1 ile 30 arası toplam 339 sonuç

Konu: Antrenman Paketleri

Hybrid View

Nesil
    2006

Arrow Batuhan Antreman Paketi

Uzun süre üstünde çalıştığım antreman paketinin hazırladım. İçinde hem genç oyuncular için hemde a takımı için antreman paketi bulunuyor.

Mevki mevki olarak hazırladığım pakette oyuncularınız özellikleride artışlar meydana geliyor. Ama ilk başlarda bu paketi uyguladığınız da oyuncularınız alışmadığı için uzun sakatllıklar meydana gelebilir o yüzden doktorlarınızın iyi olması gerekiyor.

Gol Adamı yetiştirmek için yani sadece gol atmasını istediğiniz oyuncu yetiştirmek içinde ayrı bir bölüm bulunuyor buraya istediğnizi straforu yetiştirebilirisiniz.

Paketten resimler:

Dosya Nasıl Yüklenir?

İndirdiğiniz dosyayı Belgelerim\Sports Interactive\Football Manager 2007\schedules atınız. Oyuna girdiğiniz de Antreman bölümünde Program Düzenle sekmesinden bu paketi seçerek açabilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Sağol Batuhan güzel bi çalışma eline sağlık

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

Sağol Batu indirip deniyorum.
    Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
    Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.

Batu Ellerine Sağlık, Süper Olmuş.Ancak Bu Kadar Güzel Hazırlanırdı Yani
    Yediğimiz Simitin Enerjisiyle Bitirdin Demek

Nesil
    2006

Arkadaşlar yorumlar için sağ olun.

Quote Originally Posted by AlicanKidd_05 View Post
    Batu Ellerine Sağlık, Süper Olmuş.Ancak Bu Kadar Güzel Hazırlanırdı Yani
    Yediğimiz Simitin Enerjisiyle Bitirdin Demek
    Çayıda unuttun.

lınk olu galıba

evet linke bir haller olmuş ..

Nesil
    2006

Rapid linkinde bir hata yok ben şimdi indirdim.

tamamdır ındırdım arkdsm emegıne saglık bırde guzel bı taktık bulsakk

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Eline sağlık Batuhan indiriyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Sağol Batu, hiç bir antreman programından verim alamamıştım .. En kısa zamanda deneyeceğim ..

güzel çalışma ellerine sağlık

dün indirmiştim denedim bence süper

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

ayrıntılı bir çalışma yapmışsın batuhan anladığım kadarıyla mutlaka deneyeceğim
    So what?
    Saike

Nesil
    2006

Arkadaşlar rica ederim. İlk başta genç oyuncuların antreman programı ağır olduğu için sakatlık yaşıyabiliyorlar ama eğer klup doktorlarınız iyi ise kısa sürede iyileşebiliyorlar ve bu programa uyum sağlayabiliyorlar.

Quote Originally Posted by Batuhan Önder View Post
    Uzun süre üstünde çalıştığım antreman paketinin hazırladım. İçinde hem genç oyuncular için hemde a takımı için antreman paketi bulunuyor.

Mevki mevki olarak hazırladığım pakette oyuncularınız özellikleride artışlar meydana geliyor. Ama ilk başlarda bu paketi uyguladığınız da oyuncularınız alışmadığı için uzun sakatllıklar meydana gelebilir o yüzden doktorlarınızın iyi olması gerekiyor.
    Gol Adamı yetiştirmek için yani sadece gol atmasını istediğiniz oyuncu yetiştirmek içinde ayrı bir bölüm bulunuyor buraya istediğnizi straforu yetiştirebilirisiniz.

Paketten resimler:

Dosya Nasıl Yüklenir?

İndirdiğiniz dosyayı Belgelerim\Sports Interactive\Football Manager 2007\schedules atınız. Oyuna girdiğiniz de Antreman bölümünde Program Düzenle sekmesinden bu paketi seçerek açabilirsiniz.

Batuhan senin önerdiğin bir doktor var mı iyi ya da kullandığın doktor hangisi ? Zaten kadrom dar uzun sakatlıklar olursa iyi bir doktora ihtiyacım olacaktır.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Bende yetenekler düştü ya.

guzelde oyuncularda herhangi bir geliseme fln yk aksine sakatlanma ve performans dusuklugu var tavsiye etmiyorum..

Düşüşün çaresi yok arkadaşlar ne yaparsanız yapın en baba antreman programları bile çare olmuyor. İzin veriyorum maçlardan önce ve sonra düşüyor antreman tesislerim en ileri seviyede en iyi koçlar bende ne yaparsanız yapın özelliklerin düşmesini engelleyemiyorsunuz.

Buna çare bulana helal olsun denir

20. Default

allah razı olsun kardes hemen ındırıyorum..

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

ben denedim cok güzeL oyuncuLarın özeLLikLeri cok iyi artıyor ama su sakatLık oLayı mahvediyor adamı ya. biraz sabır edip bekLeyim düzeLir dedim ama yok biri düzeLemeden diğeri gidiyor .. bende mecbur özeLLikLeri ağır ama iyi geLişen ve sakatLık probLemi yaşamadığım idmanıma döndüm.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006

Doktor olarak fizyoterabisi 20 olan doktorları tercih ediniz. Özellikle Nanni.

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    ben denedim cok güzeL oyuncuLarın özeLLikLeri cok iyi artıyor ama su sakatLık oLayı mahvediyor adamı ya. biraz sabır edip bekLeyim düzeLir dedim ama yok biri düzeLemeden diğeri gidiyor .. bende mecbur özeLLikLeri ağır ama iyi geLişen ve sakatLık probLemi yaşamadığım idmanıma döndüm.
    Oyuncuların alışması zor oluyor. Ben devre arasındayım sakatlık problemin yeni düzeldi . Şu an sakatlanan yok.

Mesaj Yetkileri