Arkadaslar benim bi nedenden dolayı windows 98i kullanmam gerekio. O yuzden bunu windows 98e uyarlayabilir miyiz???
Arkadaslar benim bi nedenden dolayı windows 98i kullanmam gerekio. O yuzden bunu windows 98e uyarlayabilir miyiz???
Benim Bildiğim Kadarıyla Windows NT ve 98 de Geçerli
arkadaşlar bir yardım istedik lütfen spikeer bende olmadı
arkadaşlar fm exe yi bulamıyorum olmuyor olmuyor
lokum gibi olmus ellerinize saalikk ama bi ara gercekten yapamicam sandim...
oncelikler tesekurle..ufak bır sorunum olucak tamponlanmıs verılerı sıl desek save dosyasıda gıder mı?
hayir gitmez oyunu son calistirdigindaki bazi ayarlar orda gizlenir sadece o da onemli degil onu isaretlemelisin yoksa oyun un turkcelestirilmis bazi bolumleri yine ingilizce gorunebilir.
tesekurler ısaretleyıp denedım ancak yıne olmadı acaba exe dosyasını yanlıs yapıorum C:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2007 olması lazım dımı![]()
eger C: surucusune yuklediysen adres dogru olmali
C:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2007
herhangi bir hata mesaji veriyor mu?
ya benım sorunum kımsede yok ya herkesın farklı farklı yok o acılmıyo yok bu acılmıyo keske bendekıde bole bısı olsada onu bunu ındırıp calıstırsak
Benım sorunum patch yuklu turkce patch de yuklu oyuna tıklıyosun o soylenen zaman kdr da bekllıo sonra oyuna gırıyo oyuna gırerken basında turkce yazılarda yazıo turksportalın koydugu yazılarda cıkıyo hersey tamam ama oyun ıngılızce menu ıngılızce optıonstan language de turkısh ama oyun ıngılızce dıolar ıste yamaya tıklıyınca tempolanmıs verılerı sala yanı 50 kere yaptım onlan bı alaksı yok yanı ne bu ya anlayamadım gıttı yanı patchın yenısı cıkıcak bız hala oynıyamıyoruz, Staff vea bole bı sorunu olupta cozen arkadaslar varsa lutfen bna yardımcı olsunlar ılgınız ıcın tesekkur ederım...
Buda Pc min Ozellıklerı amd 2500,512 ram,128 atı radeon ekran kartı,wındows xp soruldugu ıcın yazıyorum bu 3. aynı msjı atısım ama mıllet baska cvp lar yaza yaza bızımkı hep arka sayfada kalıo acaba ondanmı yalan oluyo bır turlu anlamadım..
hala indiremedim hep yarim iniyo
ya benım sorunum kımsede yok ya herkesın farklı farklı yok o acılmıyo yok bu acılmıyo keske bendekıde bole bısı olsada onu bunu ındırıp calıstırsak
Benım sorunum patch yuklu turkce patch de yuklu oyuna tıklıyosun o soylenen zaman kdr da bekllıo sonra oyuna gırıyo oyuna gırerken basında turkce yazılarda yazıo turksportalın koydugu yazılarda cıkıyo hersey tamam ama oyun ıngılızce menu ıngılızce optıonstan language de turkısh ama oyun ıngılızce dıolar ıste yamaya tıklıyınca tempolanmıs verılerı sala yanı 50 kere yaptım onlan bı alaksı yok yanı ne bu ya anlayamadım gıttı yanı patchın yenısı cıkıcak bız hala oynıyamıyoruz, Staff vea bole bı sorunu olupta cozen arkadaslar varsa lutfen bna yardımcı olsunlar ılgınız ıcın tesekkur ederım...
Buda Pc min Ozellıklerı amd 2500,512 ram,128 atı radeon ekran kartı,wındows xp soruldugu ıcın yazıyorum bu !!!!. aynı msjı atısım ama mıllet baska cvp lar yaza yaza bızımkı hep arka sayfada kalıo acaba ondanmı yalan oluyo bır turlu anlamadım..
Run-time error ?76? path not found diye hata veriyo tem klasörü yap diyo zaten yapmış ama olmuyo aynı sorunla karşılaşan varsa...
Herşeyi yaptım Çalışması Gerekiyor Bu Şekilde Sanırım Ama Çalışmıyor.
alttaki Hataları veriyo Sebebini Bilen varmı?
Bu Oyunun Kurulu Olduğu Klasörünün Adresi Hata Yok Bunda Doğru Bi Şekilde Ayarladım
Ve Hata Yine Aynı
![]()
335 mesajın hepsini okudum yapılması gerekenlerin hepsini yaptım, uzantılı dosyalarıda yükledim, temp klasörünüde oluşturdum, kurulum klasörlerimin hepside tam, ama olmadı olmuyor olmuyor 2 gündür uğraşıyorum neden olmadı anlamıyorum hep şu meşur "Run-time error ‘76’ path not found" hatasını veriyor lütfen yardımmmmm.......!!!!!!!!
Ayni sorun bende de var.Tek tek okudum yorumlarinizi.Hicbiri yardimci olmadi.Her sene bu turkcelestirme cabalari gariplesiyor.Daha kolay ve sorunsuz bi yolu olamazmiydi diye insan kendi kendine soruyor.Oyundan sogudum Allah carpsin.Ki bu oyunu 98 den beri oynuyorum.Abi iste ayarlardaki olaui yaptik olmuyor.Onu disinda cozum yok mu
bu konuda yazılanların hepsini okudum bende ki sorunuda dikkatlice okuyarak çözdüm çok şükür artık türkçe yama çalışıyor fakat şimdi de başka bi sorun çıktı.oyun içinde türkçe karakterler gözükmüyor o karakter yerine saçma sapan semboller çıkıyor bunu nasıl çözebilirim.yoksa bu olay yamadan kaynaklanan bişey çözümü yok mu??
yav bu spkier ve haberleri nasıl türkçe yapcaz
"Rar'lı dosyanın içinden çıkan klasörü "Belgelerim\Sports Interactive\Football Manager 2007\db"'in içine atıp oyuna başlarken Turksportal Unofficial Update seçeneğini seçmeniz yeterli olacaktır" diyo AMA bu güncellemde
Turksportal Unofficial Update nerde ve nasıl yapacaz
birde bu 701 yükledıkten sonra yapılacak bi işlem vamı???
çok soru soruyorum ama artık kusura bakmayın![]()
arkadaslar ne olur bana yardim edin 3 gunden beri arastiriyoum fmturkceyi nasil kuracagimi bulamadim.dosyayi indirdim ama nereye yapistiracagimi tam anlamiyla bulamadim.![]()
Şu işi tüm adımlarıyla,tüm ayrıntılarıyla ve tüm alternatifleriyle biri bize anlatsın lütfen.Resimli olursa sevinirim...
Buda Pc min Ozellıklerı amd 2500,512 ram,128 atı radeon ekran kartı,wındows xp soruldugu ıcın yazıyorum bu!!!>5.<!!! aynı msjı atısım ama mıllet baska cvp lar yaza yaza bızımkı hep arka sayfada kalıo acaba ondanmı yalan oluyo bır turlu anlamadım..
Kardeş Ben Çalıştırabildim.
Yapman gereken:
Önce C:\Documents and Settings\Kullanıcı\Application Data\Sports Interactive\Football Manager 2007\Cache
Dosyasını Silmek.
Sonra Oyunun Kurulu Olduğu yerden Oyunu Başlat Turkçe Değil orjinal Haliyle Başlat Oyuna Gir Snra Çık Turkçe Dene Sorun Çözülüyor.
tempolanmıs verılerı Manule Olarak Sildinmi Bendede Bir Kez İngilizce Açıldı Sildim Tekrar Turkçe Oldu
bu ne demek bu dosya nerde oluyo eger ben senın dedıgınde yaptıysam olmadıysa napcaz?
Fm türkçe 2007 başlangıçta neden klavye ve mouseyu kitliyor bu oyundan çıktıktan sonra zaman zaman klavyenin komple kitlenmesine sepep oluyor.