Sağol ben de zevkle paylaşıyorum.
Sağol sınavlarım iyi geçti. Bitirdik dönemi
Atletico Madrid'de en sorunlu bölge savunma. Orayı sağlamlaştırırsan tutulamazsın ama işte bütçe sorunu var. Transfer yapayım biraz borçlanayım desen bu kez de ikinci sezonda sözleşme yenilemen gereken bir sürü oyuncu var. Üstelik bunlardan biri Torres ve borçlandığında F.Torres ile sözleşme yenilemek imkansız hale geliyor . Bunlara dikkat et. Benim F.Torres ile nasıl sözleşme yenilediğimi önceki sayfalardan okuyabilirsin. Sana fikir verecektir. Bununla birlikte Delgado'yu transfer etmen sorunsuz bir 7-8 yıl geçireceksin demek forvet hattında.
SS olayını kısaca anlatayım. Anlamadığın yer olursa msn messenger adresim : [email protected]'dan bana ulaşabilirsin. Yanlış anlamazsan biraz basit anlatayım. Belki başka birinin de işini görür.
Oyundayken "Print SCRN" tuşuna basarsan, ekrandaki görüntüyü panoya kopyalar. Pano, kopyalanmış nesnelerin tutulduğu yerdir. Ancak bizim panodaki resmi herhangi bir resim editörüne yapıştırmamız gerekir. Bunun için Başlat/Programlar/Donatılar/Paint'i açıyoruz. "Düzen" menüsünden yapıştıra tıklatıyoruz, böylece resmimiz paint'e yapıştırıldı (Paint yerine Photoshop da kullanabilirsiniz). Artık resmimizi kaydetme zamanı geldi. Paint'te Dosya/Kaydet'i tıklatıyoruz. Bir isim verip kaydedeceğimiz yeri seçip kaydet tuşuna basıyoruz.
Artık dosyamızı kaydettik. Şimdi bu dosyamızı forumlara nasıl ekleyeceğimizi söyleyelim. www.imageshack.us sitesine girin ve Browse kısmından az önce kaydettiğimiz resminizi seçin. Resim seçildikten sonra "Host It" tuşuna basın ve birkaç saniye bekleyin. Karşımıza birçok link çıkacak. Bunlardan hangisi o an işinize yarayacaksa onu kopyalayın ve kullanın.
Peki bunlar nasıl görünüyor? Aşağıda üç tane örnek var. Bunlara bakarak hangisinin işinize yarayacağına karar verin.
Hotlink for forums ( 1 ) Linkinin Forumdaki Görünümü :
![]()
Thumbnail for forums ( 1 ) Linkinin Forumdaki Görünümü :
Hotlink for Websites Linkinin Forumdaki Görünümü :
http://img264.imageshack.us/img264/6...aldinhoch1.jpg
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Az önce, uzun sınav döneminden sonraki ilk maçlarımı yaptım. 3. sezon bitmek üzere 33. hafta bitti. Kaldı 5 hafta ve ligde 6. sıradayım. İlk iki yine koptu La Liga'da. 1. R. Madrid'in 79, 2. Barcelona'nın 76 puanı var ve 3. Villarreal tam 13 puan geride 63 puanda. Ben ise 55 puanla 6. yım.
33. hafta maçında Murcia ile deplasmanda karşılaştım. Daha maçın başında yenik duruma düştüm. Sonra, 5-2 kazandım. F. Torres 2 asist ve 3 golle oynadı. İşte görüntü :
![]()