abi ellerine sağlık mükemmel olmuş.Saol...
abi ellerine sağlık mükemmel olmuş.Saol...
kardes sen bu ant programini kendinmi yaptın ?
ya serhat kardes programi inceledim ben.bi kac sorum olacak sana.bu senin kendi taktigine gore ayarlamis oldugun bi programmi.cunku taktige gore bazen bazi mevkilerdeki oyunculara daha farkli ozellikler yuklemek isteyebilioruz/ikincisi sence fizik kondisyon onemli degil mi.ayrobik ve strenght programlarini dusuk tutmaya calismissin.oyuncular sonlara doru sismez mi/bide mesela defans oyuncularinin streghtini dusuk yapmissin bu defans oyuncusunda olmasi gereken bi ozellik degil mi sence.ayni sey ortasaha ve kanat oyunculari icin de gecerli.mesela kanat oyuncusu icin ayrobik ve ball control cok onemli die dusunuodum ben ama sen bole yaptigina gore vardir bi bildigin.ayrica shooting antremani oyuncularin bitiriciligini gelistiriyo die biliorum ama sen forvet oyuncularinda bunu kismissin.baya bi soru sordum be.beni aydinlatirsan sevinirim.hadi eyvallah.
ben antreman programindaki dosyalari bahsettiginiz dosyanin icine attim ama antreman programi yapmak icin o dosyayi girdigimde indirdigim dosyalar gozukmuyor
nasil olcak bu
kardes belgeleri sports interactive ordan schedules atcaksin
c - p. files - sport interactive - fm 2007 icine acilmicak mi bu dosya
boyle yazilmis boyle yaptim, icine attim indirdigim dosyayi ama oyuna girip antreman ayarlicagim zaman bu dosyanin icini boş gosteriyor.
dosyayı yukledim denicemde saolasin serhat kardes
c - p. files - sport interactive - fm 2007 icine acilmicak mi bu dosya
boyle yazilmis boyle yaptim, icine attim indirdigim dosyayi ama oyuna girip antreman ayarlicagim zaman bu dosyanin icini boş gosteriyor
kardes ole deil
belgelerim sports intreactive-fm 2007 schedules dosyasinin icine atacaksin
allah razi olsun senden ehueh
fenerbahce icin yaparmisiniz bir antreman paketi ya da hazir varsa ekleyebilir misiniz?
ya fm 2007 için hileli antrenman pakedi yokmu yaw??bi yardımcı olursanız çok sevinirim..
Uzun süre üstünde çalıştığım antreman paketinin hazırladım. İçinde hem genç oyuncular için hemde a takımı için antreman paketi bulunuyor.
Mevki mevki olarak hazırladığım pakette oyuncularınız özellikleride artışlar meydana geliyor. Ama ilk başlarda bu paketi uyguladığınız da oyuncularınız alışmadığı için uzun sakatllıklar meydana gelebilir o yüzden doktorlarınızın iyi olması gerekiyor.
Gol Adamı yetiştirmek için yani sadece gol atmasını istediğiniz oyuncu yetiştirmek içinde ayrı bir bölüm bulunuyor buraya istediğnizi straforu yetiştirebilirisiniz.
Paketten resimler:
Dosya Nasıl Yüklenir?
İndirdiğiniz dosyayı Belgelerim\Sports Interactive\Football Manager 2007\schedules atınız. Oyuna girdiğiniz de Antreman bölümünde Program Düzenle sekmesinden bu paketi seçerek açabilirsiniz.
Sağol Batuhan güzel bi çalışma eline sağlık![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Sağol Batu indirip deniyorum.
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
Batu Ellerine Sağlık, Süper Olmuş.Ancak Bu Kadar Güzel Hazırlanırdı Yani
Yediğimiz Simitin Enerjisiyle Bitirdin Demek![]()
![]()
lınk olu galıba
evet linke bir haller olmuş ..
Rapid linkinde bir hata yok ben şimdi indirdim.![]()
tamamdır ındırdım arkdsm emegıne saglık bırde guzel bı taktık bulsakk![]()
Eline sağlık Batuhan indiriyorum.
Sağol Batu, hiç bir antreman programından verim alamamıştım .. En kısa zamanda deneyeceğim ..
güzel çalışma ellerine sağlık
su anda yeni indirdim denicem emegin icin sagol ama sezon basindayim fiziksel antremanlari artirayim mi artircaksam bi de sezon oncesi antreman paketi yapsaniz tam super olacakneyse cok saol
dün indirmiştim denedim bence süper
ayrıntılı bir çalışma yapmışsın batuhan anladığım kadarıyla mutlaka deneyeceğim
So what?
Saike
Guzel biseye benzior bakalim indirelim sonra yanit weririm![]()
kendi yaptığım antrenman programının üstünde biraz oynamalar yaparak tekrar siteye sunuyorum inşallah işinize yarar içinde gençler içinde antrenman var eskisindeki antrenman (gençler için olan) pek güzel değildi şimdi eskisinden daha güzel olduğuna inanıyorum iyi ya da kötü bir kaç cümle yazıp yorum yaparsanız sevinirim
http://rapidshare.com/files/14533395/schedules.rar.html
resim koymadım çünkü gerek duymadım eski antrenmanın üstünde bir kaç oynama yaptım sadece o yüzden resim e pek gerek duymadım ama isteyen olursa seve seve resim koyarım
Kurulum:
rar lı dosyadan çıkardığınız schedules dosyasının içindeki dosyaları C:\Documents and Settings\xp\Belgelerim\Sports Interactive\Football Manager 2007\schedules içine kopyalayın