Dimitar Berbatov alın oynatın nasıl golcü olduğunu görün yok böyle bir adam ben liverpool ile oynuyorum 2. sezon da aldım şov yapıyor gol sıkıntısı çektiğim falanda yok yani cisse morientes crouch üçlüsü mükemmel bir sezon yaşattılar bana almadığım kupa kalmadı aklınıza ne gelirse aldım ama 3 forvet oynadığımdan dolayı forvet ihtiyacım vardı bu berbatov bende önceden hiç sevmezdim ama o 2 sezon önce şampiyonlar liginde attığı o aşırtma süper akıl dolu bir golden sonra bu adam aşmış dedim ve bir bakayım dedim bitiricilik falan 17 olunca alayım dedim bana geldi bitiricilik 19 oldu ondan sonra sezonun başında kupa finali karşımda chelsea berbatov şov vardı ilk maçında chelsea ye hat-rick yaptı şimdi ortalığı allak bullak ediyor şu an ligde 12 maç 16 gol 6 asist 4 mom u var toplamda ise 18 maç 26 gol 9 asist 6 mom
berbatov dan başka transferlerim
rivaldo (duygusal bi transfer dünyada en çok sevdiğim futbolculardan biri ondan aldım yoksa almam 34 yaşında)
juninho (süper adam ama çabuk yoruluyo)
saviola (sezon başında aldım bu sezon geldi kiralık olduğu için genelde yedek sonradan giriyo )
bir adam söyleyecem isterseniz bakın kerzhakov bu adamı arsenal manchester chelsea hepsi istedi bende isteyim bari dedim bana geldi ama sonra vazgeçtim ben ondan sonra middlesbrough gitti yani iyi bi adam 22 yaşında
bence liverpool dan maliyetiniz yeterse bu saydığım adamları alın cisse(deli gibi gol atıyor) sissoko, reina, xabi, alonso, carregher(paso 8 ve üstü ile oynuyor) riise, morientes (ama yaşlı yaşlı değilde bu oyunda herkesde genç hastalığı vardır ondan yaşlı gelebilir).
benden şimdilik bu kadar ama kısacası DİMİTAR BERBATOV u alın.