1 ile 30 arası toplam 87 sonuç

Konu: T.S.L 18.HAFTA Kayseri Erciyesspor-Fenerbahçe Maçı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Fener bu macta puan kaybetmez.Takim cok formda, erciyes yeni kurulmus bi takim su an icin...

Quote Originally Posted by abasatli View Post
    Fener bu macta puan kaybetmez.Takim cok formda, erciyes yeni kurulmus bi takim su an icin...
    ben fenerbahcenin kötü bir hazirlik dönemi gecirdigini saniyordum halbuki,mardinspor ile as takimiyla cikmasina karsin 2-2 berabere bitti,bi kolay takimi 4-1 yendi,energie ile 0-0 berabere kaldi,bunlar vasatin bile altindaki takimlar fenerbahce 1-2 as oyuncusundan yoksun cikmisti bu maclara bence bu takimlara sov yapmaliydi,yani biraz gerceklerden bahsedelim,ha bide önemsiz ama paf takim macinda zor zoruna 4-3 aslar yendi.Bence fenerbahce basarisiz bir hazirlik kampi gecirdi,eger ilk devrenin son maclarindaki futbolundan bahsediyosan ozaman fenerbahce iyi oynuyordu,ama simdi erciyese karsi ne kadar iyi oynar bilemiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

hazırlık maçlarındaki skorlar hiç önemli değil sezon başındaki hazırlık maçlarında farklı yendikte ne oldu.kiev'e elendik

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Hazırlık macları önemsiz maclardır onları baz alarak ligi düsünemeyiz.
    Bir aksilik cıkmazsa 3 puan 3-0 veya 3-1 le bizimdir.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by arda_ultraslan View Post
    ben fenerbahcenin kötü bir hazirlik dönemi gecirdigini saniyordum halbuki,mardinspor ile as takimiyla cikmasina karsin 2-2 berabere bitti,bi kolay takimi 4-1 yendi,energie ile 0-0 berabere kaldi,bunlar vasatin bile altindaki takimlar fenerbahce 1-2 as oyuncusundan yoksun cikmisti bu maclara bence bu takimlara sov yapmaliydi,yani biraz gerceklerden bahsedelim,ha bide önemsiz ama paf takim macinda zor zoruna 4-3 aslar yendi.Bence fenerbahce basarisiz bir hazirlik kampi gecirdi,eger ilk devrenin son maclarindaki futbolundan bahsediyosan ozaman fenerbahce iyi oynuyordu,ama simdi erciyese karsi ne kadar iyi oynar bilemiyorum.
    Mardin maçındaki kardoya pek as kadro diyemeyiz. Zaten yenen goller de biri Can biri Kemal'in bariz hatasından kaynaklandı. Hollanda takımını yendi, fena da oynamadı. Energie maçında kaçırdığı golleri herhalde sezon başından beri kaçırmamıştır. Yani hazırlık maçlarında sonuç önemli değildir oynanan futbola bakılır. FB'de oynadığı futbolla beğeni toplamıştır, ayrıca 1 hafta önce aldığı 5-0'lık bir kupa maçı var onu da unutmayalım.

Aurelio da grip olmuş oynamayacakmış. 7 eksikle gitmiştik şimdi oldu 8. Ama ne olursa olsun sahaya 11 tane Fenerbahçeli oyuncu çıkıyor. Bu maçı rahat kazanacağımızı düşünüyorum...
    "YÜCE ATATÜRK"

Mesaj Yetkileri