1 ile 30 arası toplam 6408 sonuç

Konu: Turksportal'dan Enstantaneler

Hybrid View

güzel yakalamıssınız arkadaslar bende şimdi çöpe ilk msjımı yolladım cok zevklıysı bızbızede adam kendı resımlerını verior

bakın gorursunuz

Quote Originally Posted by Jay_Jay Ceyhun View Post
    güzel yakalamıssınız arkadaslar bende şimdi çöpe ilk msjımı yolladım cok zevklıysı bızbızede adam kendı resımlerını verior

bakın gorursunuz
    iyi güzelde ceyhun konuyu G.M.Alani na göndermek yerine resimlerdeki biz bölümüne tasisaydin daha iyi olmazmiydi?

Adam belki yanlislikla oraya resimlerini ekliyor sende bu hatayi mazur görüp o konuyu resimlerdeki biz bölümüne tasimaliydin bence.

Quote Originally Posted by arda_ultraslan View Post
    iyi güzelde ceyhun konuyu G.M.Alani na göndermek yerine resimlerdeki biz bölümüne tasisaydin daha iyi olmazmiydi?

Adam belki yanlislikla oraya resimlerini ekliyor sende bu hatayi mazur görüp o konuyu resimlerdeki biz bölümüne tasimaliydin bence.
    resimleride yoktuki resimi bile yollamamıs sadece yazılar var ama link filan yok
    ondan dolayı yoksa oraya tasırdım.

Quote Originally Posted by Jay_Jay Ceyhun View Post
    resimleride yoktuki resimi bile yollamamıs sadece yazılar var ama link filan yok
    ondan dolayı yoksa oraya tasırdım.

ben link gördüm ama G.M.A.da ama onlar kirikti onlar,oradaki bir arkadasta cocuga nasil resim yükleyecegini aciklamisti,yani biraz daha bekleseydin bence resimlerdeki bize tasisaydin eger resimleri yüklemezseydi ozaman kaldirirdin.

burada nerdeyse 2 ay önce resimlerdeki bize konu acmis biri var,ama 2 aydir resim eklememis:http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=26625

...

Mesaj Yetkileri