1 ile 28 arası toplam 28 sonuç

Konu: Fenerbahçe Galatasaray Derbisi Dünyanın Bir Numarası

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Default F.Bahçe-G.Saray ESPN'de

ESPN Classic'te yayınlanan belgeselde, Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki derbi mücadelelerinin tüm Avrupa'nın en önemli derbilerinden biri olduğuna dikkat çekildi. Belgeselde, "Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki çekişme, saha ve tribünlerde eşsiz bir mücadeleye sahne oluyor. Boğazdaki derbi, Avrupa'nın gözünü çevirdiği bir şova dönüyor" ifadelerine yer verildi.

Belgeselde, 2005-2006 Futbol Sezonu'nda Fenerbahçe'nin Galatasaray'ı yenerek şampiyonluğu ilan ettiği karşılaşma öncesi ve sonrasıyla geniş bir şekilde öykülenirken, futbolcuların derbiye ilişkin görüşlerine de yer verildi. Fenerbahçe'nin efsane futbolcularından Rıdvan Dilmen'in Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda derbiye ilişkin anılarının da yer aldığı belgeselde, Fenerbahçe taraftarlarının galibiyet ve şampiyonluk sevinci de yer buldu. ESPN'in yorumunda, Fenerbahçe'nin ezeli rekabette sayı olarak üstünlüğünün bulunduğuna dikkat çekilirken, 'Sarı-Lacivertli kulüp, yaptığı büyük hamlelerle Avrupa'nın sayılı kulüpleri arasında yerini almayı başarırken, bu konuda da rakiplerine fark atmayı başardı" ifadeleri kullanıldı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Son cumleye bayildim

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by ulumemo295 View Post
    Son cumleye bayildim
    Bende cok sevdim
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Marmaris

Quote Originally Posted by turgut View Post
    Belgeselde, 2005-2006 Futbol Sezonu'nda Fenerbahçe'nin Galatasaray'ı yenerek şampiyonluğu ilan ettiği karşılaşma öncesi ve sonrasıyla geniş bir şekilde öykülenirken
    2005/2006 Futbol Sezonu ?

Fenerbahçe ? Şampiyonluk ?

14.05.06

2005 - 2006 Turkcell Süper Lig Şampiyonu : Galatasaray

Sanırım haberin hazırlanışında 2004 - 2005 denecekmiş.. Hata yapılmış..

Mesaj Yetkileri