Abiler alex gibi bi asistcim olunca gol atmak kolay oluyo tabide striker dada bi nevi bi bitiricilik hiz pas gibi ozellikler zorunlu. ilk olarak Fatih Tekke diim. adami ben anlatmakla bitiremem simdi size gosterim resmini yorumu siz yapin![]()
bide carlos tevez var, ayri bi hikaye. ilk sezonunu corinthiansta bitirdikten sonra transfer ettim! (buyuk bi hata ama)ozamanlar anelka estiriyordu. baska bi oyunda ilk sezonda hemen 24 M$ a aldigim tevez 32.5 M$ (23M$ 24 ayda taksitle) a patladi. ama adam herseye deger. real madride gitsin, man. utd ye gitsin, fenere gitsin adam 1 numara. buyrun carlos tevez
bu adami almamdaki sebep anelka gibi bi superstari satmamdi. bence cok buyuk bi hataydi anelkayi satmak ama ilk once milan 26 M$, sonra barca 32M$, man.utd & real madrid 36M$ teklif etti. kabul etmesem adam mutsuz olacak daha az bi miktara gondermek zorunda kalacaktim. adam sanstan milana gitti ama ilk 13 haftada ligde daha 10. siraya yeni ciktigim halde adam estiriyodu.!. buyrun anelka
iste boyle arkadaslar. sizinde boyle super begendiginiz oyunculariniz varsa hikayeleri ile birlikte yazindinleyelim...
![]()
![]()
![]()