1 ile 30 arası toplam 32 sonuç

Konu: Yeni Uyarı & Ceza Sistemi (2007)

Hybrid View

Quote Originally Posted by VoLkaN BaROs View Post
    Meraklanmayın, gerek forum kurallarının hatırlatılması için gerekse cezalandırmalar için yoğun bir biçimde kullanılacak.
    Galiba biraz fazla abartılı sekilde kullanılıyor.Gercekten de yogun.Ben kendimi haksızlıga ugramıs hissediyorum.İnamotoya japonların maradonası diye espri yaptığım için 1 puan holıganızmden ceza almısım.Demek ki espiriyi anlamayan yöneticiler de var.

Genel olarak bu sisteme katılıyorum .Güzel bir uygulama ancak dediğim gibi böyle komik bir şeyden ceza almak insanı üzüyor.Nereye nasıl ititraz edeceğim bilemiyorum.
    Saygılar

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Gonziarm View Post
    Galiba biraz fazla abartılı sekilde kullanılıyor.Gercekten de yogun.Ben kendimi haksızlıga ugramıs hissediyorum.İnamotoya japonların maradonası diye espri yaptığım için 1 puan holıganızmden ceza almısım.Demek ki espiriyi anlamayan yöneticiler de var.

Genel olarak bu sisteme katılıyorum .Güzel bir uygulama ancak dediğim gibi böyle komik bir şeyden ceza almak insanı üzüyor.Nereye nasıl ititraz edeceğim bilemiyorum.
    Saygılar
    Özel Mesaj ve bu konu aracılığı ile sormuşsunuz ÖM ile yanıtladım ancak buradan da yanıtlayayım...

Japonların ,uzakdogunun maradonasıdır inamoto az daha sabredin heuehuehue
    Yukarıda yazdığınız türden bir mesaj forumlarımızda tartışmalara, atışmalara neden olur. Zira üslubunuz orada mesaj atan kişileri küçümseyici mahiyette...

Sizin için espri olan söz karşı takımın taraftarı için kışkırtıcı gelebilir. Zaten gelmiş ki peşinizden size cevaben atılan birçok mesaj da silinmiş aynı yöneticimiz tarafından.

Bu tür espriler nedeniyle forumlarımızda küfürleşmeler, hakaretleşmeler oldu. Butür olaylar nedeniyle de hem diğer üyelerimiz rahatsız oldu hem de "espri" sonucu doğan istenmeyen mesajlaşmaların sahipleri forumlarımızdan atıldı.

Not olarak, bu sizin site işleyişimizi öğrenmeniz için bir ek yöntem, ceza olarak algılamayın. Bu tür davranışları uyarıldığınız halde yapmaya devam ederseniz o zaman uyarı kotanızı doldurur ve cezalı grubuna girersiniz.

<a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=42321" style="text-decoration: none">Türkçe FM Hakkında Bilinmeyenler</a>
    Forumlarımızda YASADIŞI PAYLAŞIMLAR yapamazsınız
    ÖM veya E Posta ile teknik sorular sormayın cevaplamıyorum
    <a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=2358" style="text-decoration: none">Hesabınızın kapatılmaması, kullanıcı adınızın ceza almaması için tıklayın</a>
    <a href=http://www.turksportal.net style="text-decoration: none">Turksportal Interactive l <font COLOR=”#333333”>Football Manager Türkiye Resmi Araştırma Sitesi</font></a>

__________________________________________________ _______________

S-B-Z Misafir

Quote Originally Posted by Gonziarm View Post

Saygılar
    o mesajını buraya alıntı olarak koyarmısın.Sadece merak ettim.Gerçekten bu şekildeyse bir yanlış anlama var büyük ihtimalle.Ve dediğin gibi komik aynı zamanda.

Mesaj Yetkileri