tr
    Lig Turkcell Süper Ligi
    2005-06 Turkcell Süper Ligi, 3.