1 ile 30 arası toplam 590 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by fenerbahce_1907 View Post
    İlic bana göre cok kötü bir futbolcu hiçbir katkısı yok attıgı goller hep belese Hakan vuruyor dönen topu tamamlıyor baska bısı yapmıyor
    yapmaya yorumunu adeletli yap lutfen

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    yapmaya yorumunu adeletli yap lutfen
    Adaletlı yapıyorum zaten İlic'İ siz playmaker olarak aldınız ama suana kadar bir calım attıgını iki asist yaptıgını goremedık sadece donen topları tamamlayıp gol atıyor buda bana gore cok kotu bır oyuncu oldugunu gosterıyor

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kayseri 1000 kere söyledi Mehmet Topuzun gönderilmeyeceğini Hamit gelmez Ponce nin devre arasında geleceğini düşünmüyorum Carrusca da gitmek istemiyor İliç'te gitmesin yararlı bir oyuncu en azından sezon sonunda satılmalı İliç giderse yerine kimi bulacak yönetim?İliç gibi bir oyuncuyu kolay kolay göndermek çok büyük hata olur

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

Quote Originally Posted by Maksic View Post
    Kayseri 1000 kere söyledi Mehmet Topuzun gönderilmeyeceğini Hamit gelmez Ponce nin devre arasında geleceğini düşünmüyorum Carrusca da gitmek istemiyor İliç'te gitmesin yararlı bir oyuncu en azından sezon sonunda satılmalı İliç giderse yerine kimi bulacak yönetim?İliç gibi bir oyuncuyu kolay kolay göndermek çok büyük hata olur
    transfer dönemimizin kısaca özetini dinlediniz herkese iyi akşamlar..

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

Quote Originally Posted by fenerbahce_1907 View Post
    Adaletlı yapıyorum zaten İlic'İ siz playmaker olarak aldınız ama suana kadar bir calım attıgını iki asist yaptıgını goremedık sadece donen topları tamamlayıp gol atıyor buda bana gore cok kotu bır oyuncu oldugunu gosterıyor
    sen gorememissin calimda atiyo asistte yapiyo

Mesaj Yetkileri