Ben izlemedim keşke izleseydim. Neyse artık youtube'da izlerim Arda'yı![]()
Ben izlemedim keşke izleseydim. Neyse artık youtube'da izlerim Arda'yı![]()
Arda bu yapar .. (:
Bobo ile Tolga Seyhan arasında kavga oluştu sonra tüm takım araya girdi Tolgaya sarı kart verildi
Gol Nobre 1-1
1-0 her zaman risklidir deriz,
90+1 > Beşiktaş : 1 Galatasaray : 1 Gol:Mert Nobre
Penaltılar olucak şimdi İnşallah kazanan taraf biz oluruz
güzel oldu güzel oldu![]()
İlk Penaltıyı Beşiktaş Kullanıyor. Beşiktaş: 1 - 1 :Galatasaray
Bobo Geldi Kaleci Aykut 1-1
Ümit Karan Geldi Kaleci Murat 1-1
Burak Geldi ve Gol 2-1
Özgürcan Geldi ve Goool 2-2
Gökhan Zan Geldi ve Aykut 2-2
Aydın geldi ve Gool 2-3
İbrahim Akın geldi ve Gol 3-3
Okan Buruk geldi ve goool 3-4 (harikasın Okan Murat nasıl güzel izledin be)
Mert geldi ve gol 4-4
Mehmet Güven geldi atarsa biter hadi Mehmet dedik vee kaleci4-4
Serdar Kurtuluş geldi ve gol harika bir penaltı 90'a girdi. 5-4
Emre Aşık geldi ve goool gool gool aferin emre 5-5
Baki geldi ve gol 6-5
Tolga geldi ve gool gool gool 6-6
Mehmet sedef ve gol 7-6
Ferhat geliyor ve Murat![]()
Beşiktaş Kazanıyor. ahh Mehmet Güven ahh....![]()
Ferhat atamadı sağlık olsun.Beşiktaş Kazandı...
güzel maçtı ben eğlendim valla
neyse fazla üzülmedim nede olsa hazırlık maçı ama ligde acısını çıkarıcaz inşallah...
Okanın penaltı golü süperdi .. (:
yenildik ama olsun güzel maçtı evet okanın golü tam klastı![]()
ben emrenin golden sonraki tipine çok güldüm![]()
evet emreye koptum![]()
kazandık önümüzdeki maçlara bakıcaz![]()
Turnuvada 3.lük maçı Galatasaray ile Beşiktaş arasında yapılınca, bilet fiyatları da artırıldı. Daha önce 10 ve 20 YTL olarak açıklanan bilet fiyatları, derbi maçta 50 YTL'ye çıkarıldı.
Bilet fiyatları artırılınca derbi maça beklenen ilgi olmazken, tribünler boş kaldı.
Galatasaray ile Feyenoord Rotterdam arasında dün yapılan maçta tribünler tamamıyla dolarken, bugün derbi maçta kale arkası tribünlerinde bir tek taraftar bile bile yoktu.
Diğer tribün de tamamıyla dolmazken, 2 bin 500 kişilik sahada karşılaşmayı yaklaşık 600 kişi izledi.
Öte yandan karşılaşmaya 440 Türk, 32 yabancı basın mensubunun akredite yaptırdığı bildirildi. Basın tribününde de boşluklar göze çarptı.
-İKİ TAKIM TARAFTARI DA AYNI TRİBÜNDE-
Karşılaşmayı iki takım taraftarı aynı tribünde izledi. Tribünde iki takım taraftarı arasında yalnızca 2 sıra jandarma yer alırken, taraftarlar centilmence karşılaşmayı beraber izlediler.
Bu arada jandarma, karşılaşma öncesinde güvenlik önlemleri aldı. Galatasaray ile Beşiktaş arasında yapılan derbi maçın Antalya'da jandarma bölgesinde yapılan ilk derbi olduğu bildirildi.
cok sansiziz yahu,dakika 90 oluyo defansin hatasindan gol yiyoruz,penaltilarda son atista mehmet güven kaciriyo,hemde mehmet orta sahada bugün cok iyi oynadi,sansimiz yok iste dün orta sahadan gol yeriz bugün son dakikada gol yeriz üstüne üstlük son penaltida kaciririz sonra yeniliriz,valla futbolcular maca cenabet cikiyo galiba![]()
genel itibari ile olmasada güzel maç oldu
bu arada Arda yine 4 kişiyi bakkala gönderdi![]()
4 mu ben 6 kisi gordum orda adamlarin sinirden saclari beyazlicakti nerdeyse![]()
guzel attık gsye golun 90 artıda olmasıda apayrı bi keyifti
bu maçı kazandık ama bence bu takımda yine iş yok bu arada gs li futbolcular çok sert oynadılar sanki hazırlık maçı degilde resmi maç
bana görede bjkliler sert oynadı
Beşiktaş'ı kutluyorum.Güzel maç oldu
beşiktaşım kazanmış ama yine de iyi değil ne yapalım gelecek sezonu bekleyeceğiz yine alıştık artık![]()
Sezon başı Nobre gol attı tüm sezon atamadı, şimdi ne olur bilinmez..