Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 49 sonuç

Konu: Ne tür forvet ikilisi tercih ediyorsunuz?

Default Ne tür forvet ikilisi tercih ediyorsunuz?

Ben mutlaka bir forvetimin hava toplarına hakim olmasına dikkat ediyorum.Benim taktiğim kanatlara yönelik olduğu için çok iyi işe yarıyor.Bence herkes pivot forvet kullanmalı.

Peki siz ne tip fotvet ikilisi tercih ediyorsunuz?
    FC-FC
    FC-ST
    ST-ST

Ve forvetinizin stili ne oluyor?

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

FC FC en güzeli bence

Nesil
    2006
    Yer
    Vicente Calderon

tek forvet arkasinda amc kullaniyorum ama forvetin hem hareketli hem de biraz hava hakimiyeti olmasi gerek yani komple bi forvet

orn:torres,eto'o,henry,drogba.........

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

genelde st-fc yi tercih ediyorum st nin hava hakimiyetine fc nin top tekniğine dikkat ediyorum bu ikili çok güzel oluyor

Bi tanesi cok suratli yetenekli kendine pozisyon yaratabilen adam pedro junior kerlon leandro lima gibi, digeride gol makinasi olan yakaladami affetmeyen jardel tipinde, cafercan, cem sultan gibi bu adamin en az 1.80 olmasi gerekir hava toplari etkinligi icin st fc oluyo ztn, en mantiklisi bence..

Mental değerleri yüksek bir Avrupalı golcü ile tekniği ve sürati yüksek Güney Amerikalı bir oyuncu harika bir ikili oluyor.Örn: Vincenzo I**uinta-Cesar Delgado

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta

fc-st tipi özelliğe pek dikkat etmiyorum.Forvetlerden biri çok hızlı teknik biri oluyo diğeride kafacı uzun boylu beleşçi bi tip oluyo genelde

Nesil
    2006
    Yer
    ıstanbul

Eger Kanatlardan Oynuyosaniz St =st Kullanin Cok Faydasiniu Gorursunuz

dikine huvum kapiyorsam fc fc yada fc st kanatlari kulaniyorsam da st st tabi bunda kastim dikine hucumlarda hizli 1-1 ii adam gece gibi vasifari olmali kanat organizasyonlarinda ise hava toplarinda ii ve bitiricilide ii olmalidir ban gelince ben defansif bir sitem sevdigimden tek forvetle oynarim ve benim forvet elemanim kople bir oyuncu olmali yani hava hakimiyeti oldugu kadar 1-1 iiadam gecmeli haraketli olmali

bence en iisi tek forvet arkasına cok yetenekli bi ortasaha illa iki forvet diosanız st-fc derim genellikle fc ler pozisyon yaratabilen futbolcular ornegın robinho ve necatı ates st ise biraz tecrubeli olmasında yarar liderlik vasıfları olan bir futbolcu hakan sukur olabilir

Quote Originally Posted by dellytecus View Post
    Mental değerleri yüksek bir Avrupalı golcü ile tekniği ve sürati yüksek Güney Amerikalı bir oyuncu harika bir ikili oluyor.Örn: Vincenzo I**uinta-Cesar Delgado
    Aynen..

Fernando Torres - Sergio Agüero

Nesil
    2006
    Yer
    Old Trafford

en iyisi iki tane st.
    I'M BIG IN JAPAN TONIGHT

tek forvet oynuyorum genelde o forvette hız önemli ama bitiricilik kdar kafa hakimiyetininde önemli olması gerekir ve aradıgım başka bi özellik İLK DOKUNUŞ

Cift forvet oynarsam bi uzun kafa hakimiyeti olan bide kısa hızlı teknik bi forvet kullanırım

benim forvet tercihim iki forvette uzun olacak

hayalim hep istedigim ikili:nikola zigic-jan koller...

Quote Originally Posted by juricevic View Post
    Aynen..

Fernando Torres - Sergio Agüero
    O ikiliyi bende kullandım gerçektende harika oynuyorlar.

fc - st oynatirim ve ozelliklerinden en onem verdigim seyler mental ,fiziki ve hizlardir

FC-ST Pivot santroforsuz oynamam.

4-2-3-1 sistemiyle, tek forvet (yer sağlam basan, arkası dönük oynayabilen, son vuruşları iyi) arkasına fırsatçı, süratli ve forvete destekçi bir amc ya da fc. Belirtmişler, tek forvet torres, arkasında kun agüero

Quote Originally Posted by delififaci View Post
    benim forvet tercihim iki forvette uzun olacak

hayalim hep istedigim ikili:nikola zigic-jan koller...

vay kardeş bunlar rakip defansa hiç kafa topu bırakmaz aslında denemek lazım yaw süper fikir

20. Default

Benim için önemli deil oyuncuların potansiyeline göre ayarlıyorum herkes in kendine göre bildigi var ama en kullanışlısı st-fc dir fc ler çok çabuk adam eksitme ve iyi paslar attıkları için daha kullanışlı geliyor bana diyer arkadaslar ne düsünür bilmem...

Quote Originally Posted by sefaburan View Post
    vay kardeş bunlar rakip defansa hiç kafa topu bırakmaz aslında denemek lazım yaw süper fikir

Evet kafa topu bırakmazlar ama tank gibi oldukları için de çevik iki stoper karşısında ezilip giderler.En iyisi Vincenzo I**uinta ve Dimitar Berbatov gibi ne kısa nede ağır vasıta olan santraforları kullanmak

Aslında biri uzun kafa toplarına hakim, biri de yerden iyi oynayan forvet olunca güzel oluyo.

Berbatov - Dafoe gibi.

genelde fc-st
    forvetler hızlı oluyor öyle pivot forvet kullanmıyorum böylece hem golcü hem de asist yapan forvetlerim oluyor

en iyisi pivot forvet arkasinda da serbest adam oynatmak otesini tanimam

Bende ST ve AMC kullandım David Villa ve Arkada F. Totti Süper ama Alternatif olarak ise AMC ileri Sergio Agüero da iyi

Benim cevabım çok net olacak.Çok gol atan forvetleri tercih ediyorum.Eski oyunlardaki Tsigalko gibi.Yanındaki forveti de iyi yapan oyuncular da ,benim için değerlidir.

Quote Originally Posted by T_A_N_E_R View Post
    fc - st oynatirim ve ozelliklerinden en onem verdigim seyler mental ,fiziki ve hizlardir
    Bencede Fiziksel olarak daha iyi oyuncular Cok faydalı oluyor ..Hız Denge Dayanıklılık gibi Özellkikler:..

BEnim forve ikilim Falcao-Jo yedeği Mido

zigic necati

bir tane uzun boylu ve havada etkili,bir tane hızlı ve bitirici.

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri