Sayfa 6 / 12 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
151 ile 180 arası toplam 339 sonuç

Konu: Antrenman Paketleri

abi ellerine sağlık mükemmel olmuş.Saol...

kardes sen bu ant programini kendinmi yaptın ?

ya serhat kardes programi inceledim ben.bi kac sorum olacak sana.bu senin kendi taktigine gore ayarlamis oldugun bi programmi.cunku taktige gore bazen bazi mevkilerdeki oyunculara daha farkli ozellikler yuklemek isteyebilioruz/ikincisi sence fizik kondisyon onemli degil mi.ayrobik ve strenght programlarini dusuk tutmaya calismissin.oyuncular sonlara doru sismez mi/bide mesela defans oyuncularinin streghtini dusuk yapmissin bu defans oyuncusunda olmasi gereken bi ozellik degil mi sence.ayni sey ortasaha ve kanat oyunculari icin de gecerli.mesela kanat oyuncusu icin ayrobik ve ball control cok onemli die dusunuodum ben ama sen bole yaptigina gore vardir bi bildigin.ayrica shooting antremani oyuncularin bitiriciligini gelistiriyo die biliorum ama sen forvet oyuncularinda bunu kismissin.baya bi soru sordum be.beni aydinlatirsan sevinirim.hadi eyvallah.

ben antreman programindaki dosyalari bahsettiginiz dosyanin icine attim ama antreman programi yapmak icin o dosyayi girdigimde indirdigim dosyalar gozukmuyor
    nasil olcak bu

Quote Originally Posted by absolut12 View Post
    her sey iyi guzel ama indirdim kopyaladigim schu dosyasina oyuna giriyom train e de giriyom edit e basiyom import diyom schu ici bos gorunuyo cok sinir oldum yok mudur bir cozumu
    ayni sorun bendede var
    nasil halletcez bunu

kardes belgeleri sports interactive ordan schedules atcaksin

c - p. files - sport interactive - fm 2007 icine acilmicak mi bu dosya
    boyle yazilmis boyle yaptim, icine attim indirdigim dosyayi ama oyuna girip antreman ayarlicagim zaman bu dosyanin icini boş gosteriyor.

8. Default

dosyayı yukledim denicemde saolasin serhat kardes

c - p. files - sport interactive - fm 2007 icine acilmicak mi bu dosya
    boyle yazilmis boyle yaptim, icine attim indirdigim dosyayi ama oyuna girip antreman ayarlicagim zaman bu dosyanin icini boş gosteriyor

kardes ole deil
    belgelerim sports intreactive-fm 2007 schedules dosyasinin icine atacaksin

allah razi olsun senden ehueh

11. Default

fenerbahce icin yaparmisiniz bir antreman paketi ya da hazir varsa ekleyebilir misiniz?

12. Default

ya fm 2007 için hileli antrenman pakedi yokmu yaw??bi yardımcı olursanız çok sevinirim..

Nesil
    2006

Arrow Batuhan Antreman Paketi

Uzun süre üstünde çalıştığım antreman paketinin hazırladım. İçinde hem genç oyuncular için hemde a takımı için antreman paketi bulunuyor.

Mevki mevki olarak hazırladığım pakette oyuncularınız özellikleride artışlar meydana geliyor. Ama ilk başlarda bu paketi uyguladığınız da oyuncularınız alışmadığı için uzun sakatllıklar meydana gelebilir o yüzden doktorlarınızın iyi olması gerekiyor.

Gol Adamı yetiştirmek için yani sadece gol atmasını istediğiniz oyuncu yetiştirmek içinde ayrı bir bölüm bulunuyor buraya istediğnizi straforu yetiştirebilirisiniz.

Paketten resimler:

Dosya Nasıl Yüklenir?

İndirdiğiniz dosyayı Belgelerim\Sports Interactive\Football Manager 2007\schedules atınız. Oyuna girdiğiniz de Antreman bölümünde Program Düzenle sekmesinden bu paketi seçerek açabilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Sağol Batuhan güzel bi çalışma eline sağlık

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

Sağol Batu indirip deniyorum.
    Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
    Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.

Batu Ellerine Sağlık, Süper Olmuş.Ancak Bu Kadar Güzel Hazırlanırdı Yani
    Yediğimiz Simitin Enerjisiyle Bitirdin Demek

Nesil
    2006

Arkadaşlar yorumlar için sağ olun.

Quote Originally Posted by AlicanKidd_05 View Post
    Batu Ellerine Sağlık, Süper Olmuş.Ancak Bu Kadar Güzel Hazırlanırdı Yani
    Yediğimiz Simitin Enerjisiyle Bitirdin Demek
    Çayıda unuttun.

lınk olu galıba

evet linke bir haller olmuş ..

Nesil
    2006

Rapid linkinde bir hata yok ben şimdi indirdim.

tamamdır ındırdım arkdsm emegıne saglık bırde guzel bı taktık bulsakk

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Eline sağlık Batuhan indiriyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Sağol Batu, hiç bir antreman programından verim alamamıştım .. En kısa zamanda deneyeceğim ..

güzel çalışma ellerine sağlık

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by fikom View Post
    ya serhat kardes programi inceledim ben.bi kac sorum olacak sana.bu senin kendi taktigine gore ayarlamis oldugun bi programmi.cunku taktige gore bazen bazi mevkilerdeki oyunculara daha farkli ozellikler yuklemek isteyebilioruz/ikincisi sence fizik kondisyon onemli degil mi.ayrobik ve strenght programlarini dusuk tutmaya calismissin.oyuncular sonlara doru sismez mi/bide mesela defans oyuncularinin streghtini dusuk yapmissin bu defans oyuncusunda olmasi gereken bi ozellik degil mi sence.ayni sey ortasaha ve kanat oyunculari icin de gecerli.mesela kanat oyuncusu icin ayrobik ve ball control cok onemli die dusunuodum ben ama sen bole yaptigina gore vardir bi bildigin.ayrica shooting antremani oyuncularin bitiriciligini gelistiriyo die biliorum ama sen forvet oyuncularinda bunu kismissin.baya bi soru sordum be.beni aydinlatirsan sevinirim.hadi eyvallah.
    fizik antremanları ne kadar fazla olursa o kadar sakatlık oluyor istersen taktiksel antremanları azaltıp fiziksel antremanları cogal 1 ay sonra elinde oynatacagın bir defans kalmayabilir

su anda yeni indirdim denicem emegin icin sagol ama sezon basindayim fiziksel antremanlari artirayim mi artircaksam bi de sezon oncesi antreman paketi yapsaniz tam super olacak neyse cok saol

dün indirmiştim denedim bence süper

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

ayrıntılı bir çalışma yapmışsın batuhan anladığım kadarıyla mutlaka deneyeceğim
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Guzel biseye benzior bakalim indirelim sonra yanit weririm

Default Fm 2007 antrenman programı V2

kendi yaptığım antrenman programının üstünde biraz oynamalar yaparak tekrar siteye sunuyorum inşallah işinize yarar içinde gençler içinde antrenman var eskisindeki antrenman (gençler için olan) pek güzel değildi şimdi eskisinden daha güzel olduğuna inanıyorum iyi ya da kötü bir kaç cümle yazıp yorum yaparsanız sevinirim

http://rapidshare.com/files/14533395/schedules.rar.html

resim koymadım çünkü gerek duymadım eski antrenmanın üstünde bir kaç oynama yaptım sadece o yüzden resim e pek gerek duymadım ama isteyen olursa seve seve resim koyarım

Kurulum:
    rar lı dosyadan çıkardığınız schedules dosyasının içindeki dosyaları C:\Documents and Settings\xp\Belgelerim\Sports Interactive\Football Manager 2007\schedules içine kopyalayın

Sayfa 6 / 12 İlkİlk ... 45678 ... SonSon

Mesaj Yetkileri