genelde tek forvet Fred i kullanırım ve oldukca gol atıyor ama son zamanda trezeguet ve sergio agüero yu 2 li olarak deniyom 5 ten asagı gecmez
genelde tek forvet Fred i kullanırım ve oldukca gol atıyor ama son zamanda trezeguet ve sergio agüero yu 2 li olarak deniyom 5 ten asagı gecmez
st-fc en güzeli çünkü birinin hava topu diğerinin de topla oyunu ii birbirini tamamlıyor
ben st-fc olayina d'kkat etm'yorum fakat oyuncularımın hızına, tekniğine en azından birinin 1,85 ten uzun olmasına dikkat ediyorum
en iyisi hava toplarına hakim olan tek forvet
Su an bendekı forvetler özgürcan ve cem sultan.Bilerek genc oyuncular aldım.Yas ortalamam 21.Bu Cem sultan felaket bir oyuncu soyleyeyım.Su an 18 yasında butun avrupa peşinde.
Tabiki bir uzun ve birde çabuk ve dribling li bir oyuncu uzun adam kalas gibide oılsa olur yeterki arka kale direğinin önünde dikilsin yeterKoller e hastayım uzunlar arasından süper bi oyuncu 40 yaşındada olsa paraya acımadan alıyorum onu
yanına en iyi giden adamsa para varsa javier saviola
St-st En Güzeli
FC-ST biri fizikli ve havacı, diğeri hızlı ve yırtıcı
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
mesela zigiç-kezman
Biri Am/fc Dieri St Olmali Cunku Forwette Bir Tane Orta Alan Oyuncusu Olursa Asist Olayida Cok Guzel Oluo
iki tane st boyları kısa ama kafa iyi hava toplarında kotu ama top ayagına geldimi atıyo
Mauro Zarate-Pablo Vitti
benim ikilim bu sizce nasıl???
bu arada takımım fenerbahce
Necati - Hakan Şükür
Hakan Şükür - Ümit Karan
Necati - Ümit Karan
bu şekilde süperler
arkadaslar sizce
zigic-carew nasıl??
ikisinin de pivot santrafor olmasi sikinti yaratabilir keske birini fc yatkinligi olan bi adam secseydin soyle hizli falan
vucinic-nobre veya necati... denenmiştir süper oynuyorlar 3 ü de gol krallığında ilk 5 te.