Sayfa 13 / 27 İlkİlk ... 3111213141523 ... SonSon
361 ile 390 arası toplam 806 sonuç

Konu: FM 2007 Süper Genç Yetenekler (Türk - Yabancı)

1. Default

zuniga yı denedim ve gercekten ilerleyen senelerde cook daha iyi oluyor ama daha cok forvette faydalı

GK stekelenburg DC anthony vanden borre,heitinga,DR nigel de jong , hamit altintop, rafinha(tavsiye edilir) DL malik fathi, pasqual, DMC guarin,tim borowski MC fabregas,aaron lennon AML silva,vaart,mitea amr (bunu nasıl koymamıslar) jo.****uin,snijder,bastian Schweinsteiger,samir nasri(tavsiye) AMC agüero,messi,diego(w.bremen) FC,ST mosquera,podolski,ben arfa,fred bunlar oynarken genelde tercih ettgim oyuncular ve her yerde namalup giden bi takım olabiliyor.ST,FC hattında fredin yanına hızlı agüeroyu tavsiye ediyorum.

arjantinli Jose Josa vAr AM\FC estudiantes te 20 yaşında

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by starfreedom View Post
    Adamlar messi'yi koymamışlar ya

şaka yaptılar galiba
    bak gördünmü? kendin bile farkında deilsin.Messi bir dünya yıldızı ve bu oyunu oynayıp da MEssi'yi tanımayanın alnını karışlarım zaten.İkincisi de çok pahalı bir oyuncu buraya koyması saçama olur zaten.

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Quote Originally Posted by demaio View Post
    cok onenli ucuz oyuncular var tavsiye ederim
    Quote Originally Posted by demaio View Post
    Steven Gerrard
    AMRC - 26 - Liverpool - £25,000,000 - English
    "World Class, hard to get but if you do, you can't go wrong."
    cok ucuz canım bende Gerrard 40,000,000

Bojan Krkic diyince birden Bojan Djordjic geldi aklıma vayy be hala unutamadım keratayı aghahowa neyse oda oydu Cm 01-02 oynayanlar bilir bunu Muhteşem şeytan üçgeni Wael Reyad - Bojan Djordjic - Julius Aghahowa

Sherman Cardenas
    Micah Richards
    Carlos Vela

Nesil
    2006
    Yer
    Vicente Calderon

Nicolas Millan
    Sidnei (dc) (Bra)

bence fredy adu adam ronaldinho oluyo ilerde 16 yaşında

Nesil
    2005
    Yer
    İSTANBUL

ilhan parlak kayseri

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

buraya oyuncu yazan bütün arkadaşlara tşkkür ederim.inşallah onlardan faydalanabilirim.çok saolun.

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Quote Originally Posted by buraks View Post
    hiç biri ise yaramaz..

burdan da fmden ne kadar anladıgın ortaya çıkıyo onlarca insan beğenip koymuş

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Quote Originally Posted by dinoapollo View Post
    rodrigo palacio ve leighton baines katiliyorum ama o kaleci bende hic tatminkar degil 2 sezon gecmesine karsin... ama buradaki herkese eger kendilerine alternatif hatta daha ii bir genc bir alex ariyorlarsa hugo viana yi oneririm valencianin alt takiminda oynuyor cok fazla pahali degil basta siz bir degerlerine bakin ne dedigimi anlayacaksiniz adam daha ilk macinda ilk golu firikikten oldu

alencia yı calıstırırken hugo viana bendeydi degerleri gerçekten çok iyi ama hiçbir şey yapamadı sattım orda da yapamadı
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by dinoapollo View Post
    rodrigo palacio ve leighton baines katiliyorum ama o kaleci bende hic tatminkar degil 2 sezon gecmesine karsin... ama buradaki herkese eger kendilerine alternatif hatta daha ii bir genc bir alex ariyorlarsa hugo viana yi oneririm valencianin alt takiminda oynuyor cok fazla pahali degil basta siz bir degerlerine bakin ne dedigimi anlayacaksiniz adam daha ilk macinda ilk golu firikikten oldu

valencia yı calıstırırken hugo viana bendeydi degerleri gerçekten çok iyi ama hiçbir şey yapamadı sattım orda da yapamadı

Trabzonspor'da oynuyorum. Önlibero lazim. Bonservis bedeli 1 milyona kadar olabilir. Birde yabanci kontenjanim dolu. Ben aradim ama bulamadim. Yaradimci olursaniz sevinirim. Aklinizda birisi varsa yazin lütfen

15. Default

ya arkadaşlar milanda oynayan yohan gourguff u mutlaka alın mütiş bir oyuncu(ismini yanlış yazmış olabilirim)

Quote Originally Posted by Selim55 View Post
    Trabzonspor'da oynuyorum. Önlibero lazim. Bonservis bedeli 1 milyona kadar olabilir. Birde yabanci kontenjanim dolu. Ben aradim ama bulamadim. Yaradimci olursaniz sevinirim. Aklinizda birisi varsa yazin lütfen
    beyhan sümer

Nesil
    2006

arkadaşlar ben unoffical updatei yükledim ve sharman cardenas çıkmıyor sizde böyle bir olay var mı?Bu arada çok yararlı oyuncular var sağolun.

Quote Originally Posted by Selim55 View Post
    ferhat bikmaz

arkadaşlar quaresma' yı deneyin süper bişi bide agüero var arjantinli oda iyi

bunu hemen pc'deki FM klasörüne kaydedeyim lazım olur...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Arkadaşlar bu oyuncuları ve daha fazlasını içeren shortlistler bu linkte:
    http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=31440

Default Aman Tanrım oda ne Görkem Ergin..

Evet biliyorum oyuncu için topic acmak yasak ama bu oyuncu için site açılır hyatımda hiç genie scout kullanmamış birinin ilk kullanmasındaki balına bakın hele..

Oyuncu bu başlar başlamaz beleş fiyatı ama ilerde el yakar hemen kapın daha 15 yaşında yani tam 20-22 sene yanınızda

BU OYUN YENİ AÇILDIĞINDAKİ HALİ...

BUDA TAM POTANSİYELİNE ULAŞTIĞI ZAMAN ALACAĞI HAL.

Ve modlar tekrardan kusura bakmayın ilk defa oyuncu için topic açıyorum heyecanımı mazur görün süper bi yetenek dayanamadım sizde yararlanın dedim oyuncuyu zaten bilenlerden ise tekrardan özür dilerim..

allahh derim ben bu adama ..

inşallah resimdeki gibi olur.. iyi bir antrenman gerekli..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

yanlıs bu ya bende boyle oyuncu aldım bı kac kez gelısıo ama boyle olmuyor hem o ne ole defans adamın bitiricilik 20 ve adam 0 kilo

Nesil
    2006
    Yer
    geleceğim söylemem

0 kilo mu?

Quote Originally Posted by fenerbahce_1907 View Post
    yanlıs bu ya bende boyle oyuncu aldım bı kac kez gelısıo ama boyle olmuyor hem o ne ole defans adamın bitiricilik 20 ve adam 0 kilo
    0 kilosu genienin data hatası öncekilerin gelişmemesi ise senin antrenman hatan bir oyuncu full potansiyel yakalamaz ama en az %85 ini yakalatman lazım at 18a ya orda yalnız başına dursun 3 yılsona ben hatırlarsam bakarım dersen o oyuncudan zırnık alamazsın

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Serhat antreman programını kullanıyodum ayrıca bakarsan genıe scouta ole en az 100 tane oyuncu var ama cou bu halıne gelmıor

Quote Originally Posted by fenerbahce_1907 View Post
    Serhat antreman programını kullanıyodum ayrıca bakarsan genıe scouta ole en az 100 tane oyuncu var ama cou bu halıne gelmıor
    kendi ağzınla soyledin serhat antrenman programını kullanıyorum diye böyle oyunculara ozel antrenman programı uygulayacaksın o serhatlar ahmetler artık işini bitirmiş gelişimi durmuş adamlarda işe yarar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

O adamlar gelısıo ama bu kadar ust duzey olmuyor her degeri 20 gozukuor orda ama 20 olmuyorda 17 oluyor bu kadar gelısıo en fazla

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by taachinardi View Post
    Evet biliyorum oyuncu için topic acmak yasak ama bu oyuncu için site açılır hyatımda hiç genie scout kullanmamış birinin ilk kullanmasındaki balına bakın hele..

Oyuncu bu başlar başlamaz beleş fiyatı ama ilerde el yakar hemen kapın daha 15 yaşında yani tam 20-22 sene yanınızda

BU OYUN YENİ AÇILDIĞINDAKİ HALİ...

BUDA TAM POTANSİYELİNE ULAŞTIĞI ZAMAN ALACAĞI HAL.

Ve modlar tekrardan kusura bakmayın ilk defa oyuncu için topic açıyorum heyecanımı mazur görün süper bi yetenek dayanamadım sizde yararlanın dedim oyuncuyu zaten bilenlerden ise tekrardan özür dilerim..

Hiç bir oyuncu için ayrı konu açılmaz. Konuyu taşıyorum isteyen varsa oradan bakabilkir. Kimseye ayrımlıcık yapamayız. Sabit başlığa taşıyorum.

Sayfa 13 / 27 İlkİlk ... 3111213141523 ... SonSon

Mesaj Yetkileri