batuhan karadeniz in cocugun boyu 1.90 ama benım oyunda 1.70 gosterıo
ya simdi bi cok yildiza bak cogu ilk mevkisinin disinda oynuyo gencken adamlara bir cok bolgede oynama firsati verecen daha sonra daha ii oldugu bolgenin ustune gidecen ama diger bolgelerde joker kalacak.su an yukaridaki futbolcular belirtilen yerdemi oynuyo ewt o zaman olay bitmistir bencede bu olay duzeltilmeli.....
arkadaşlar tum futbolcular sürekli oynadıkları sürece harika işler yapıolar (baki mercimek bile)
Beşiktaş'ı düzelten arkadaşa birkaç soru sormak istiyorum.Batuhan Karadeniz'in gelecek vaad eden bir oyuncu olduğu belli.Maç sayısı/Gol Sayısı,Manchester City'nin kampına katılması vs. vs. Ancak baktım p.a.sı 100 ve sabit.Böyle bir futbolcunun p.a.sının 100 olması biraz garip değil mi?Ayrıca bu düzeltildimi?Nelerin düzeltildiğini detaylı bir şekilde açıklayabilir misin?
Batuhani düzelttik. PA si -9 oldu, yanlis hatirlamiyorsam.
Bütün A-takim kadrosundaki oyuncularin özellikleri düzeltildi, hic Random özellik kalmadi. PA ve CA lar düzeltildi.
Genc oyunculara ise beklenebilecek PA lar verildi. -7 gibi. CA lari uygun hale getirildi. Bütün oyuncularin kontratlari düzeltildi, kisisel bilgiler düzeltildi(boy, kilo, dogum tarih vs).
Stafflar biraz düzeltildi.
Insallah bu calismamiz patch´a yansir![]()
Oyunda Kenan Şahin i bjk de göremedim![]()
beşiktaşın introduction bölümünde olan other rival clubsta sadece trabzon geciyor bence onun yanına ankaragücü ve bursa da eklenmeli..bundan sonra derbilerden daha önemli hale gelecek bu maçlar
Sana katılmıyorum.Çünkü derbi olması için ya aynı kentin takımı olması ya da bahsettiğin takımların bir başarıları olması gerekir.
Eminim bunları yazarken son zamanlarda gelişen olaylarla ilgili olarak yazmışsındır ama bunlar her zaman oluyor o zaman ankaragücü fenerbahçe ile de derbi olsun ya da gençlerbirliği fenerbahçe.Bu örneklemeler sabaha kadar sürer anlıyacağın yalnız ben başta da belirttiğim gibi sonuna kadar görüşüne katılmıyorum
rival kelimesinin anlami derby degil rakip rekabet etmektir burada derbiyle alakasi yok ts-fb bir derbi degldir
bence asıl konu delgado her yönden beklediğim gibi degil ama rico paşa harika
Delgado zaten gerçekte de beklediğimiz gibi değil şimdilik, aslında Delgado'yu eğer çıkartılan son yama için konuşuyorsan abartı bile yaptığımızı söyleyebilirim. Yani adam henüz hiç bir varlık gösteremedi, hani o youtube'larda google video'larda dolaşan bir videosu var Delgado'nun işte adam yarım sezon geçirmesine rağmen elimizdeki tek kaynak o.
alemde tekiz, hepinize yeteriz..
batuhan karadeniz iyidir ama turk oyuncularina yabanci takimlardan teklif hec gelmio degerleri de anlasilmio ondan
evet benim anlatmak istediğim rekabetti son zamanlardaki olaylardan dolayı yazdım bunları.ama ben sadece fikrimi söledim beni fb gs baglamz isterse fb de gencleri yazsın other rival kısmına...artık bursa ve ankaragücü maçları kesinlikle eskisi gib olmayacak bundan eminim
beşiktaşın kadrosu iyimi sizce?
kadro fena değil kleberson bir işe yaramaz nobre orta karar takımın en iyisi rico paşa sonra delgado diyebilirim önceki yamadaki defans sorunumuz oyuncu özellikleri normale döndüğünden kalkmış oldu ben yabancı hakkımı cagliari de oynayan suazo da kullandım malum artık cesar delgado eskisi gibi alınamıyor hemen arsenal man utd araya giriyor onun yerine suazo yu alın explosive striker her sezon 30 gol barajını rahat aşıyor
Beşiktaş’a geldiği günden beri kadroyu gençleştireceğini söyleyen teknik direktör Jean Tigana’nın yeni prensi Can Erdem oldu. Sezon başında A Genç Takım’dan PAF’a çıkarılan, ordan da A kadroya alınan 1.90’lık genç golcü Can, kısa sürede Fransız hocanın gözdesi oldu. Alanya Futbol Okulu’ndan getirilen Can, A Genç Takım’ın geçen yıl Türkiye şampiyonu olmasında attığı gollerle büyük pay sahibi olmuştu. Kısa süre içinde güçlü fiziğiyle dikkatleri üzerine çeken Can Erdem, hayâllerini süsleyen ağabeyleriyle birlikte Antalya’daki kampa gitmenin heyecanını yaşadı. Can’ı çok beğenen Tigana’nın, 20 yaşındaki genç yıldıza hayranlığı, Antalya kampında daha da arttı
‘10 DAKİKA YETER’
Yardımcısı Tayfur Havutçu’dan, idmanlar sonrası Can’ı özel olarak çalıştırmasını isteyen Tigana “Bu çocukta iş var. İşte Beşiktaş’ın aradığı pivot forvet. Türkiye’den Hakan Şükür, İtalya’dan da Luca Toni’yi andırıyor” diyerek güvenini dile getirdi.
Süper A Genç Takım’ın hocası Ömer Gülen ise “Güvenilirse Can, Türkiye’nin en iyi santraforlarından biri olur. Hava hakimiyeti süper. Fiziği güçlü. Mücadeleci. Tek kusuru biraz ağır oluşu. Çabukluğu artarsa, herkes konuşur” dedi
A takımla idmana çıkmanın bile kendisini heyecanlandırdığını söyleyen Can ise “Alanya’daki futbol okulundan buralara geldiğime inanamıyorum. Sanki bir rüyadayım. Herkes beni Luca Toni’ye benzetiyor. Böyle bir lakap takılması bile gurur verici bir olay. Yapacağım çok iş var. Tek dileğim, 2. yarıda Tigana’nın beni 10 dakika bile olsa oynatması. İnönü’de çıkacağım maç için sabırsızlanıyorum. Geldiğim yeri iyi biliyorum. Sıra bana gelince, şansımı çok iyi kullanacağım.”
Tam isim Beşiktaş Jimnastik Kulübü
Takma isim(ler) Karakartal
Renkler Siyah - Beyaz
Kuruluş 1903
Stad İnönü Stadyumu
Kapasite 32.145
Başkan Yıldırım Demirören
Teknik Direktör Jean Tigana
İnternet Adresi www.bjk.com.tr
Lig Turkcell Süper Ligi
2005-06 Turkcell Süper Ligi, 3.
Ezeli Rakipler: Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor
arkadaşlar serdar kurtulus daha iyi olabilirdi...
Bursaspor Kesİnlİkle Ezelİ Rakİplerde Olsun Adamlarin Bİze DemedİĞİ Laf Yok LÜtfennn
oncelikle herkese sevgiler saygilar .. ben dogma buyume bir besiktasli olarak ve dunyaya gelip gozumu actigim andan itibaren besiktasimi takip eden her macina giden biri olarak affiniza siginip yaptigim gozlemleri ve goruslerimi sizlerle paylasmak istedim .. toraman d rc yapilabilir fakat r ozelligi yarim , mustafa da ayni sekilde , tandogana da L ozellikler eklenebilir 3te 1i kadar , baki de dlc olabilir fakat c ozelligi yarim L ozelligi ceyrek , burak ise aslinda am r st fakat buna yarim bir amc ve yine 3te 1 kadar L ozelligi eklenebilir , delgadonun da asil ozelligi am c olmasina ragmen am lc yapildigina gore bu c nin tam L nin yarimi ve buna ek olarak da yine yarim bir r ozelligi eklenebilir , ricardinho icin de yine yarim bir dm c ozelligi eklenirse hic de fena olmaz , kurtulus ise asil ozelligi d-m r olan bu kardesimize ek olarak super bir dm c de eklenebilir , mehmete ise L ozellikleri gibi r ozellikleri de uygulanabilir , boboya da st nin yani sira am L mevkiinde 3e 1 oraninda ekleme yapilabilir , nobreye de ayni sekilde am r mevkiinde ekleme yapilabilir , ve son olarak gulece de nobre ile ayni sekilde ekleme mantikli olabilir .. saygilarimla .. sfeyyazh
gokhan zan guclerı cok dusuk ve bi 2.lig kulübune bile gelebiliyo.oyunun zevkını kacırıyo
serdar kurtuluş içim artık dmc de eklenmeli
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
serdar kurtuluş içim artık dmc de eklenmeli ...drc/dmc