1 ile 30 arası toplam 69 sonuç

Konu: Kadiköy'de Arda:)

Hybrid View

Nesil
    2006

Çok güzel olmuş. Ama seste bir kötülük var ama sonuçta Fener işi güzel olmaz mı?

Bu arada Arda_ulutraslan'a yanıtım var.

6 Kasım yaşandı. Bunu kimse inkar edemez. Bu tarihi kimse silemez. Boşuna 7-0 demeyin. Çünkü 7-0 herkes bilmez ama 6-0 sokakta ki herkes biliyor.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by Batuhan1907 View Post
    Çok güzel olmuş. Ama seste bir kötülük var ama sonuçta Fener işi güzel olmaz mı?

6 Kasım yaşandı. Bunu kimse inkar edemez. Bu tarihi kimse silemez. Boşuna 7-0 demeyin. Çünkü 7-0 herkes bilmez ama 6-0 sokakta ki herkes biliyor.
    7-0 ı bilmeyenler (!) nedense hep fenerli
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Quote Originally Posted by Batuhan1907 View Post

Bak diyorumki siz okadar diyorsunuz 100 yillik takimiz,1907 de kurulduk! diye,ama bizde sizi 1911 yilinda yendik yani siz kurulali 4 sene sonra sizi 7-0 yendik hemde 7 kisiyle,bilmeyenlere de ögretiriz biz hic merak etme,siz ister kabullenin ister kabullenmeyin 7 kisiyle sizi 7-0 yendik.

ayrica siz bizi 6-0 yendiginizde o sene süper ligde 6.oldunuz,allah allah devami gelmeyen basariya basari demem diye söyleniyorsun ama bu detayi kaciriyorsun!

biz ise sizi 100.yilimizda turkiye kupasinda(sizin 25 senedir alamadiginiz kupayi)finalde herkes izlesin diye kanalde canli yayinda saat 19:00 da baslayan maci hatta reyting rekoru kirmistir,iste tüm türkiyenin izledigi macta biz sizi 5-1 yenerek kupayi aliyoruz.bilmem anlatabildimmi?ama sen fenerli oldugun icin gene kabullenemeyeceksin biliyorum.

Mesaj Yetkileri