Sayfa 6 / 11 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
151 ile 180 arası toplam 309 sonuç

Konu: Satayım mı? Satmayayım Mı?

eger parayı düsünüyosan sat 1 sene sonra fiyatı düser

Bence Sat Ondan Gelen Parayla Bİ KaÇ İyİ GenÇ Forwet Alabİlİrsİn

3. Default

arkadaslar galatasaryla dördüncü sezondayım.akınfeeve 30 milyon pound masheranoya 35 milyon pound nilmara 30 milyon pound ve marceloya 25 milyon pound veriyolar sizce satayım mı.en yaslısı 26 yasında daha.

Trabzonspor'dayim ilk sezonum
    Szymkowiak'i satmayi düsünüyorum. Suanda yedek bekliyor. Sezer Öztürk oynuyor onun mevkiinde. Sizce satayim mi. Satarsam kimi alayim yerine.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bence satma szymek ızaten satsanda bırını alamıosun galıba kontenjan dolu cunk.
    Bıde imzan cok hosuma gitti

Quote Originally Posted by OranGe06 View Post
    ben robinhoyu satıp defansa birini almak istiorum.satıyım mı sattıktan sonra kımı tavsiye edersiniz defansa
    kaç yılında olduğunu bilmiyorum ama robinhoyu kesinlikle satma derim 2010-2011 gibi manyak oynuyor

Sat yoqsa sezon sonu kontratı bitio

beyler charles N'zogbia yayi satiyimmi adam daha 20 yasinda ilk sezonun sonu we suanda real madrid,arsenal,liverpool,milan,roma, inter ve fiorentina adamla ilgilenio her mactan sonra carlo ancoletti ,capello falan bu adam icin cok klas gelecegin yildizi falan diolar sizce sezon sonu satayimmi adam ayrica wonderkid yoksa daha bekliyiimmi ve satarsam en az kaca satayim sunanda 25bin ytl fiyati

Nesil
    2006
    Yer
    Vicente Calderon

benim oyunumda 20m euro dan fazla bedelle barca ya gitti n'zogbia ama yerini daha ucuz bi adamla doldururum diyosan satabilirsin
    eger illa satayim dersen 25 den asagi da satma bence

Quote Originally Posted by ogz11 View Post
    beyler charles N'zogbia yayi satiyimmi adam daha 20 yasinda ilk sezonun sonu we suanda real madrid,arsenal,liverpool,milan,roma, inter ve fiorentina adamla ilgilenio her mactan sonra carlo ancoletti ,capello falan bu adam icin cok klas gelecegin yildizi falan diolar sizce sezon sonu satayimmi adam ayrica wonderkid yoksa daha bekliyiimmi ve satarsam en az kaca satayim sunanda 25bin ytl fiyati
    İyi bir teklif gelirse tabiki sat. Yerine ucuz ve kaliteli adam bulursun kesin.

Nesil
    2006
    Yer
    -

bence satma n'zobia'yı bu kadar büyük klübler istiyorsa onda iş var demek satma

sat sat yerine Guardado'yu al ondan daha iyi

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Milanla yeni oyun actım ve Chelsea 80 Trilyon veriyor Kaka'ya ne dersiniz ?
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006

sat gitsinnn

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Bence de 80 trilyona ver gitsin.Milan gibi takıma oyuncu mu yok

Nesil
    2006
    Yer
    -

Thumbs down

Quote Originally Posted by CaPTaiN10 View Post
    Milanla yeni oyun actım ve Chelsea 80 Trilyon veriyor Kaka'ya ne dersiniz ?
    kardeş akıllıysan satma biraz daha fazla para iste miktarı arttır sonra sat ama ben olsaydım para ne olursa olsun satmazdım çünkü ben milana kaka için gelirdim

17. Default

aaron lennon 25 e satıyım mı çok istiolar yerine tazı gibi koşan en az onun kadar kalitelisini bulablir miyim

Nesil
    2006
    Yer
    -

Quote Originally Posted by gonzalez_1907 View Post
    aaron lennon 25 e satıyım mı çok istiolar yerine tazı gibi koşan en az onun kadar kalitelisini bulablir miyim
    aaron lennon iyi bir oyuncu ama çok para vermişler hemen kabul et yerine sherman cardenas'ı al

19. Default

arkadaslar ajax appiah a 10 milyon veriyocatayımmı satmayayımmı acele olsunnn

20. Angry

Quote Originally Posted by comforteagle View Post
    biraz cesaretin olsa satarsin ama nerde sende ah be abiii
    DOGRU KONUS!!!

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by ufukcan37 View Post
    arkadaslar ajax appiah a 10 milyon veriyocatayımmı satmayayımmı acele olsunnn
    yerine koyacağın adama göre değişir
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    tuncay şanlı ya 22m€ veriyor roma ve liverpool satayım mı ???

Buda özellikleri

iyi para weriolar ama bence satma

Bence sat.Yerini doldurabilirsin o parayla hem genç hem yetenekli birkaç oyuncu alabilirsin.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

sportingle yeni başladım liedsona 11m€ veriyorlar satayım mı???

arkadaslar tuncay forwetin arkasinda super oynuyor alexten daha ii alexi satip yerine baska bi mewkide yabanci alasim war sizce nasil olur

arkdaslar Fenerbahçeyi yönetiyorum.liverpool guardadoya teklif yaptı 62m ytl
    ama ben kabul etmediğim halde awaiting permit for liverpool yazıyor.ben satmak istemiyorum guardadoyu.

teklifi nasıl iptal edebilirim?

pardon Aziz başkan olaya el koyup teklifi kabul etmiş

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by serqan8989 View Post
    arkdaslar Fenerbahçeyi yönetiyorum.liverpool guardadoya teklif yaptı 62m ytl
    ama ben kabul etmediğim halde awaiting permit for liverpool yazıyor.ben satmak istemiyorum guardadoyu.

teklifi nasıl iptal edebilirim?

pardon Aziz başkan olaya el koyup teklifi kabul etmiş
    yeni kontrat öner başka çaresi yok bildiğim kadarıyla kabul ederse kontratı iptal olur transfer
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by aykut_gencfb View Post
    arkadaslar tuncay forwetin arkasinda super oynuyor alexten daha ii alexi satip yerine baska bi mewkide yabanci alasim war sizce nasil olur
    güzel olur bence dl mevkine al adamı...

Antonio Lopez e 42 mn teklif var oyun başında Çelsi den satayım mı satmayayım mı?? Atletico Madrid deyim..

ya ben de liverpool'dan kuyt u imza attıracaktım fakat yabancı oyuncu bende baya war yetmedi ben fenerbahçe yim sizce APPIAH ı mı satıyım yoksa DEİVİD i mi satıyım...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Apııah ı sat bence...

Sayfa 6 / 11 İlkİlk ... 45678 ... SonSon

Mesaj Yetkileri