Sayfa 49 / 191 İlkİlk ... 3947484950515999149 ... SonSon
1,441 ile 1,470 arası toplam 5725 sonuç

Konu: İtalya Serie A | 2015-16 Sezonu

Del Piero_10 Misafir

Default Transfer çalışmaları

Tamamlanan transferler

Hasan Salihamidzic,bedelsiz olarak transfer edildi.Önümüzdeki sezondan itibaren takıma katılıyor.

Zdenek Grygera,bedelsiz olarak transfer edildi.Amsterdam'da bulunan eski efsane futbolcu,şu andaki yönetici Roberto Bettega Ajax yöneticileri ile görüşüyor.Oyuncunun bu ay takıma katılma ihtimali var.

Jacques Faty,%99 ihtimalle bedelsiz olarak transfer ediliyor.

Domenico Criscito

19 yaşındaki defans oyuncusu İtalyan defansının gelceği olarak gösteriliyor.Juventus oyuncunun bonservisinin diğer yarısını Genoa'dan almak üzere.

Andrea Barzagli

Oyuncuyla anlaşan Juventus,uzlaşmaz tavrı ile dikkat çeken palermo'nun sözünde durmayan başkanı ve yönetimi ile pazarlıkları sürdürüyor.

Huntelaar-Klose

Eğer Trezeguet takımdan ayrılırsa bu iki oyuncudan birinin alınması bekleniyor.Roberto Bettega şu an Grygera ile birlikte Huntelaar içinde görüşmelerde bulunuyor.

Rio Mavuba

Oyuncu Juventus'a gelmek istediğini açıklarken Bordeaux'un fiyatta indirim yapması bekleniyor.

Robinho

Capello ile anlaşamayan Robinho Juventus'a gelmeyi kabul etti ancak kulüpler arasındaki görüşmeler devam ediyor.Dağılan Real Madrid'in gönderilecekler listesinde bulunan Robinho bavullarını topladı.

Emerson

Juventus'tan ayrıldığına pişman olduğunu açıklayan Emerson taraftardan özür diledi ve bu özrü kabul edildi.Real Madrid Emerson'u aldığı fiyatın altında satmayı kabul ederse Emerson'un geri dönüşü muhtemel.

Tacchinardi

Juventus'un en eskilerinden Alessio Tacchinardi çok büyük ihtimalle 2 sezondur forma giydiği İspanya'dan sezon sonu Juventus'a dönebilir.

Del Piero_10 Misafir

Tiago Totenham yolcusu,alındığı fiyattan gidiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Özgür abi önümüzdeki sene geçilecek olan Della Alpi stadının durumu ne.Kapasite kaç bin olacak.Bazı yerlerde 40.000 diye okudum.FM'de ise 69.000 yazıyor.Sen yakından takip ediyorsun.Durum nedir?

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by RoNNiE91 View Post
    Özgür abi önümüzdeki sene geçilecek olan Della Alpi stadının durumu ne.Kapasite kaç bin olacak.Bazı yerlerde 40.000 diye okudum.FM'de ise 69.000 yazıyor.Sen yakından takip ediyorsun.Durum nedir?
    Kapasitede bir değişiklik yok şimdilik.Önümüzdeki sene oraya geçileceğini de sanmıyorum.Yönetim yeni stad yapma isteğini açıklamıştı ama sonra ses çıkmadı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta

Baya bi kabarıkmış transfer listesi juve nin.Ama trezeguet giderse onun yerini klose doldurmaz gibi...

Serie B'de mücadele eden Juventus'un emektar oyuncusu Alessandro del Piero, haftasonu Juve'nin Bari ile yapacağı mücadelede, siyah beyazlı ekibin 500. kez formasını giyecek.

Son Dünya Kupası'nı müzesine götüren İtalya'nın kadrosunda yer alan 32 yaşındaki oyuncu, Turin kulübünün formasını 14 sezondur giyiyor.

Marcello Lippi, Juventus dendiğinde Del Piero, Del Piero dendiğinde de Juventus'un hatırlandığını ifade ederken, Del Piero'nun Juventus'un sembol isimlerinden biri olduğunu söyledi.

Del Piero'nun çok iyi bir oyuncu olduğunu da belirten Lippi, "Juventus'la 500 kez maça çıkmak ve 200'den fazla gol atmak kolay değil. O bunu başardı ve o aykırı bir oyuncu." dedi.

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by arda_ultraslan View Post
    Serie B'de mücadele eden Juventus'un emektar oyuncusu Alessandro del Piero, haftasonu Juve'nin Bari ile yapacağı mücadelede, siyah beyazlı ekibin 500. kez formasını giyecek.

Son Dünya Kupası'nı müzesine götüren İtalya'nın kadrosunda yer alan 32 yaşındaki oyuncu, Turin kulübünün formasını 14 sezondur giyiyor.

Marcello Lippi, Juventus dendiğinde Del Piero, Del Piero dendiğinde de Juventus'un hatırlandığını ifade ederken, Del Piero'nun Juventus'un sembol isimlerinden biri olduğunu söyledi.

Del Piero'nun çok iyi bir oyuncu olduğunu da belirten Lippi, "Juventus'la 500 kez maça çıkmak ve 200'den fazla gol atmak kolay değil. O bunu başardı ve o aykırı bir oyuncu." dedi.
    haber için teşekkürler

Juventus tarihinin en çok gol atan futbolcusu Alessandro Del Piero yine tarihe geçecek.Önümüzdeki maç onun Juventus formasıyla sahaya çıktığı 500.maç.
    Resmi maçlarda 204 gol atan Del Piero bu sezon yapılan Juventus'un 109.doğumgünü kutlamalarında rekorunu kırdığı Giampietro Boniperti'nin elinden Tüm Zamanların Kaptanı bandını almıştı.

Lippi'nin söylediği gibi İtalyan futboluna mühür basan Juventus efsaneleri içinde Del Piero'da İtalyan futbolunun Roberto Baggio'dan sonra gelen yeni yüzü,çağımızın efsanesi.

Sadece attığı inanılmaz goller ve çalımlar ile değil liderliği ve profesyonelliğide zirvede olan Del Piero bu yaz takım hangi ligde oynarsa oynasın kalacağını beyan etmiş ve adamlığını bir daha kanıtlamıştı.

Paolo Rossi,Roberto Bettega,Omar Sivori,Gaetano Scirea,Dino Zoff,Gainluigi Buffon,Fabio Cannavaro,Gentile,Marco Tardelli,Roberto Baggio,Fabrizio Ravanelli,Gianluca Vialli,Giampietro Boniperti,Ciro Ferrara,Angelo Di Livio,Angelo Peruzzi,Torricelli,Anastasi,Mauro German Camoranesi gibi İtalyan efsaneleriyle Dünya futboluna damga vuran Juventus tarihinin en büyük futbolcularından biri.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta

Del Piero Kardeş resimler güzel bunu ekleyelim tam olsun :

[/IMG]

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    Tiago Totenham yolcusu,alındığı fiyattan gidiyor.

bu iyi bir haber TİAGO bir türlü istenen performansı sergileyemedi..peki onun yerine alınacak oyuncu varmı?

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by crespo009 View Post

bu iyi bir haber TİAGO bir türlü istenen performansı sergileyemedi..peki onun yerine alınacak oyuncu varmı?
    Sissoko ve Cigarini en çok adı geçen futbolcular.

Dikkatimi çekti,İtalya'da gol krallığı sıralaması.Koyu ile gösterdiklerimin hepsi 2 sene önce aynı takımdaydı.

D. Trezeguet Juventus 13
    A. Mutu Fiorentina 12
    Z. Ibrahimovic Inter 11
    M. Borriello Genoa 11
    J. Cruz Inter 10
    F. Totti AS Roma 10
    C. Bellucci Sampdoria 9
    Kakà AC Milan 8
    A. Del Piero Juventus 8
    M. Zalayeta Napoli 7

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

o kadro dağıldı aslında Mutu - Zalayeta takımda şu anda dahi olmalıydı çünkü Zalayeta senelerdir bu takımda ve yedekte olsa girip görevini yapıodu ve Mutu asla yollanmamalıydı takımdan Bojinov'a karşılık gitti ama zararlı çıktı Juve bu transferden

Bu arada Marchionni çok net gol kaçırdı..Molinaro aynı devam edio...

1 Gol verilmedi içeriden çevirdi gibi geldi bana...Gol kaçırma yarışı var JUVE'de
    Last edited by KaPaLı : 20.Ocak.2008 at 17:36

Al işte bi penaltı daha karambole gitti.Şu uyuz başkandan bi cacık olmaz.
    Ne transfer yapar adam gibi ne de juvenin haklarını arar.
    Takım basbas bagırıyor oyun kurucu lazım bana diye ama nerdeeee alacak olann.
    İlk yarı 2-3 net pozisyon yakaladık 2.yarı kaleye şut atamadık doğru düzgün.
    2 tane uzun forvetle böyle sert kapalı savunmaları nası acacaksa ranieri.
    Maçın sonları gol aramamız gereken dakikalarda takımın orta sahası hucüm hattında gözükmüyor nedved dısında hepsi topla alakasız yerlerdeler.Kendi evimizde kontra atak futbol oynuyoruz.

Juve yine çok kötü bir futbol oynadı...

Del Piero_10 Misafir

İlk yarı 4-5 net pozisyonu değerlendiremediler.İkinci yarı fazla pozisyon yoktu.Bir penaltı güme gitti yine,Sampdoria'lı oyuncular toplam 15 dakika yerde yattı ama sene başından beri Juventus'un puan kaybettiği her maçta birden fazla skoru değiştiren hakem yanlışı olduğu için bu beni o kadar kızdırmadı.

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    İlk yarı 4-5 net pozisyonu değerlendiremediler.İkinci yarı fazla pozisyon yoktu.Bir penaltı güme gitti yine,Sampdoria'lı oyuncular toplam 15 dakika yerde yattı ama sene başından beri Juventus'un puan kaybettiği her maçta birden fazla skoru değiştiren hakem yanlışı olduğu için bu beni o kadar kızdırmadı.
    İkinci yarı fazla derken hiç pozisyon yoktu.Ortada oyun yoktu ki pozisyon olsun
    Nası kızmıyorsun özgür anlamıyorum ben, başımızda futboldan anlamayan,pasif biri başkan varken kızmamak mümkün mü.Masaya yumrugunu vuran hakkımızı yedirmeyen bi başkan olur da kızmassın.Bir değil iki değil sezon basından beri hiçbişey değişmedi bu hakem hatalarından yana.

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by pinturicchio68 View Post
    İkinci yarı fazla derken hiç pozisyon yoktu.Ortada oyun yoktu ki pozisyon olsun
    Nası kızmıyorsun özgür anlamıyorum ben, başımızda futboldan anlamayan,pasif biri başkan varken kızmamak mümkün mü.Masaya yumrugunu vuran hakkımızı yedirmeyen bi başkan olur da kızmassın.Bir değil iki değil sezon basından beri hiçbişey değişmedi bu hakem hatalarından yana.
    Farsopoli'nin görünen sonuçları olan çalınan 2 şampiyonluk,küme düşürülmek vs dışnda bazı görünmeyen sonuçlarıda mevcut.Artık Moggi,Giraudo,Bettega yerine Juventus'u Fiat'ın fabrika müdürleri yönetiyor.

Aceba Moratti Fiat'ada el mi attı demekten kendimi alamıyorum.
    Agnellinin kemikleri sızlıyor, bıraktıgı dev mirasa sahip cıkan yok.

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

del piero 1numara

Del Piero_10 Misafir

Default Juventus 4-2 Bari

Juventus Buffon,Zebina,Kovac,Tudor,Legrottaglie,Boumsong,Ch iellini'nin oynamadığı bari karşısında,maçın başında yediği gole rağmen 4 golle galibiyete ulaştı.

Goller David Trezeguet,Alessandro Del Piero,Pavel Nedved muhteşem üçlüsünden geldi.

Del Piero 500.maçında 205.golünü atarken,Nedved 2 gol ile klasını bir kez daha kanıtladı.

Maçın Golleri

1-1 David Trezeguet

http://www.yousendit.com/transfer.ph...8DFEDD47630598

2-1 Pavel Nedved

http://www.yousendit.com/transfer.ph...ABB8E32593E022

3-1 Alessandro Del Piero

http://www.yousendit.com/transfer.ph...7519113E044C96

4-1 Pavel Nedved

http://www.yousendit.com/transfer.ph...8274821611EF97

Maçtan Görüntüler

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yine yenmısız Del piero atmıs yıne 2 tane bu sene şampiyonuz kesın

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

bu galibiyet sonrası ikincilige yerleşti galiba yoksa yanlışmı hatırlıyorum ?

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by nekop View Post
    bu galibiyet sonrası ikincilige yerleşti galiba yoksa yanlışmı hatırlıyorum ?
    1 ay önce lider oldu.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

geçen hafta iddaa oynarken bakmıştım ikinciydi acaba iç saha dış saha puan durumuna falanmı baktım

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by nekop View Post
    geçen hafta iddaa oynarken bakmıştım ikinciydi acaba iç saha dış saha puan durumuna falanmı baktım
    Maç eksiği vardı belki ondandır.

Goller upload edildi.

Hepsi çok güzel,Arap spikerde cabası

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Yaa birşey demiycm diorm ama dün inter maçını 2 kere izledim ve o çalınan penaltı , Penaltıysa ben 19 yaşındayım ve şu yaşıma kadar boşuna maç izlemişim veya hakem kurallarını öğrenememişim..Parma çok iyi direndi ama uyduruk penaltı 2-2 yaptı maçı gerçekten yazık ! Her hafta JUVE maçındaki hakemlerle inter maçındaki hakemler farklımı diye düşünüyo insan !

Ayrıca bu JUVE başkanı FIAT'ta ne iş yapıo allah aşkına işçimi orda? Ya takımın ne eksiği var nerelere transfer gerekio belli değilmi para yok denilio eyv. ama en azından idare edecek oyuncular alsa iyi olacak ! brindelli - Molinaro'yla olmuo işte adamlar JUVE klasında oyuncular değilll !

Juventus'un defans oyuncusu Jean-Alain Boumsong'un, Fransız takımı Olympique Lyon tarafından kiralanacağı bildirildi. Fransız kulübünden yapılan açıklamada, 2010 yılına kadar Juventus ile sözleşmesi olan Kamerun doğumlu Fransız futbolcunun kendileriyle anlaşmak üzere olduğu, resmi sözleşmenin ise gün içinde imzalanabileceği bildirildi.
    Allah aşkına ne yapmaya çalışıo bu başkan ? Kimi oynatıck ranieri merak ediyorum takımda kimseyi bırakmadılar Criscito kiralık boumsong kiralık tiago gidecek ee kim oynyck? ranieri kendisimi oynyck defansta?
    Last edited by KaPaLı : 21.Ocak.2008 at 15:54

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Sırada beklenen Milano'daki İnter maçı.Özgür abi heralde heyecanla bekliyorsundur bu maçı (:

Nesil
    2006

En büyük Juventus
    Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.

Del Piero_10 Misafir

Default Del Piero 500.maç 205.gol

Alessandro Del Piero bugün 4-2 kazanılan Bari maçı ile birlikte Juventus formasıyla 500.maçına çıktı.Ve Juventus tarihine bir kez daha geçti.

Maçta muhteşem oynayan Del Piero 2 asist ve 1 gol atarak Pavel Nedved ile birlikte maçın en iyisiydi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Siyah beyazlıların transfer listesinde olduğu ileri sürülen İsveçli Olof Mellberg'in Juventus ile anlaştığı belirtildi.
    21.1.2008

Beşiktaş Kulübü devre arası transfer döneminde kadrosuna katmak istediği Aston Villla'da forma giyen tecrübeli oyuncu ile İtalyan Külübü'nün her konuda anlaştığı ve Mellberg'in sezon sonu kesin olarak Juventus'a gideceği kaydedildi. Ancak İtalyan kulübü, Mellberg'in sezon sonu Aston Villa ile olan sözleşmesinin sona ermesine rağmen, İngiliz Kulübü'ne 1 milyon Euro bonservis bedeli ödemeyi teklif ettiği ve bu futbolcuyu devre arası transfer dönemi bitmeden kadrosuna katmak istediği kaydedildi.

Fanatik

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

bakalım Juve ne sürprizler yapacak

Mesaj Yetkileri