-
tşk. ederim teamsah çok güzel bir paylaşiım için
herşey bursaspor için
-

EDMAR GEES DE SOUZA (MATHEUS)
ŞAŞIRDINIZ DEĞİLMİ
Futbolla tanışmadan önce 12 yaşında karate yapmaya başladığını belirterek "Karategi" kıyafetini sırtına geçiren sambacı, bu spordaki hünerini de sergileyip, "Futbolcu olmasaydım, kesinlikle karate yapardım" dedi.
İDOLÜM RONALDO
Bir yıl öncesine kadar karate yaptığını, ancak dışarıda yaşadığı bir olay nedeniyle ayrılmak zorunda kaldığını dile getiren De Souza, konuyu futbola getirip şunları söyledi: "Dünyadaki tek idolüm Ronaldo. Her zaman onun gibi olmak isterim. Bursaspor'da ise kaptanımız Egemen Korkmaz'ın stilini çok beğeniyorum. Antrenmanlarda bile, bizi yaka paça yere indiriyor. Beni en çok zorlayan defans oyuncusu. Bursa'ya gerçekten çok alıştım. Burada yapacak çok işim olduğunu düşünüyorum."
"Türkiye'deki diğer Brezilyalı oyuncularla konuşuyorum. Bana, -Sen Bursa'ya şükret- diyorlar. İsimlerini vermeyeceğim, ancak oralarda oynamak zormuş. Engin İpekoğlu'nu çok seviyorum. Bana yeteri kadar şans veriyor. Hocamızı daha iyi yerlere getireceğimize eminim. Herkes bana çok iyi davranıyor. En iyi arkadaşlarım Sumulikoski ve Pancu. Ancak Denizli çetesi diye adlandırdığım Yavuz, Veli ve Yenal da beni rahat bırakmıyor. Çok iyi bir takımımız var. Bu durumun, ikinci yarıda başarıyı perçinleyeceğini düşünüyorum."
TEK EKSİĞİM MARKAJ
"Bursaspor'la sözleşmem sezon sonunda bitecek. Fenerbahçe ile ise 5 yıllık bir mukavelem var. Bursaspor eğer benden memnunsa, seve seve kalırım. İlk geldiğim günden bu yana, kendimi oldukça geliştirdiğimi düşünüyorum. Özellikle, Engin hocamın dediklerini harfiyen yerine getirmeye çalışıyorum. Ancak bir tek markaj yapmayı öğrenemedim. En önemli eksiğim de bu zaten. Hazırlık kampında bunu da yeneceğime inanıyorum. İleriki yıllarda, adından sıkça söz ettiren bir futbolcu olacağımı düşünüyorum."
Kaynak: Bursahakimiyet
Mesaj Yetkileri