1 ile 12 arası toplam 12 sonuç

Konu: konu acımları hakkında

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Exclamation konu acımları hakkında

fm de konu acılmanın kuralları var diye biliyorum ben ama görüyorumki böle bir kural yok olur olmaz heryere alakalı alakasız konular acılıyor ama biz yeni uyeken actığımız konular hemen kaldırılıp ikaz veya uyarı alıyorduk yine görüyorumki artık böle bir ikaz veya uyarı sistemi ortadan kalkmış bunu sebebi nedir ve buna bir çözüm olacakmıdır fm bölümünden soğudum yetkililerin yapması gereken uyarı ikazları biz yapmaktayız bizde işleyen kurallar diger arkadaşlar içinde işleyecekmi merak etmekteyim ????????

not : konuyu buraya acıyorum eski arkadaşlar burda olduklarından

Nesil
    2007
    Yer
    Old Trafford

aynen kardeş katılıyorum.önüne gelen kafasına göre konu açıyor.bunu protesto etmek için ben de gittim abuk sabuk konular açtım.rtık ben de soğumaya başladım
    Art arda kaç zemheri.Kuş uyur kurt uyur zindan uyurdu.Bir ben uyumadım kaç leylim bahar.Haretinden prangalar eskittim.Şaçlarına kan gülleri takayım..Bir o yana,bir bu yana...

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by franzkafka View Post
    aynen kardeş katılıyorum.önüne gelen kafasına göre konu açıyor.bunu protesto etmek için ben de gittim abuk sabuk konular açtım.rtık ben de soğumaya başladım
    protesto ettiğin şeylere dikkat et o zaman. bir konu varsa abuk sabuk diye düşündüğünüz yöneticilere ulaşın. abuk sabuk konuları abuk sabuk protesto edenler forumdan uzaklaştırılacaktır.

Nesil
    2007
    Yer
    Old Trafford

Quote Originally Posted by iori View Post
    protesto ettiğin şeylere dikkat et o zaman. bir konu varsa abuk sabuk diye düşündüğünüz yöneticilere ulaşın. abuk sabuk konuları abuk sabuk protesto edenler forumdan uzaklaştırılacaktır.
    ulaşıyoruz da birşey mi yapıyosunuz??fenerbahce58 adına fan club kurdunuz.birşey mi yaptınız??
    Art arda kaç zemheri.Kuş uyur kurt uyur zindan uyurdu.Bir ben uyumadım kaç leylim bahar.Haretinden prangalar eskittim.Şaçlarına kan gülleri takayım..Bir o yana,bir bu yana...

ewet çok abuk sabuk yani çok sinirlendim dedim bu kafka ne yapıyo

Nesil
    2007
    Yer
    Old Trafford

Quote Originally Posted by y_layta View Post
    ewet çok abuk sabuk yani çok sinirlendim dedim bu kafka ne yapıyo
    kardeş hangi aklı başında adam recep mi buffon mu die ya da gerrard mı sergen mi die konu açar

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

ulaşıyoruz da birşey mi yapıyosunuz??fenerbahce58 adına fan club kurdunuz.birşey mi yaptınız??
    adamı siteden uzaklaştırdık. gerisine isteyen istediği gibi yapabilir. ister fan club kurar ister t-shirt bastırır. bu ne beni ne seni ilgilendirir. yapanları ilgilendirir. olay hakarete girdiği zaman da bütün yöneticileri ilgilendirir.

aynı tutumuna devam edersen seni de siteden uzaklaştırılırsın. senin adına da fan club açılabilir. senin adına da t-shirt bastırılabilir. falan filan.

saçma sapan hareket etmeyelim yeterli.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

O üye cezası bitince aynı şeyleri tekrarlayınca süresiz ban yedi. Biz elimizden geldiğince açılan saçma konuları kaldırıyoruz. Tepkini sen de saçma konular açarak göstermek yerine uyarı butonunu kullanarak gösterirsen, bize daha çok yardımcı olmuş olursun.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    - ßaSHq£nT -

Quote Originally Posted by iori View Post
    adamı siteden uzaklaştırdık. gerisine isteyen istediği gibi yapabilir. ister fan club kurar ister t-shirt bastırır. bu ne beni ne seni ilgilendirir. yapanları ilgilendirir. olay hakarete girdiği zaman da bütün yöneticileri ilgilendirir.

aynı tutumuna devam edersen seni de siteden uzaklaştırılırsın. senin adına da fan club açılabilir. senin adına da t-shirt bastırılabilir. falan filan.

saçma sapan hareket etmeyelim yeterli.
    iori abi sen devam et biz konuşmayaLım ...

Del Piero_10 Misafir

Ayrıca ss desteği olmayan sallama konularda kapatılmalı.Çok var bunlardan çünkü.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

franzkafka atılmış büyük ihtimalle bu protesto dediği saçmalık yüzündendir

protesto falan değil ya kendiside yapıyo onları hiç öyle protestomu olur

Mesaj Yetkileri