Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 41 sonuç

Konu: Vazgecemedikleriniz!

Nesil
    2005
    Yer
    FM'nin icinden disari cikamadikki daha!

Default Vazgecemedikleriniz!

Abiler alex gibi bi asistcim olunca gol atmak kolay oluyo tabide striker dada bi nevi bi bitiricilik hiz pas gibi ozellikler zorunlu. ilk olarak Fatih Tekke diim. adami ben anlatmakla bitiremem simdi size gosterim resmini yorumu siz yapin

bide carlos tevez var, ayri bi hikaye. ilk sezonunu corinthiansta bitirdikten sonra transfer ettim! (buyuk bi hata ama) ozamanlar anelka estiriyordu. baska bi oyunda ilk sezonda hemen 24 M$ a aldigim tevez 32.5 M$ (23M$ 24 ayda taksitle) a patladi. ama adam herseye deger. real madride gitsin, man. utd ye gitsin, fenere gitsin adam 1 numara. buyrun carlos tevez

bu adami almamdaki sebep anelka gibi bi superstari satmamdi. bence cok buyuk bi hataydi anelkayi satmak ama ilk once milan 26 M$, sonra barca 32M$, man.utd & real madrid 36M$ teklif etti. kabul etmesem adam mutsuz olacak daha az bi miktara gondermek zorunda kalacaktim. adam sanstan milana gitti ama ilk 13 haftada ligde daha 10. siraya yeni ciktigim halde adam estiriyodu.!. buyrun anelka

iste boyle arkadaslar. sizinde boyle super begendiginiz oyunculariniz varsa hikayeleri ile birlikte yazin dinleyelim...

NADSON DENEYİN GORUN

Dimitar Berbatov alın oynatın nasıl golcü olduğunu görün yok böyle bir adam ben liverpool ile oynuyorum 2. sezon da aldım şov yapıyor gol sıkıntısı çektiğim falanda yok yani cisse morientes crouch üçlüsü mükemmel bir sezon yaşattılar bana almadığım kupa kalmadı aklınıza ne gelirse aldım ama 3 forvet oynadığımdan dolayı forvet ihtiyacım vardı bu berbatov bende önceden hiç sevmezdim ama o 2 sezon önce şampiyonlar liginde attığı o aşırtma süper akıl dolu bir golden sonra bu adam aşmış dedim ve bir bakayım dedim bitiricilik falan 17 olunca alayım dedim bana geldi bitiricilik 19 oldu ondan sonra sezonun başında kupa finali karşımda chelsea berbatov şov vardı ilk maçında chelsea ye hat-rick yaptı şimdi ortalığı allak bullak ediyor şu an ligde 12 maç 16 gol 6 asist 4 mom u var toplamda ise 18 maç 26 gol 9 asist 6 mom
    berbatov dan başka transferlerim
    rivaldo (duygusal bi transfer dünyada en çok sevdiğim futbolculardan biri ondan aldım yoksa almam 34 yaşında)
    juninho (süper adam ama çabuk yoruluyo)
    saviola (sezon başında aldım bu sezon geldi kiralık olduğu için genelde yedek sonradan giriyo )
    bir adam söyleyecem isterseniz bakın kerzhakov bu adamı arsenal manchester chelsea hepsi istedi bende isteyim bari dedim bana geldi ama sonra vazgeçtim ben ondan sonra middlesbrough gitti yani iyi bi adam 22 yaşında
    bence liverpool dan maliyetiniz yeterse bu saydığım adamları alın cisse(deli gibi gol atıyor) sissoko, reina, xabi, alonso, carregher(paso 8 ve üstü ile oynuyor) riise, morientes (ama yaşlı yaşlı değilde bu oyunda herkesde genç hastalığı vardır ondan yaşlı gelebilir).
    benden şimdilik bu kadar ama kısacası DİMİTAR BERBATOV u alın.

İyi demişsiniz de ben beşiktaşım yaptıgım en buyuk transfer anelka oldu benim için... Çünkü fenerbahce kumeye dogru bi düştü... Mutsuz oldu satılmak istedi bende uygun olarak ahmet dursun +5m verdim geldi.Vazgecemediklerim İlhan mansız ve Okan Koç Oyun kurucumda Tümer İstikrar yakaldım uefa kupasını kaldırdım

Alex de Souza(d'alessandro yu alacaktım son anda vazgeçtim alex aşkı işte )
    Carlos Tevez(35 maçta 33 gol daha ne deyim )

Nesil
    2004
    Yer
    iStAnBuL

Ben hangi takımı alrsam alayım kesinlikle Walter Baseggio ve Van Buyten'i alırım

Nesil
    2005
    Yer
    Turkiye'de biyerler iste

bojinov tek kelimeyle inanılmaz

carlos tevez.. inanılmaz bir gol makinası

DEFANSTA KOMPANY AYTHAMİ İKİLİSİ
    ORTA SAHADA UGUR YILDIRIM
    FORVETTE TEVEZ

tuncay'ım şanlı'm..ilk sene 40 maç 41 gol..2.senemin ortası 28 maç35 gol..gol makinalarım..diğerlerin hepside çamaşır

Nesil
    2005
    Yer
    edirne

ben kesinlikle aldigim adamlar mokoena,ilhan demirci

Kesinlikle Grazioli

tevez ve vanden borre acayip gelişme gösteriyorlar

Nesil
    2004
    Yer
    istanbul

Lugano,Alex,D'Alessandro,Anelka...Bu arada Selçuk gözlerden kaçıyor.4-4-2'de D'Alessandro'nun yanına koyuyorum.Orta sahanın defansif gücünü arttırıyor.Sezonluk ortalaması 8 civarı...

Nesil
    2005
    Yer
    BALIKESİR

lukas podolski kesinlikle süper bence

essien ve gudjonhsen

ümit karan,hasan sas

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

tevez tek kelimeyle mükemmel.berbatov,bojinov,crespo,gilardinho,kerlon ,fred(lyon),juninho pernambucano,seedorf,martin petrov(muhteşem) yetenekler.

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Anelka, Kompany, Totti, De Rossi, Mancini e daha ne olsun

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Gayrettepe

pablo at madrid de, petrov, torres,rogerio çok iyi oyuncular bunlardan vazgeçemem .....

Benim vazgeçilmezim Hami Mandıralı her zaman alırım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Gayrettepe

Quote Originally Posted by #10 Osmanozc
    Benim vazgeçilmezim Hami Mandıralı her zaman alırım.
    baş antrenör olarak mı ??

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

roberto baronio,harbuzi,shjini ono,
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Quote Originally Posted by can777
    baş antrenör olarak mı ??
    Hayır.Futbolcu olarak.

Nesil
    2005
    Yer
    Stamford Bridge

kerlon'u siddetle tavsiye ederim. ama ocaktan sonra alabilirsiniz. cünkü portekiz ligi dısında 18 yas altında brezilyalı transfer edemiyoruz
    ayrıca tobias hysen, ozcar wendt, cesar delgado da vazgecemediklerimden...

Nesil
    2005
    Yer
    izmir-Sakarya-Tekirdağ(öm

kerlon ugur yıldırım ve tuncay benim olmazsa olmazlarım

Evandro roncatto ,Appiah , Bojinov ve Tsigalko favorim vazgeçmem

Carlos Tevez ve Nicolas Anelka gerçekten çok değerli futbolcular..
    İkiside büyük kulüplere iyi bütçeler ile gidiyor..
    Kesinlikle bu ikili aynı forvete koyarsanız alamayacağınız kupa yok gibi..

ergun penbe adam 36 yaşına geldi (bu arada gs de 3. sezonum) hala super oynuyo

company ve fernando torres

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri