ya arkadaşlar PUYOL mu STAM mı ?
ya arkadaşlar PUYOL mu STAM mı ?
puyol daha iyi stam artik eskidi
emre mi scott parker mi ?
Tabii ki Emre..
ama parker da fena değil
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
peki zelenkamı medunamı ben karar veremedim
Fenerbahceyle ılk senem defans alcam Cruzeriodakı Luizao'yumu alıyım,yoksa Benficadaki Luisao yumu alım
tabikide luizao bence çok iyi ama istersen vander borre(isim yanlış ol bilir)ikisindende dah iyi
hakan şükür - ernesto farias- ümit karan -necati - tevfik kose
hangi ikiliyi oynatıyım sizce bide
arda mı - hasan şaş mı?
arkadaslar fenerbahcedeki kezman mı central daki pablo vitti mi???
arkadaş sen necati ve ernesto farias oynat bence öbür soruda hiç düşünmeden hasan şaş oyunda arda çooook kötü
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
arkadaş ben vitti'yi denedim çoook kötüydü benim oyunda ama tam olrak bilmiyorun sen en iyisi kezman dene![]()
casar delgado mu yoksa higuain mi
hangisi daha iyi
gago yu alip oynatan varmi nasil begendizmi nasil oynuyor..
ben aldım gagoyu harika bir oyuncu .tavisye ederim
tevez mi raul mu
CARLOS TEVEZ süper oyuncu
bencede tevez ama raul genç olsa tevez'in şansı olmazdı
podolski anderson kerlon rooney robınho sızce hangısını alayım 2010 yılındayım
sene 2009 cemsultan mi umit karan mi
bence cem sultan
Kesinlikle Cem Sultan.Sürekli oynat hiç şaşma.Ben 55m dolara sattım onu avrupaya.Heryerde gol kralı oluyor .
beyler math. bodmeri tavsiye ederim kesinlikle mükemmel biraz pahalı ama süpeer ha bide udineseden felipe
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
carlos vela(wonderkid) giovanni dos santos(wonderkid) theo walcott(wonderkid) hatem ben arfa(wonderkid) segio agüero(wonderkid) igor akinfeev(wonderkid) guillermo ochoa(wonderkid) arouca(wonderkid) francesc fabregas(wonderkid) anderson-porto(wonderkid)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
daha çoook yeniyim yazmazmı bi de sinir oldum yaw bu oyunu 98den beri oynuom yaw alla alla yaw alla alla
sezer ozturk (manisa) ve sakaryadan cangele cok iyi hem gercekte hem oyunda oneririm besiktasa aldim sezeri delgadonun yerine oynatiyorum
beyler bana süperrrr bi forvet yazarmısınız
bnce andersonu al bnde chelsea aldi 110 milyon dolara
sorun aslinda ne oldugum degil yaptigim seyler beni digerlerinden ayirir...
KoP cHoiR
ernesto farias in yanina forvet olarak mido/cesar delgado/vucinic uclusunden birini alicam hangisi daha basarili olur....midonun hava hakimiyeti var ozellikleri daha iyi duruyo ama dier ikisini de forumda cok tavsiye ediolar hangisini alayim sizce