Diyarbakır daki maçta Fenerbahceli taraftarlara yapmadıgını bırakmayan seyirciye sahip kulube umarım Aziz Başkan yardım etmez.
Diyarbakır daki maçta Fenerbahceli taraftarlara yapmadıgını bırakmayan seyirciye sahip kulube umarım Aziz Başkan yardım etmez.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
zaten diyarbakirli taraftarlarinda aziz yildirim gibi birinden yardim beklemek gibi bir istegi yok,eger o baskan gider aziz yildirimdan yardim beklerse ertesi gün o serefli kulübü birakmasi gerekiyor!aziz yildirim diyarbakirli ama bugüne kadar ne yapmiski bu diyarbakir baskani gidiyor ondan yardim diliyor,sacmalamasin diyarbakirsporu kücük düsürmesin!
diyarbakirspor kulübü cok serefli bir taraftara sahiptir,diyarbakir taraftari nerede ne yaiyorsa bir nedeni var da yapar.Bir kulübü ayakta tutan sey taraftarlardir,eger ki o baskan gidip aziz yildirimdan yardim dilenirse diyarbakir taraftarlarinin sevmedigi bir kisi tarafindan iste ozaman diyarbakirspor baskani istifa etmelidir,bizim aziz yildirima ihtiyacimiz yok.
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda