Sayfa 16 / 20 İlkİlk ... 61415161718 ... SonSon
451 ile 480 arası toplam 590 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hamit değil stadyum konuşuldu
    Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün'ün daveti üzerine İstanbul'e gelen Schalke 04 Kulübü Başkanı Gerhard Rehberg ve Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın'ın Florya'daki Beyti lokantısında bir araya gelmesi, son günlerde adı Galatasaray ile anılan Hamit Altıntop'un transferinin görüşüleceği tahmin edilirken, asıl gündem maddesi, Galatasaray'ın yeni yapacağı stat oldu.

Yemekten sonra açıklama yapan Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, Gerhard Rehberg ile çok yakın dost olduklarını ve Gelsenkirchen şehrinin kardeş şehir olduğunu söyledi. Akgün, Rehberg'in ilerleyen yıllarda İstanbul'dan ev de alacağını ve Türkiye'ye olan yakınlığını dile getirdi.

Galatasaray Başkan Özhan Canaydın da Schalke 04 Başkanı Gerhard Rehberg ile çok iyi dost olduklarını belirterek, "Schalke 04 102. yılını yaşıyor. Kulübün bu 102 yıllık tarihinde bir tek onur üyesi var, o da benim. Ben de kendisini Galatasaray'ın onur üyesi yaptım. Öte yandan Schalke 04'ün stadı da bizim için çok önemli. Yeni yapacağımız statta bütün konseptimiz Arena Aufschalke gibi olacak. Gerhard Rehberg, aynı zamanda Gelsenkirchen'in Belediye Başkanı. Bize çok büyük yardımları oluyor. Sportif olarak da ağabey kardeş gibiyiz. Kendisi benim büyüğüm" diye konuştu.

Rehberg ile Hamit'in transferi için de konuştuklarını açıklayan Canaydın, "Hamit halen Schalke 04'ün mukaveleleli futbolcusu. Sezon sonu anlaşması sona eriyor. Mukavelesi bittiği zaman Galatasaray'ı tercih edeceğini kendisi her zaman söyler. Biz senede iki veya üç kez beraber oluruz. Hamit'in devre arası bize transfer olması söz konusu değil. Sezon sonu anlaşması sona erdiğinde bize yardımcı olacak. Gerhard Rehberg'in Hamit konusunda ilk tercihi, Galatasaray'a gelmesi yönünde. Çünkü kendisi de Galatasaray üyesi" ifadelerini kullandı.

Halil Altıntop'un sözleşmesinin 2010 yılında sona ereceğini vurgulayan Özhan Canaydın, "Allah bize o günleri gösterirse yine başkanımız bize yardımcı olacak" dedi.
    Başkan Canaydın, stat projesiyle ilgili olarak da şunları söyledi:

"Stadın işletmesi konusunda birbirimize yardımcı olacağız. Kardeş kulübüz. Önümüzdeki 10 gün içinde ben Schalke'ye gideceğim. Arena Aufschalke'nin bütün kayıtlarını, gelir gider defterlerini bana açacak. İşletmenin bütün anlaşmalarını bana gösterecek. Sonuçta mükemmel bir stat yaratacağız. Bizim yeni yapacağımız stat için genel projeler bitti. Detaylarda da Rehberg'in çok büyük katkısı olacak. Projemezi çizen bir Alman firması olduğu için ortaklaşa güzel şeyler yapacağımıza inanıyorum.
    Özhan Canaydın'ın açıklamalarının ardından Schalke 04 Başkanı Gerhard Rehberg, kendisine yöneltilen soruları yanıtladı. Canaydın'a 'dostum' diye hitap eden Rehberg, Galatasaray başkanının doğruları söylediğini dile getirdi. Gerhard Rehberg, sözlerine şöyle devam etti:

"Ben son 25 yıldır Gelsenkirchen'in belediye başkanıyım. Başkan olduğum süre içinde beni en mutlu eden olay, Büyükçekmece ile kardeş olmamızdı. Özhan Canaydın'la da birbirimizi çok önceden tanıyoruz. Ben birkaç yıldır Galatasaray'ın onursal üyesiyim. Öncelikle şunu söylemek isterim ki, bu gece buluşmamız planlı değildi. Hamit ve Halil Altıntop kardeşler hakkında başkana bilgi verdim. Benden duymak istedikleriniz bunlar değil. İkizler Gelsenkirchen'de doğdu. Aileleri orada yaşıyor. Biz ilk olarak Hamit'le mukavele yapmıştık. Sonra Halil'i aldık. Halil geçen sene çok iyi oynadı ve biz de aileye birleştirdik. Hamit'in 2007'nin 6. ayına kadar mukavelesi var. Schalke'de çok önemli bir oyuncu ve biz onun kendi takımımızda kalmasını istiyoruz. Alanya'da şampiyonluğu oynadığmız bir dönemde böyle bir futbolcuyu kaybetmek istemiyoruz. Biz onu sezon sonunda da tutmak isteriz. Tabiki son kararı kendisi verecek. Galatasaray ile hedeflerimizin aynı olduğunu biliyoruz. Onlar da şampiyon olmak istiyorlar. Ama biz ikizleri bir arada tutmaya çalışacağız. Özhan Canaydın'la da çok iyi anlaşıyoruz. Dostluğumuz icabı buluştuk. Herhengi bir oyuncu alışverişi gündemde değil. Hamit ile en son görüşmemizde bana, 'Başkanım ben Almanya'da kalmak istiyorum. Türkiye'ye dönmek istemiyorum' dedi. Aynı şeyler Halil için de geçerli. Biz onu satmak için almadık. Ayrıca Schalke 04 Başkanı Gerhard Rehberg, her iki oyuncuya da şimdiye kadar Fenerbahçe'den herhangi bir teklif gelmediğini söyledi.
    Konuşmanın son bölümünde tekrar bir açıklama yapan Özhan Canaydın, kardeş kulüp başkanı ile daha çok stat ve işletmesi konusunda görüştüğünü, transfer konusunda görüşmüleri Adnan Polat'ın yaptığını söyledi.

Canaydın'ın bu sözleri üzerine Rehberg, görüşmelerinin özellikle yeni yapılacak olan Galatasaray Stadı üzerine olduğunu belirtti ve şöyle devam etti:

"Biz de kendi stadımızı yaparken, başlangıçta hatalarımız olmuştu. Galatasaray'ı aynı hataları yapmamaları konusunda uyaracağım."

Canaydın daha sonra, Schalke'nin 125 milyon Euro'luk bir anlaşma yaptğını, Galatasaray'ın da bu yolda gittiğini açıkladı.

Schalke 04 Başkanı Gerhard Rehberg, konuşmanın sonunda yaptığı açıklamada, "Biz her konuda çok iyi anlaşan ve biribirini seven iki dostuz. Birbirimize güvenimiz de sonsuz. Her konuda karşılıklı yardımlaşıyoruz, ama Altıntop kardeşler transferi dışında" dedi.

Son olarak, Schalke 04 Başkanı Gerhard Rehberg, Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın ve Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün bir arada basın mensuplarına poz verdiler. 11.01.2007

Kaynak : DHA

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Bilal Aziz geri gönderildi
    Kulübü VFL Osnabrück'ten 11 Ocak tarihine kadar izinli olan ve Galatasaray Kampı'na katılan Bilal Aziz bugün Almanya'ya döndü. Oyuncunun son durumu konusundaki değerlendirmelerin sürdüğü belirtildi.

Kaynak : galatasaray.org

Oğuz Sabankay Vestel Manisaspor'a Kiralandı

Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı oyuncusu Oğuz Sabankay, 1.5 yıl süreyle Vestel Manisaspor kulübüne kiralanmıştır.

Galatasaray Futbol AŞ

Hayırlısı olmuş. Gelecek sene bir oyuncu daha kazanmış olacağız..

Oğuz Arda'nın örneği olduğu için cok baskı hisedecektir.Başarılı olamayabilir.Çünkü hep ardayla kıyaslanacak.Gencler için iyi bir şey değil bu.Keşke başka takıma kiralansaydı.Oğuz gerçekten iyi oyuncu

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

ben dun yöneticilker ile yemek yediler dedim dalga gectiler kokusu cıkınca ne diyeceksiniz bakalım

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

ben dun yöneticilker ile yemek yediler dedim dalga gectiler kokusu cıkınca ne diyeceksiniz bakalım
    2-3 gün önce bilalle sözleşme imzalancak diyende sendin...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

ay emurafu her transfer dönemi sanki sen özhan canaydınmışsın gibi konuşuyosun her şeyden eminsin ama hiç biri gerçek çıkmıyor
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

sadece kendi kafasına göre yorumluyor net bir şekilde hiçbiri gerçekleşmiyor """""""keşke birimiz kahin olsa
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

Genc oyuncularmizin kiralik olarak vestele gonderilmleri cok iyi oldu.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bugün gazetede yazıyordu, sanırım ÖZgürcan ben Vestel'e gitmem demiş ve GS'de kalmış.
    "YÜCE ATATÜRK"

Aslan'ın yeni sürprizi: 'Waldo Ponce'
    Galatasaray, Hamit'in gelmemesi üzerine rotayı Şili'nin Universidad de Chile kulubünde forma giyen 24 yaşındaki defans oyuncusu Waldo Ponce'ye çevirdi

Şili basınının Galatasaray'ın Waldo Ponce için çok ciddi girişimleri olduğunu ve Şili Milli takımında da forma giyen futbolcuyla görüştüklerini yazmasının ardından gözler sarı - kırmızılı ekibe çevrildi. Ponce'un takımı ile olan sözleşmesi 31 Ocak'ta sona eriyor. Universidad de Chile kulübü Şilili futbolcuya gelen teklifin iyi olduklarını belirtirken Ponce'un kararını vermesi gerektiğini söyledi.

21 yaşındayken Almanya Bundesliga ekiplerinden Wolfsburg ile sözleşme imzalayarak ün kazanan Ponce bir sezon geçirdiği ekipte istediği performansı ortaya koyamayıp ülkesine geri dönmüştü G.Saray'ın transfer listesine giren genç defans oyuncusu özellikle sıkı markaj özelliği ile göze çarpıyor ve Şili futbolunun vazgeçilmezlerinden biri olma yolunda ilerliyor.

Waldo Ponce kimdir?

Doğum tarihi: 12 Nisan 1982
    Doğum yeri: Şili
    Boy: 1.83
    Mevkii: Defans
    Takımı: Universidad de Chile
    Forma numarası: 5

Kariyeri, (Maç - gol)
    2002-2003 Universidad de Chile (43) ( 1 )
    2003-2004 Wolfsburg ( 5 ) ( 0 )
    2005- Universidad de Chile (47) ( 4 )

Kaynak: superspor.com

fm 06 oynarken ben bunu hep alirdim,saglam bir defanstimeger haber dogruysa bir fm stari galatasarayda görecez

Waldo Ponce'yi FM 2006'dan tanıyorum. Betis'i yönetirken onu almıştım, defansta oynatıyordum, gayet de başarılıydı. Gerçekte nasıl bilemiyorum ama iyidir muhtemelen.

Oğuz ve Özgürcan'ın Vestel Manisaspor'a kiralanması her iki takım için de güzel bir şey. Bu iki oyuncu da Ersun Yanal sayesinde Türk futboluna ileride çok şey katacak gibi gözüküyor, bu işten de en karlı Galatasaray çıkacak Arda'da olduğu gibi. Manisaspor-Galatasaray işbirliği ile her iki takım ve Türk futbolu karlı çıkıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

defans sag bek ıcın super transfer kaynak da ıyı

waldo ponce defansta oynamasina ragmen duran toplarida iyi kullanabilen bir isim olarak dikkat cekiyor.

iste frikikten attigi süper gol.

http://www.youtube.com/watch?v=kvNexHL_ANg

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Gol güzelmiş ..

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

2 gün önce "Hamit Galatasaray'da" diye yazan gazete bugün Adnan Sezgin'in ağzından verdiği haberde "kimse umutlanmasın Hamit konusunda" diyor

ahh ulen medya kolpalıkta sınır yok :@

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Sallamak parayla olsaydı, fanatik, fotomaç ve fotospor gibi gazeteler olmazdı .

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

İliç'e Fransa'dan teklif!
    Galatasaray'ın yıldız ismi Sasa İliç'e Fransa'dan talip var. Fransa'nın 1 numaralı spor gazetesi L'equipe Fransa'nın Monaco ekibinin Galatasaray yönetimine 29 yaşındaki Sırp futbolcu için 3.5 milyon euro önerdiğini yazdı.

Monaco'nun İliç'e yıllık 1.5 milyon euro olmak üzere 3 yıllık bir sözleşme önerdiğini öne süren L'equipe önümüzdeki günlerde bu transferin gerçekleşebileceğini yazdı. İliç geçtiğimiz yıl Galatasaray forması ile 30 maçta 12 gol kaydetmiş ve Galatasaray'ın şampiyonluğunda büyük rol oynamıştı.

G.Saray'da gösterdiği performans ile taraftarın sevgisini kazanan İliç'in kulübü ile olan sözleşmes 2008 Haziran ayında sona erecek.

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

iyi para satilsin bence ilic

Haber gerçek mi değil mi bilemiyorum ama eğer doğrusa satılsın böylece Carrusca'yı kazanmış oluruz..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by nekop View Post
    2-3 gün önce bilalle sözleşme imzalancak diyende sendin...
    Evet imzalancakti ama sakatligi uzun oldugu icin vazgectiler inanmayan arastirsin

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

kesinlikle satılsın orada ya carrusca ya arda oynar böylelikle carruscanın yeri garatiye alınır inamoto da gönderilirse iyi bir DMC bulunabilir

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by arda_ultraslan View Post
    waldo ponce defansta oynamasina ragmen duran toplarida iyi kullanabilen bir isim olarak dikkat cekiyor.

iste frikikten attigi süper gol.

http://www.youtube.com/watch?v=kvNexHL_ANg
    vay arda gosterdigim golu hemen almissin

vay arda gosterdigim golu hemen almissin
    baktim senin foruma ekleyecegin yok bende dedim ekleyeyim bu güzel golü

ilice iyi teklif yapmislar bence satmaliyiz onu hem 29 yasinada geldi yani bu yasindan sonra ilice daha fazla veren cikmaz onu satip carruscayi kazanmaliyiz.

iliç e iyi para vermeselerde göndersinler bence ... inamoto yu da göndersinler eminimki onun yerine m.güven çok daha iyi oynar ... bu 2 oyuncu gönderilsin ben transfer falanda isteiyorum ... üstüne birde cihan giderse tadından yenmez valla .....

Artık transfer istemiyoruz, birisi gelsin istemiyoruz, birileri gitsin istiyoruz..

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Quote Originally Posted by Eray Dengiz View Post
    Artık transfer istemiyoruz, birisi gelsin istemiyoruz, birileri gitsin istiyoruz..
    +1905

Yüreksiz oynayanların hepsi gitsin(Başta Necati olmak üzere)

Aslan'da son hedef Ponce

Gerets, Hamit Altıntop transferi gerçekleşmeyince eski öğrencisi Waldo Ponce'nin alınmasını istedi. Şili'nin Universidad de Chile Kulübü'nde oynayan 24 yaşındaki Waldo, Wolfsburg'dayken Erik Gerets'in gözdesiydi.

Yedeği hazır!

Cimbom, Gerets'in eski öğrencisi Ponce'yi listesine aldı. İlk görüşmeler olumlu geçti.

Hamit Altıntop'un transferindeki belirsizlik Galatasaray'ı yeni arayışlara iterken, sarı-kırmızılı ekip, teknik direktör Gerets'in Wolfsburg'tan eski öğrencisi Waldo Ponce'yi gündemine aldı. Belçikalı çalıştırıcının, 24 yaşındaki oyuncunun alınması halinde takıma yararlı olabileceğini ifade etmesiyle sarı-kırmızılı yöneticilerin,
    Waldo Ponce ve kulübü Universidad de Chile ile temasa geçtiği bildirildi.

CİMBOM ÇOK CİDDİ
    Sıkı markaj özelliğiyle bilinen, kolay kolay rakibine geçit vermeyen ve 31 Ocak'ta sözleşmesi sona erecek olan Ponce ile yapılan ilk görüşmelerin olumlu geçtiği öğrenildi. Öte yandan Galatasaray'ın Ponce'yi istemesine Şili basını da geniş yer ayırdı. Çıkan haberlerde, sarı-kırmızılı ekibin Ponce'yle ciddi bir şekilde ilgilendiği ifade edildi.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    İliç gidiyor

Fransa'nın L'equipe gazetesi, Sasa İliç'in Monaco'ya imza atmak üzere olduğunu yazdı.

İliç gidiyor

L'equipe'in haberine göre Sasa hafta içinde imza atacak ve Galatasaray kasasına tam 3.5 milyon euro koyacak.

Galatasaray'ın Sırp futbolcusu İliç'e Fransa'dan bir teklif daha geldi. PSG'nin ardından Monaco'nun Sırp yıldız için sarı-kırmızılılara 3.5 milyon euro teklif ettiği Fransız basınında yer aldı. L'equipe'teki habere göre, ilk yarıda istenileni veremeyen ve orta sıralarda yer alan Monaco,
    hücumdaki sıkıntılarını çözmek istiyor ve Sasa İliç'i renklerine katmak için harekete geçti.

KAFASI KARIŞTI
    Sarı-kırmızılı futbolcu için Galatasaray'a 3.5 milyon euro vermeyi kabul eden Fransız ekibi, 29 yaşındaki yıldıza da 1.5 milyon euro önerdi. L'equipe başarılı futbolcu ile el sıkışıldığını ve önümüzdeki hafta imzaların atılacağını da yazdı. Sasa İliç'in, Antalya kampındaki durgunluk ve formsuzluğunun nedeninin Fransız kulübünün yaptığı bu cazip teklif olduğu iddia edildi.
    Süleyman GÜLTEKİN-Yaşar YALÇIN

Eğer bu İlic haberi doğruysa sevinçten zıplamak istiyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hangi enayi İlic gibi ba adama 3.5 miyon veriri balon haber bu

Sayfa 16 / 20 İlkİlk ... 61415161718 ... SonSon

Mesaj Yetkileri