arşivler tarandı ve muhabbet bulundu
Aptenodytes patagonicus
http://forum.turksportal.net/vb/show...=24558&page=33
29unda başlayacak, acelesi yok finallerin daha bunların bütü var orayada bişeyler bırakmak lazım darılmasın sonra di mi ama![]()
Bende varmsım o muhabbette yaw hatta ben baslatmısım kusluguun resı nart abi demısım![]()
Ahh ahh ne günlerdi o günler diyip geçiyorum.
Biz de bütler yok ya, kaldın direk ertesi sene giriyorsun sınavlara. Bugün ilk final oldu, zaten ümidim olmayan bir dersti sanırım kalacağını düşündüğüm 2 dersten biri bu olacak...
"YÜCE ATATÜRK"
nasıl direk seneye kalıyor, yaz okuluda mı yok ?
Yaz okulu var ama oraya da talep yok. Genellikle bölüm derslerinden gitmek istiyoruz ama onun için de 10 kişi toplanmıyor. 2 bilemedin 3 dersten açılır yaz okulu.
"YÜCE ATATÜRK"
Bişey sorabilrimiyim ayıp olmassa büt ne demek acaba :![]()
Büt:Bütünleme sınavı. Ara dönemde oluyor.
Sagol Oğuz öğrendiğim iyi oldu ilerde bende girerim bu sınava![]()
bizde büt var ama onlarda 2007 eylül'ünde yani hemen finallerden sonra değil, enteresan bi sistem var yani![]()
6 gün sonra Turksportaldaki 2nci yılım artık bi pasta keseriz guşlukta.![]()
![]()
Senin için güzel bir pasta keseriz.
Benım daha 1.yıla 6 ay var![]()
geçelim bu üni muhabbetini, benimki bitmiyor zaten
25.01.2006'da benim ilk sene doluyormuş, bilemiyorum artık![]()
Tühh benim 3 gün önceymiş, kaçırmışım bak.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Sızın 5-6 gun var 1. senenın dolmasına benım 6 ay![]()
Sekopej 1 yılını dolduralı 3gün olmuş.
Ntv de spor programı izliorum su anda benım Fm dekı 3 favorım Modric,Corluka ve Eduardoyu anlatıolar
ne yapalım geçenle geçilmiyor, artık önümüze bakacağız
demekki 25.01.2007'de bişeyler yapıyormuşuz![]()
Sen merak etme İyi bir kutlama yapcaz sana nart abi
Yaparız yapmasına da ben bugünden sonra pek guşluğa kalamam gibi geliyor. Ama yine de bir parti olursa gelirim.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Serkan abi sensız partımı olur ya mutlaka katılmalısn![]()
Bende hem Fm hem TV hem de forum 3ünü bir arada götürüyorum bu arada Galatasarayla oynuyorum 1nci sezon Fener Uefada finale kaldı maçtan önce oyunu kaydettim baktım fener yenildi.Çıktım geri girdim Fener uefa şampiyonu oldu.Kendim için bile girip çıkmıyorum niye yaptım bende anlamadım.:S
Ya ben bir de çizim yapıyorum, neyse bu kadar ara yeter ben çizime devam, eğer uyuya kalmazsam yatmadan önce uğrarım.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
15dk da uçmuş valencia :S
===========
avrupa hariç silip süpürmüşsün cidden
ben oynayamıyorum FM, pc müsade etmiyor ne yazıkki :@
Şu an Yıldırayın sözleşmesi bitiyo onu ikna etmeye çalışıyorum Fenerde devreye girdi bakalım nolacak sonuc.Bu arada sezon sonu transferlerim bedavadan 4 futbolcu Servet, Bilal Kısa, Hayrettin Yerlikaya ve Hakan Balta.Sizce nasıl iyi yapmışmıyım bunları alarak.