zuniga yı denedim ve gercekten ilerleyen senelerde cook daha iyi oluyor ama daha cok forvette faydalı
zuniga yı denedim ve gercekten ilerleyen senelerde cook daha iyi oluyor ama daha cok forvette faydalı
GK stekelenburg DC anthony vanden borre,heitinga,DR nigel de jong , hamit altintop, rafinha(tavsiye edilir) DL malik fathi, pasqual, DMC guarin,tim borowski MC fabregas,aaron lennon AML silva,vaart,mitea amr (bunu nasıl koymamıslar) jo.****uin,snijder,bastian Schweinsteiger,samir nasri(tavsiye) AMC agüero,messi,diego(w.bremen) FC,ST mosquera,podolski,ben arfa,fred bunlar oynarken genelde tercih ettgim oyuncular ve her yerde namalup giden bi takım olabiliyor.ST,FC hattında fredin yanına hızlı agüeroyu tavsiye ediyorum.
arjantinli Jose Josa vAr AM\FC estudiantes te 20 yaşında
Bojan Krkic diyince birden Bojan Djordjic geldi aklıma vayy be hala unutamadım keratayı aghahowa neyse oda oydu Cm 01-02 oynayanlar bilir bunuMuhteşem şeytan üçgeni Wael Reyad - Bojan Djordjic - Julius Aghahowa
![]()
Sherman Cardenas
Micah Richards
Carlos Vela
Nicolas Millan
Sidnei (dc) (Bra)
bence fredy adu adam ronaldinho oluyo ilerde 16 yaşında
ilhan parlak kayseri
buraya oyuncu yazan bütün arkadaşlara tşkkür ederim.inşallah onlardan faydalanabilirim.çok saolun.
alencia yı calıstırırken hugo viana bendeydi degerleri gerçekten çok iyi ama hiçbir şey yapamadı sattım orda da yapamadı
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
valencia yı calıstırırken hugo viana bendeydi degerleri gerçekten çok iyi ama hiçbir şey yapamadı sattım orda da yapamadı
Trabzonspor'da oynuyorum. Önlibero lazim. Bonservis bedeli 1 milyona kadar olabilir. Birde yabanci kontenjanim dolu. Ben aradim ama bulamadim. Yaradimci olursaniz sevinirim. Aklinizda birisi varsa yazin lütfen
ya arkadaşlar milanda oynayan yohan gourguff u mutlaka alın mütiş bir oyuncu(ismini yanlış yazmış olabilirim)
arkadaşlar ben unoffical updatei yükledim ve sharman cardenas çıkmıyor sizde böyle bir olay var mı?Bu arada çok yararlı oyuncular var sağolun.
arkadaşlar quaresma' yı deneyin süper bişi bide agüero var arjantinli oda iyi
bunu hemen pc'deki FM klasörüne kaydedeyim lazım olur...![]()
![]()
![]()
Arkadaşlar bu oyuncuları ve daha fazlasını içeren shortlistler bu linkte:
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=31440
Evet biliyorum oyuncu için topic acmak yasak ama bu oyuncu için site açılır hyatımda hiç genie scout kullanmamış birinin ilk kullanmasındaki balına bakın hele..
Oyuncu bu başlar başlamaz beleş fiyatı ama ilerde el yakar hemen kapın daha 15 yaşında yani tam 20-22 sene yanınızda
BU OYUN YENİ AÇILDIĞINDAKİ HALİ...
BUDA TAM POTANSİYELİNE ULAŞTIĞI ZAMAN ALACAĞI HAL.
Ve modlar tekrardan kusura bakmayın ilk defa oyuncu için topic açıyorum heyecanımı mazur görün süper bi yetenek dayanamadım sizde yararlanın dedim oyuncuyu zaten bilenlerden ise tekrardan özür dilerim..
allahh derim ben bu adama ..
inşallah resimdeki gibi olur.. iyi bir antrenman gerekli..
yanlıs bu ya bende boyle oyuncu aldım bı kac kez gelısıo ama boyle olmuyor hem o ne ole defans adamın bitiricilik 20 ve adam 0 kilo![]()
0 kilo mu?![]()
![]()
Serhat antreman programını kullanıyodum ayrıca bakarsan genıe scouta ole en az 100 tane oyuncu var ama cou bu halıne gelmıor
O adamlar gelısıo ama bu kadar ust duzey olmuyor her degeri 20 gozukuor orda ama 20 olmuyorda 17 oluyor bu kadar gelısıo en fazla