eger parayı düsünüyosan sat 1 sene sonra fiyatı düser
eger parayı düsünüyosan sat 1 sene sonra fiyatı düser
Bence Sat Ondan Gelen Parayla Bİ KaÇ İyİ GenÇ Forwet Alabİlİrsİn
arkadaslar galatasaryla dördüncü sezondayım.akınfeeve 30 milyon pound masheranoya 35 milyon pound nilmara 30 milyon pound ve marceloya 25 milyon pound veriyolar sizce satayım mı.en yaslısı 26 yasında daha.
Trabzonspor'dayim ilk sezonum
Szymkowiak'i satmayi düsünüyorum. Suanda yedek bekliyor. Sezer Öztürk oynuyor onun mevkiinde. Sizce satayim mi. Satarsam kimi alayim yerine.
Bence satma szymek ızaten satsanda bırını alamıosun galıba kontenjan dolu cunk.
Bıde imzan cok hosuma gitti![]()
Sat yoqsa sezon sonu kontratı bitio![]()
beyler charles N'zogbia yayi satiyimmi adam daha 20 yasinda ilk sezonun sonu we suanda real madrid,arsenal,liverpool,milan,roma, inter ve fiorentina adamla ilgilenio her mactan sonra carlo ancoletti ,capello falan bu adam icin cok klas gelecegin yildizi falan diolar sizce sezon sonu satayimmi adam ayrica wonderkid yoksa daha bekliyiimmi ve satarsam en az kaca satayim sunanda 25bin ytl fiyati
benim oyunumda 20m euro dan fazla bedelle barca ya gitti n'zogbia ama yerini daha ucuz bi adamla doldururum diyosan satabilirsin
eger illa satayim dersen 25 den asagi da satma bence
Milanla yeni oyun actım ve Chelsea 80 Trilyon veriyor Kaka'ya ne dersiniz ?
Fenerbahçe Cumhuriyeti
sat gitsinnn
Bence de 80 trilyona ver gitsin.Milan gibi takıma oyuncu mu yok
aaron lennon 25 e satıyım mı çok istiolar yerine tazı gibi koşan en az onun kadar kalitelisini bulablir miyim
arkadaslar ajax appiah a 10 milyon veriyocatayımmı satmayayımmı acele olsunnn![]()
iyi para weriolar ama bence satma
Bence sat.Yerini doldurabilirsin o parayla hem genç hem yetenekli birkaç oyuncu alabilirsin.
sportingle yeni başladım liedsona 11m€ veriyorlar satayım mı???
arkadaslar tuncay forwetin arkasinda super oynuyor alexten daha ii alexi satip yerine baska bi mewkide yabanci alasim war sizce nasil olur
arkdaslar Fenerbahçeyi yönetiyorum.liverpool guardadoya teklif yaptı 62m ytl
ama ben kabul etmediğim halde awaiting permit for liverpool yazıyor.ben satmak istemiyorum guardadoyu.
teklifi nasıl iptal edebilirim?
pardon Aziz başkan olaya el koyup teklifi kabul etmiş![]()
Antonio Lopez e 42 mn teklif var oyun başında Çelsi den satayım mı satmayayım mı?? Atletico Madrid deyim..
ya ben de liverpool'dan kuyt u imza attıracaktım fakat yabancı oyuncu bende baya war yetmedi ben fenerbahçe yim sizce APPIAH ı mı satıyım yoksa DEİVİD i mi satıyım...
Apııah ı sat bence...