Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 51 sonuç

Konu: Edu: Milan'la görüştüm

Default Edu: Milan'la görüştüm

Edu: Milan'la görüştüm
    Fenerbahçe'nin Brezilyalı savunma oyuncusu Edu Dracena, Fenerbahçe'ye transfer olmadan önce İtalya'nın AC Milan takımıyla görüştüğünü söyledi.

Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Edu Dracena , Fenerbahçe'ye gelmeden önce İtalya'nın AC Milan takımının yöneticileriyle görüştüğünü kaydetti.

O dönemde Milanlı yöneticilerin kendisiyle ilgilendiğini anlatan Brezilyalı futbolcu, ''Milanlı yöneticilerle görüştüm, ama resmi bir teklif almadım. Şimdi Fenerbahçe'de olmaktan çok mutluyum. Burada senelerce kalıp, kupalar kaldırmak istiyorum'' diye konuştu.

''7 PUANLIK FARKI AÇARAK ŞAMPİYON OLACAĞIZ''
    Ligin ikinci yarısının daha da zor olacağını belirten Edu, ''Rakiplerimiz bize karşı daha büyük bir motivasyonla oynayacak, ama 7 puanlık farkı daha da açarak sezon sonunda şampiyon olacağız'' dedi.

Brezilyalı futbolcu Türk futbolunda çok iyi forvetler bulunduğunu anlatarak, ilk yarıda forvetlerle iyi mücadele ettiklerini ve az gol yediklerini söyledi.

Edu, ''Rüştü ile oynamakla Volkan ile oynamak arasında fark var mı'' şeklindeki bir soru üzerine iki kalecinin de milli takımın kalecileri olduğunu, tüm oyuncuların takımın başarısı için mücadele ettiğini ifade etti.

Brezilya ile Türk futbolunu da karşılaştıran Edu, Brezilya'da futbolun tamamen tekniğe dayalı olduğunu, Türkiye'de ise tekniğin yanında gücü dayalı futbol oynandığını söyledi. Edu, kamp döneminde ağır idmanlar yaptıklarını, ama bu idmanların ikinci yarıdaki zorlu program için gerekli olduğunu sözlerine ekledi.

MEHMET VE APPIAH KAMPA KATILDI
    İkinci yarı hazırlıklarını Antalya'da sürdüren Fenerbahçe'de, Appiah ve Mehmet Yozgatlı kampa katıldı.

Pazar günü yapılan antrenmanda sağ baldırında ağrı olan Daivid, atrenmanı yarıda bıraktı. Tedavileri devam eden Alex, Kezman ve Lugano antrenmana katılmazken, Selçuk ise havuzda çalıştı.

NTVSpor

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Milan istedigine göre bu adamda potansiyel var.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

bu adam olympiakostada oynadı çok iyi aslındada niye alışamadı fenere ilginç

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Edu'tu 2 senen önce Real Madrid falanda istemiş ama ayagı kırılınca 7 ay futbol oynayamamıs hala o donemın eksıklıgını yasıor

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

kim ne derse desin su anda tr nin en iyi defansi bizimkisidir..

Nesil
    2006

Eğer bu adamı Milan istediyse niye F.Bahçe'ye geldi? Benim aklıma böyle bir soru takıldı. Çünkü Milan gibi bir takım durup F.Bahçe'ye geliyor. Daha transfer döneminin sonun da F.Bahçe Ricordo'yu Milan'a kaptırmışken Edu'yu nasıl takıma aldı.Büyük ihtimalle F.Bahçe'ye gelmesinin nedeni olarak başta Zico ve burada bulunan Brezilya'l futbulcular olmuştur.

Ben bu sene şampiyon olacaz diyen çok fazla futbolcu gördüm. Bu yüzden bu sözler sadece taraftarları kandırmak içindir. Bunları söylemek yerine uygulamasını tercih ederim.

F.Bahçe'ye gelmiş son zamanlarda ki en iyi defanslardan biri ikinc yarı daha verimli oynayacağını düşünüyorum. Özellikle bu kampta eksikliklerini tamamlayıp takıma pozitif yönde güç katacaktır.

Quote Originally Posted by Omerdinho View Post
    edu mu...???

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by y_layta View Post
    edu mu...???
    Türkiyedeki en iyi defansa sahibiz...
    Edu mu sumu bumu demeden önce kendi defansiniza bi bakin sag bek oynayan f.akyeli göbekte oynatiyosunuz..

Quote Originally Posted by Batuhan1907 View Post
    Eğer bu adamı Milan istediyse niye F.Bahçe'ye geldi? Benim aklıma böyle bir soru takıldı. Çünkü Milan gibi bir takım durup F.Bahçe'ye geliyor. Daha transfer döneminin sonun da F.Bahçe Ricordo'yu Milan'a kaptırmışken Edu'yu nasıl takıma aldı.Büyük ihtimalle F.Bahçe'ye gelmesinin nedeni olarak başta Zico ve burada bulunan Brezilya'l futbulcular olmuştur.

Ben bu sene şampiyon olacaz diyen çok fazla futbolcu gördüm. Bu yüzden bu sözler sadece taraftarları kandırmak içindir. Bunları söylemek yerine uygulamasını tercih ederim.

F.Bahçe'ye gelmiş son zamanlarda ki en iyi defanslardan biri ikinc yarı daha verimli oynayacağını düşünüyorum. Özellikle bu kampta eksikliklerini tamamlayıp takıma pozitif yönde güç katacaktır.

yani arkadaşım tam bu konu altına bişeyler yazacaktım senin yazdıklarını okuyunca vazgeçtim çünkü bundan güzel yorumlayamam yani seni kınıyorum biraz bizede yorum brak olmuyo böle şaka bi yane gerçek tebrik ederim cok güzel yazmışssın ve yorumlamışın....

Quote Originally Posted by CaPTaiN10 View Post
    Milan istedigine göre bu adamda potansiyel var.
    yani şimdi bu adamın potansiyeli ortaya çıkıyor .... ya çok ilginç yorumlar yapıyosunuz ....

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by paco View Post
    yani şimdi bu adamın potansiyeli ortaya çıkıyor .... ya çok ilginç yorumlar yapıyosunuz ....
    demekki milanli yöneticiler bu adamin milanda oynayabilecek kaliteye ve potansiyele sahip oldugunu kesfettilerki almak istemisler..

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

abi adamı milanın gözlemcileri gözelemiş beğenmişler senin beğenip beğenmediğini sormuyorlarki sana

Del Piero_10 Misafir

milanın gözlemcileri sarr,favalli,dhoraso'yu falanda beğendiler gerçi ama edu olayının aslını bilmiyorum.

Nesil
    2003

Edu yani zamanda Avrupa Birligi pasaportu tasmasi, kontratinda 7M Euro'luk serbest kalma maddesi olmasi ve fizige dayali futbol oynadigi icin Milan'in ilgisini cektigini dusunuyorum.

Ancak Edu'nun da soyledigi gibi Milan'in teklifi resmi boyuta ulasmamis. Yani tahminen bir menajer (25/08/2006 tarihindeki ropotajinda Milan'a yakin olan birisinin kendine teklifi yaptigini soylemisti) Milan'a gitmek istermisin diye sormus, Edu da evet demis fakat sonrasinda bir teklif gelmemis. Milan'a gitmemesinin nedeni Fenerbahce'nin basinda Zico olmasi oldugunu dusunmuyorum. Ancak Fenerbahce'den gelen teklifi kabul etmesinde Zico'nun etken oldugu kesin.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Türkiyedeki en iyi defansa sahibiz...
    Edu mu sumu bumu demeden önce kendi defansiniza bi bakin sag bek oynayan f.akyeli göbekte oynatiyosunuz..
    haklısın yıllarca göbekte oynayan ümit özatı solda oynatanda bizdik ee tabi forvet anelkayı sag kanattada oynatan yine bizdik...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

bence edu lugano'dan iyi bir oyuncu ama bu lugano kötü demek değil lugano'da iyi,biraz alakasız ama dün liverpool'a karşı oynadıkları dünya klüpler şampiyonası maçını izledim adam öle bi maçı bile kaldırabilmiş daha ne olsun

Bence şu an Türkiye'nin en iyi yabancı savunma oyuncuları; Lugano, Edu, Fabiano Eller ve Stepanov'dur.

Ama savunma sadece 2 oyuncuyla yapılmıyor. Ön liberolar ve beklerin kalitesi de savunmanın performansını etkiliyor. Bu yüzden Türkiye'nin en iyi "savunma"sı Fenerbahçe'de diye düşünüyorum. En iyi savunma oyuncuları da yukarıda saydığım isimler diye düşünüyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Bence şu an Türkiye'nin en iyi yabancı savunma oyuncuları; Lugano, Edu, Fabiano Eller ve Stepanov'dur.
    bence songda unutulmaması gereken bir isim

Quote Originally Posted by nekop View Post
    bence songda unutulmaması gereken bir isim
    yok song o kategoriye giremez ... çünkü galatasaraylı

Song bence iyi bir defans oyuncusu değil, özellikle hava hakimiyeti kötü. Belki gözümüze kötü gözükmesinin sebebi Tomas'tan dolayı olabilir, bilemem.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    nıe guluossun Cihan bence cok dogru soylyor arkadas hiç anlamıyorum bu meseleyı ya 3-4 senedir ligde en az gol yıyen takım biziz en az pozisyon veren takım biziz ama en kötü defansta bizde nasıl oluyor bu ya bı turlu anlayamıyorum

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Kötü dediğin defans hakkındaki istatistikler :
    Turkcell SüperLig
    15 golle ligin en az gol yiyen takımı.

UEFA Kupası
    En az gol yiyen takım : Blackburn ve Newcastle (1 gol)
    En az gol yiyen 2. takım : Tottenham, Espanyol ve Ajax (2 gol)
    En az gol yiyen 3. takım : Rapid Bucuresti ve Mladá Boleslav (3 gol) (Gruptan çıkamadılar)
    En az gol yiyen 4. takım : Rangers, M. Haifa, Osasuna, Heerenven (gruptan çıkamadı), Nancy, Panathinaikos, PSG, Celta ve Fenerbahçe (4 gol)

Rapid ve Boleslav'ı saymazsak (gruptan çıkamadıları için), defans olarak UEFA'da en iyi 3. takımlardan birisi diyebiliriz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İstatistikler ortada buda gosterıyokı Türkiye'deki en iyi defans Fenerbahce'de.

Song bence iyi bir defans oyuncusu değil, özellikle hava hakimiyeti kötü. Belki gözümüze kötü gözükmesinin sebebi Tomas'tan dolayı olabilir, bilemem.
    aynı songtan bahsetmiyoruz galiba .... bu kadar fanatiklik olmaz ya ... song bu türkiyede ki en iyi defans oyuncusudur ... sizin kendi tarftarlarınız bile gs maçında kimin oynamasını istemiyorsunuz dediler ... herkez song demişti ... song edu gibi değil veya lugana gibi değil ... bence kıyaslanmaz bile .... hava toplarına hakim değil miş ... edu veya lugana hava toplarına çok hakim değil mi? ...

konu nerden nereye gelmis (: ..
    arkadaslara bende katiliyorum edu'nun fenerbahceye gelmesindeki etkenler brezilyali futbolcular ve zico .
    song'a deginmeden yazimi noktalamak istemiyorum.
    bir fenerbahce taraftari olarak icten söylüyorum song türkiyede en iyi defans oyuncularindan biridir.

Nesil
    2003

Kötü dediğin defans hakkındaki istatistikler :
    Turkcell SüperLig
    15 golle ligin en az gol yiyen takımı.

UEFA Kupası
    En az gol yiyen takım : Blackburn ve Newcastle (1 gol)
    En az gol yiyen 2. takım : Tottenham, Espanyol ve Ajax (2 gol)
    En az gol yiyen 3. takım : Rapid Bucuresti ve Mladá Boleslav (3 gol) (Gruptan çıkamadılar)
    En az gol yiyen 4. takım : Rangers, M. Haifa, Osasuna, Heerenven (gruptan çıkamadı), Nancy, Panathinaikos, PSG, Celta ve Fenerbahçe (4 gol)

Rapid ve Boleslav'ı saymazsak (gruptan çıkamadıları için), defans olarak UEFA'da en iyi 3. takımlardan birisi diyebiliriz.
    Benim bildigim kadari ile defans sadece defans oyunculari ile yapilmiyor. Bu istatistige herhalde cok kosan Deniz, Appiah ve Tuncay orta sahasinin biraz katkisi vardir. Zira bu uclu oynamaya baslamadan once Fenerbahce pozisyon bulmakta zorlaniyor ve bir hayli gol yiyor ve pozisyon veriyordu. Esas yildizlasan burada Deniz bence..

abi bizimkiler bu adamı Milan'ın elinden kaptık demiyorlarmıydı ya. demekki iyi adam.. zaten belli de ne kadar iyi oldugu

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Neresini ilginc buldun ? Türkiye'de Milan'da oynayabilecek kapasiteye sahip baska hangi defans oyuncusu var.
    Öve öve bitiremedigin Song'u gecen seneki macta Anelka karsısında gördük hatta Song+Mondragon.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

aynı songtan bahsetmiyoruz galiba .... bu kadar fanatiklik olmaz ya ... song bu türkiyede ki en iyi defans oyuncusudur ... sizin kendi tarftarlarınız bile gs maçında kimin oynamasını istemiyorsunuz dediler ... herkez song demişti ... song edu gibi değil veya lugana gibi değil ... bence kıyaslanmaz bile .... hava toplarına hakim değil miş ... edu veya lugana hava toplarına çok hakim değil mi? ...
    Fanatikligi baslatan sizsiniz
    karsilik vermedende olmuyor malesef

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri