Quote Originally Posted by arda_ultraslan View Post
alexin kosmayan hali bile yetiyor,zaten alex kossa idi su anda avrupadaydi ki bunu anlamaliyiz,kossa fenerbahcede isi ne?

anelka gibi bir star geldi türkiyeye 1.5 sezon kalip gitti.

su anda appiah avrupanin 1.sinif takimlarinda banko oynayabilecek bir futbolcu,mevkisinde en iyilerden biri.Yanarim appiahi elimizden kacirdigimiz icin.
bu 1.mesajim.


Quote Originally Posted by arda_ultraslan View Post
hagi ye kimler laf atiyordu,attigi goller,yaptigi asistler,takimi mükemmel yönetisi,hirsi,mücadelesi ile ona tapiyoduk biz,uefaya bir bak istersen neredeyse her macta imzasi var haginin,oynadigi süper futbol,hirsi ile biz ona tapiyoruz.Hagi kosmuyor diyorsun kosuyordu nasil kosmuyordu attigi gollere bak hep calim atarak atiyordu,saha icinde pres bile yapiyordu.Alex iyidir ama türkiye ligi icin,hizli olsaydi daha iyi yerlere gelirdi ama en fazla avrupanin 2.sinif takimlarinda oynardi.hagi gibi bir efsane ile lütfen onu karsilastirmayin,cünkü günaha girersiniz gercekten,hagiye laf atan carpilir.

Ilice bizim taptigimizi nereden cikardin?Ilic iyi futbolcudur,severiz kendisini,gecen sene sampiyonlukta büyük rol oynadi ama ona tapmayiz biz,biz metin oktaya,hagiye,hakan süküre,kurucumuz alisamiyene tapariz!
buda 2.mesajim.

arkadasim kendinle kapisiyon sen ilk önce mesajlari bastan sona oku sonra gel benle tartis.