Sayfa 51 / 191 İlkİlk ... 41495051525361101151 ... SonSon
1,501 ile 1,530 arası toplam 5725 sonuç

Konu: İtalya Serie A | 2015-16 Sezonu

Del Piero_10 Misafir

Livorno 1-3 Juventus

Buffon,Andrade,Chiellini,Camoranesi,Zebina'nın oynayamadığı maçı Juventus Trezeguet'in 2 ve Del Piero'nun golüyle kazandı.Maçın üçüncü golü görmeye değerdi birazdan görüntüleri koyacağım.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Hadibe kaçırdım bugünkü maçı

Golleri bekliyorum
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Del Piero_10 Misafir

Gollerin üçü de güzel ancak ancak son gol neden Del Piero-Trezeguet'nin hala en iyi ikili olduğunu gösteriyor.Maçın adamı ise Cristiano Zanetti.

http://www.d1g.com/video/show/?id=1730577

http://www.d1g.com/video/show/?id=1730679

http://www.d1g.com/video/show/?id=1730725

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Güzel gollermiş çok saol

Songol gerçekten mütiş

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

tebrikler juventus,bravo del piero bravo trezegol bravo zanetti

kelimeler yetersiz kalıyor.

şampiyon olcak takım juventus idi.

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

son gol gerçekten çok güzel..hele del piero nun pasına diyecek bişey bulamıyorum....

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Müthiş goller, harika futbol. Tebrikler Juve !
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006

hayırlı uğurlu olsun inşallah yeni Cannavaro olur
    Mesajında küfür kullandığı için atılmıştır.

Del Piero_10 Misafir

Default spezia-Juventus

Juventus defans göbeğinde oynatacak oyuncu kalmamasından dolayı defansın ortasında orta saha oyuncularına görev verdiği maçta 10 kişi kalmasına rağmen Çek efsan Pavel Nedved'in 93.dakikadaki golüyle beraberliği yakaldı.

Juventus'un liderliği devam ediyor.

1-1 Pavel Nedved

http://www.yousendit.com/transfer.ph...C43D96537076E9

Maçtan görüntüler

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta

Quote Originally Posted by FoRZaJuVe View Post
    hayırlı uğurlu olsun inşallah yeni Cannavaro olur
    Cannavaro kadar olmaz bence...

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by ultraslanerdem View Post
    Cannavaro kadar olmaz bence...
    Bencede onun gibi satıcı olmasa daha iyi olur,Ferrara hali hazırda onun idolü olmalı.

Gol ve resimleri ekledim.

Parma-Inter maçında verilen penaltıyı izleyince o haftaki yanlış hatırlamıyosam Juventus-Sampdoria maçında ceza sahasında Juveli oyuncuların yediği tekmelerin haddi hesabı yok Napoli maçı ve daha bir çok puan gaspına rağmen kadro ve finans farkına rağmen lider ile 10puan fark var önümüzdeki sezondan itibaren liderliği ele geçirir Juventus bence...

Özgür Tiago'nun Tottenham gittiği Sissoko nun Juventus a geldiği kesinmi ?

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    Parma-Inter maçında verilen penaltıyı izleyince o haftaki yanlış hatırlamıyosam Juventus-Sampdoria maçında ceza sahasında Juveli oyuncuların yediği tekmelerin haddi hesabı yok Napoli maçı ve daha bir çok puan gaspına rağmen kadro ve finans farkına rağmen lider ile 10puan fark var önümüzdeki sezondan itibaren liderliği ele geçirir Juventus bence...

Özgür Tiago'nun Tottenham gittiği Sissoko nun Juventus a geldiği kesinmi ?
    Sissoko kesin.Tiago Totenham'ı istemedi.Son dakikada bir gelişme olmazsa sezon sonuna kadar kalıyor.

Stendardo.Yarın oynaması bekleniyor.

Almiron gitti Monaco ya Nocerino,Sissoko,Tiago,C.Zanetti sezon sonuna kadar orta saha olcaklar o zaman çok süper transfer Sissoko takıma faydalı olurcaktır..

Default ark

ya bişi sorcam.bende bi ara juve delisiydim.özellikle yönetimi ve transfer anlayışı;moggi nin iş bitiriciliği çok hoşuma giderdi.ama bu yaz anlaşıldı ki bunlar şike ve tehdit ile oluyormuş.şu an juventus un adındaki karizmadan başka türkiye deki futbolseveri cezbeden ne var.juve sonuç futbolu oynar,oyun un güzel olması önemli diildir,stadyumu dolmaz...

Del Piero_10 Misafir

Juventus yayın hakları konusunda 2010 yılına kadar Berlusconi'nin mediaset'i ile anlaştı.112 milyon euro değerindeki anlaşma eğer bir saçmalık olmazsa transfer bütçesi için fazladan 50 milyon euro demek.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İtalya kupasında İnter'e 3-2 yenildik.İnter 2.golünü penaltıdan attı maçı izlemedim ama nasıl bir penaltı merak ediyorum açıkçası.Ayrıca dk 85 de Camoranensi kırmızı kart gördü bu kartda nasıl bir kart bunuda çok merak ediorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Geçmiş olsun.Bu yenilgi kötü oldu.Maçı televizyon vermediğinden izleyemedim ama pozisyonları merak ediyorum.Galiba gene ilginç bir maç oldu.

Quote Originally Posted by fenerbahce_1907 View Post
    İtalya kupasında İnter'e 3-2 yenildik.İnter 2.golünü penaltıdan attı maçı izlemedim ama nasıl bir penaltı merak ediyorum açıkçası.Ayrıca dk 85 de Camoranensi kırmızı kart gördü bu kartda nasıl bir kart bunuda çok merak ediorum.
    penaltı tamamen salihamidzicin luzumsuzlugu yüzüne oldu,ellerini açtı topa doğru ceza sahası icinde haklıydı yani.
    camoranesinin kartı ise yine doğru karardı adama çok feci daldı.
    Maça gelince bireysel hataların kurbanı olduk yine.İlk golü brindelli ikinci golü salihamidzic hediye ettiler saolsunlar her maç biri cıkıp ikram ediyor altın tepsiyle.
    Del pieronun falsolu frikiği izlemeye değerdi yine.
    İnterin zencisi balotelli mükemmel oynadı kumaşı cok iyi bir futbolcu izledigim kadarıyla.
    Neyse sağlık olsun ne kadar ekmek o kadar köfte sonuçta maçında özeti bu ifade bence.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Hedibe yenildikmi Ben çok umutluydum bu maçtan

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by fenerbahce_1907 View Post
    Top Salihamidzic'in eline temas etti ancak mesafenin uzunluğu tartışılır.Tekrarını doğru düzgün vermediği için bilmiyorum.Kırmızı kartta Camoranesi Maicon'u arkadan tekmeledi.Skoru kaleci farkı belirledi.Toldo'nun son kurtarışı olmasa Juventus'un Livorno'ya attığı üçüncü golün daha enfesini izleyecektik.

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

balotelli nin 17 yaşında olduğuna inanmıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Gülen Inter oldu: 2-3
    Coppa Italia'da Çarşamba gecesi yapılan karşılaşmaların ardından Yarı Final'e çıkacak son ekipler de belli oldu.

Juventus, sahasında 2-2'nin rövanşında Inter'i konuk ederken, mücadeleden 3-2lik yenilgi ile ayrılarak kupaya veda etti.

Büyük mücalede içinde gçen ve 5 golün atıldığı karşılaşmada, Inter, 10. dakikada Balotelli ile öne geçerken, Juventus bu gole, 14. dakikada del Piero ve 31. dakikada I**uinta ile karşılık vererek 2-1 öne geçti. Cruz'un 39. dakikada golü ile skor 2-2'ye taşınırken, bu aynı zamanda, ilk yarının da skoruydu.

Inter'i öne geçiren Balotelli, ikinci yarının 8. dakikasında bir kez daha fileleri havalandırarak, Inter'e 3-2'lik üstünlüğü sağlayıp, takımını Yarı Final'e taşıdı. Juventus'ta son 25 dakika oyuna giren Camoranesi bitime 5 dakika kala gördüğü kırmızı kartla oyun dışında kaldı

Oynanan diğer karşılaşmalarda, Catania, ilk maçta deplasmanda 3-2 Udinese'ye yenilmesine rağmen, sahasında Udinese'yi 2-1 mağlup ederek diğer yarı finalist oldu.

Günün erken saatlerinde oynanan mücadelesinde ise, AC Fiorentina'ya konuk olan SS.Lazio, iki maçı da 2-1 kazanarak, son yarı finalist olmuştu.. 30.01.2008

Kaynak : Sporx.com dış haberler
    So what?
    Saike

Takımın yarısını göndermek lazım aslında ama nasıl olacak bu iş bilemiyorum.. Üzgünüm üzgün..

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by sacrameNt View Post
    Takımın yarısını göndermek lazım aslında ama nasıl olacak bu iş bilemiyorum.. Üzgünüm üzgün..
    iyi tarafları çıkarayım üzüntün hafiflesin.

Buffon'un olmadığı maçlarda Buffon'un kalmasına şükretmemiz gerektiğini anlıyoruz.

Yazın Berlusconi'nin mediaset'inin paralarıyla(tabi Berlusconi daha büyük para götürüyor maçları yayınlayarak) Diego olmazsa Van der Vaart'ı alabilirler.

Benim inanmamayı istediğim ancak bazıları tarafından dile getirilen Fiat'ın Juventus'un paralarını cebe atması hadisesi yaşanmazsa en azından bir oyun kurucu ile iyi bir defans ve bir sol bek alabilecek kadar paraları olacak.

Elkann'ın bu sezon para harcamamak için Şampiyonlar Liginde olmama bahanesi vardı artık yine takımı çulsuz bırakırsa kendi rezil olur.

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by JrAlkn View Post
    ya bişi sorcam.bende bi ara juve delisiydim.özellikle yönetimi ve transfer anlayışı;moggi nin iş bitiriciliği çok hoşuma giderdi.ama bu yaz anlaşıldı ki bunlar şike ve tehdit ile oluyormuş.şu an juventus un adındaki karizmadan başka türkiye deki futbolseveri cezbeden ne var.juve sonuç futbolu oynar,oyun un güzel olması önemli diildir,stadyumu dolmaz...
    Moggi'nin iş bitiriciliği diğerlerinin hoşuna gitmemişki herşeyi onun üzerine yıktılar.

Türkiye'deki futbol severi cezbeden şey yaptıkları ve yapacaklarıdır.
    Stadyumu dolmaz çünkü İsviçre alplerinin eteklerine kurulmuştur.

Del Piero bir fenomen,96-97-98 yıllarında eşsiz bir patlama yapmıştı,2 sezon üst üste Şampiyon Liginde gol kralı olmuştu ki şu anda bile oynadığı maç attığı gol oranına bakacak olursak şampiyonlar liginde en çok gol atan isimlerdendir,sadece efsane bir futbolcu çok ta adam dır,sahada dır dır etmez,gece kulübünde olay çıkarmaz.Yaşadığı sakatlık olmasa çok büyük bir uçurum ile en golcü futbolcu olurdu.Pavel Nedved'i hala takip ediyorsan 26-27 yaşındaki dünya yıldızı kabul edilen oyuncuların çoğu onun tek bacağı olacak kaliteye sahip değildir.Gianluigi Buffon dünyanın en iyi kalecisi ve böyle devam ettiği takdirde yine bir Juventus'lu olan ve 42 yaşında Dünya Kupasını kaldıran Dino Zoff'tan sonra tüm zamanların en iyi kalecisi olabilir.O da çok adam dır,para için değil değerleri için oynar.Bundan önceki dönemlere baktığımızda 90 lı yıllarda Roberto Baggio Türkiye'de dahil olmak üzere dünyayı peşinden koşturmuştur.Juventus'lu Roberto Baggio futbolcu denince ilk akla gelen herkesi idolüydü.18+ yaş insanların çoğu için hala en büyük idoldür.

Daha öncelerde Dino Zoff,Gaetano Scirea,Gentile,Tardelli,Cabrini,Boniek,Platini,Ros si'li dönemi kim unutabilir.Belkide tüm zamanların en büyük futbol takımıdır.Kalede Dino Zoff önünde savunma yapan Scirea ile Gentile(nesta ile cannavaro yanlarında asistan olarak çalışabilirdi)kanatlarda Cabrini,Boniek,orta sahada dinamo Tardelli,şimdiki Uefa Başkanı efsane oyuncu Platini ki Zidane yanında halt etmiştir(istatistiklerle sabit)ve en ileride hitman sıfatını kullanabileceğimiz attığını gol yapan brezilya'yı tek başına yerle bir eden Paolo Rossi.Bu kadro 82 dünya kupasını İtalya'ya getirmiştir ancak kupayı asıl kazanan Juventus'tur bunu kim inkar edebilir,kimse.Peki ya İtalya'nın kazandığı diğer dünya kupaları?1934 kadrodaki oyuncuların tamamı Juventus.Yani kupayı Juventus kazanırken sevinci İtalya yaşamıştı.

Peki ya son dünya kupası?

Final maçı Juventus'un antremanı değilmiydi?İki takımın kadrosunda hayatının bir döneminde Juventus forması giymiş 12 futbolcu ve Marcelo Lippi ile yardımcısı Ciro Ferrara vardı.
    şike davasının Juventus'u düşürmek için kurulmuş bir sirk olduğunu daha önce düzinelerce kez bu forumda kanıtlarıyla gündeme getirdim.

sadece kendinize şu soruyu sorun bu mahkeme tek bir takıma yaradı,kime?

ve son bir tavsiye gazeteleri okuyun ama tersten.

Del Piero_10 Misafir

Gösterdiği yüksek performans ile 4 yıl sonra ilk defa milli takıma çağırılan Cristiano Zanetti sadece Juventus'u düşünmek için milli takımdan emekli olduğunu açıkladı.

Bir defansif orta saha olmasına rağmen asist sıralamasında Kaka, Totti, Pirlo, Seedorf gibi isimlerin önünde yer alan Zanetti aynı zamanda en başarılı top kesiciler sıralamasında Gattuso, Cambiasso, De Rossi'yi geçmiş durumda.

Nesil
    2007
    Yer
    _____________ _____________iSTANBUL _____________ABD _____________ALASKA _____________

2 sene icinde toparlanir , eski Juventus olur

Bu yenilgi çok barizdi zaten Juve'nin şu kadro ile ne İnter'e ne de toparlanan Milan'a rakip olması mümkün değil....

Benim futbol fukarası başkandan ve ellkan'dan zerre umudum yok..

Mesaj Yetkileri