1 ile 30 arası toplam 65 sonuç

Konu: Süper Lig 19.Hafta Mac Tahminleri

Hybrid View

Tahminlerini henüz yapmaya arkadaslar bugün 18:00 a kadar tahminlerinizi yapin 18:00 dan sonra yapilan tahminler gecersizdir!
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    avniaker
    dnz498
    neronfb
    Batuhan Önder
    ulumemo295
    fm_monster
    dick

Arkadaslar tahminlerinizi yapmadiniz.Bundan sonra bu hafta icin yapacaginiz tahminler gecerli sayilmayacak.

neronfb ile fm_monster 2 hafta üstüste tahmin yapmadiklari icin yarismadan cikartildilar.

Feyyaz bu haftalik senin isler yogun oldugu icin ben görevimi yaptim.Artik bundan sonrasi senin kontrolünde.Eger mesgul oldugun günlerde bana özel mesaj atarsan gene bu bölümle ilgilenirim

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Quote Originally Posted by arda_ultraslan View Post
    Tahminlerini henüz yapmaya arkadaslar bugün 18:00 a kadar tahminlerinizi yapin 18:00 dan sonra yapilan tahminler gecersizdir!
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    avniaker
    dnz498
    neronfb
    Batuhan Önder
    ulumemo295
    fm_monster
    dick

Arkadaslar tahminlerinizi yapmadiniz.Bundan sonra bu hafta icin yapacaginiz tahminler gecerli sayilmayacak.

neronfb ile fm_monster 2 hafta üstüste tahmin yapmadiklari icin yarismadan cikartildilar.

Feyyaz bu haftalik senin isler yogun oldugu icin ben görevimi yaptim.Artik bundan sonrasi senin kontrolünde.Eger mesgul oldugun günlerde bana özel mesaj atarsan gene bu bölümle ilgilenirim
    Teşekkür ederim Baran .Gerçekten bu hafta hiç vaktim yoktu...

Mesaj Yetkileri