1 ile 30 arası toplam 73 sonuç

Konu: Alex'i kim istemez ki!

Hybrid View

Quote Originally Posted by arda_ultraslan View Post
    jardel konusunu kim acmis bir daha iyice bak arkadasim

ben galatasaraya zamaninda büyük katkilar yapmis ve benim sevdigim bütün futbolcular konusunda hassasim,onlar hakkinda kötü söz duydugumda tabiki tartisacagim.
    o konu gol atmakla ılgılı bır mesaja cevaptı. jardel lafı daha once de gecti.Ben jardel baslıklı bir konu falan acmadım.Jardele sen atladın ben napayım?Sen uzattın.Savunmaya gectin.

Quote Originally Posted by Gonziarm View Post
    o konu gol atmakla ılgılı bır mesaja cevaptı. jardel lafı daha once de gecti.Ben jardel baslıklı bir konu falan acmadım.Jardele sen atladın ben napayım?Sen uzattın.Savunmaya gectin.
    tamam öyle olsun,ben baslattim jardel konusunu tamammi? zaten konuya bakanlar kimin jardel tartismasi cikardigini görür.Bu konuyu kapatalim,bu son mesajim bu konu hakkinda.

Quote Originally Posted by arda_ultraslan View Post
    tamam öyle olsun,ben baslattim jardel konusunu tamammi? zaten konuya bakanlar kimin jardel tartismasi cikardigini görür.Bu konuyu kapatalim,bu son mesajim bu konu hakkinda.
    Konu:Alex'i Kim İstemez?
    Ama senin mesjalarının hiçbirinde Alex lafı gecmiyor.Bir de bana konuyu nerelere getirdin diyorsun ya gülüyorum.Bari Alex için birseyler yaz da okuyalım

Mesaj Yetkileri