Sayfa 7 / 12 İlkİlk ... 56789 ... SonSon
181 ile 210 arası toplam 339 sonuç

Konu: Antrenman Paketleri

Nesil
    2005
    Yer
    Tuzla

Default Oyuncu Yetiştirmek İsteyenler İçin Antreman paketi

http://www.turksportal.net/dosya/fm/28571/bilgi/

yedek takım yazdım ama aslı genç takım olacak kusura bakmayın rar şifresi hagi kendim hazırladım her zaman takdik ve antremanımı kendim hazırlarım yakında takdiğimide paylaşmak istiyorum önce antreman ve yetiştirdiğim oyunculardan birkaçtane örnek bunlar icebergin görünen kısmı

aralarda yabancı oyuncularda gördünüz ve şaşırdınız doğal olarak onlar ne ayakdır ilk geldiklerinde bende tam anlamamışdım ama tahminime göre sürekli olarak scout gezdirdiğim için scoutlar beğendikleri alt yapı oyuncularını benim takıma getiriyor birde 14-15 tane lig aktif olarak açık durumda onunda etkisi olabilir 9. sezonumu oynarken takımım artık tamamen kendi yetiştirdiğim oyunculardan oluşmaya başladı...

abi bişi sölücem yedek takim 0 kb
    koymayi unutmussun
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    hmm tmm pardon

Nesil
    2005
    Yer
    Tuzla

yok yahu koydum ikisinide...

Nesil
    2006

Arkadaşlar rica ederim. İlk başta genç oyuncuların antreman programı ağır olduğu için sakatlık yaşıyabiliyorlar ama eğer klup doktorlarınız iyi ise kısa sürede iyileşebiliyorlar ve bu programa uyum sağlayabiliyorlar.

Quote Originally Posted by Batuhan Önder View Post
    Uzun süre üstünde çalıştığım antreman paketinin hazırladım. İçinde hem genç oyuncular için hemde a takımı için antreman paketi bulunuyor.

Mevki mevki olarak hazırladığım pakette oyuncularınız özellikleride artışlar meydana geliyor. Ama ilk başlarda bu paketi uyguladığınız da oyuncularınız alışmadığı için uzun sakatllıklar meydana gelebilir o yüzden doktorlarınızın iyi olması gerekiyor.
    Gol Adamı yetiştirmek için yani sadece gol atmasını istediğiniz oyuncu yetiştirmek içinde ayrı bir bölüm bulunuyor buraya istediğnizi straforu yetiştirebilirisiniz.

Paketten resimler:

Dosya Nasıl Yüklenir?

İndirdiğiniz dosyayı Belgelerim\Sports Interactive\Football Manager 2007\schedules atınız. Oyuna girdiğiniz de Antreman bölümünde Program Düzenle sekmesinden bu paketi seçerek açabilirsiniz.

Batuhan senin önerdiğin bir doktor var mı iyi ya da kullandığın doktor hangisi ? Zaten kadrom dar uzun sakatlıklar olursa iyi bir doktora ihtiyacım olacaktır.

6. Default

emeklerin icin tesekkurler. indirip deniyorum. 2. ligde bakalim nasil olucak

beyler sakatlıgın sebebi medium war ortada eger onu gecerse bar demekkı futbolcularınız risk altında ben kendi antrenmanımı yaptım mediumun ustunde tutmaya calıstım barı cunku mediumu gecınce futbolcular yanlıslıkla sakatlanıolar meesela agarlık kaldırırken ayagını burkuyo o yuzden ve futbolcular bı sure sonra sıkayet edıolar agır dıe antrenmandan oyuncunun profilinde training var orda overwieve bakın orda unhappy with this training schedule der o zaman butun ozellıklerı kızarır ve yapmanız gereken lig basladıktan ıkı ay sora ozaellıklerı mediuma cekmenız o zaman oyuncularınız ne duser ne sakatlanır hadı ıı oyunlar...

Parola Soruyo EĞer Bİlİyosan Lutfen SÖle Bİze!!!
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Parola Nedİr?

abi
    RAR şifresi: hagi
    orda yazıo

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

abi nasi indiriyoz bunlari

11. Default

abi ben de bi denicem. aklıma takıldı yalnız sen nasıl 14-15 tane lig açıyosun ya benim iki ligi zor kaldırıyor valla 256 mb ram'i sanırım arttırma vaktim gelmiş

Nesil
    2005
    Yer
    Tuzla

1 gb ram çift çekirdekli işlemci var
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by sitte View Post
    abi nasi indiriyoz bunlari
    linke tıkla daha sonra free seçeneğine tıkla gelen ekranda sürenin dolmasını bekle süre dolunca resimde çıkacak harfleri boşluğa yaz daha sonra çıkan linke tıkla ve indir...

13. Default

beyler bu icindek' dosylari neyle acicaz word le mi neyle
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    yildiz oyuncalarada bir etksi war mi sadce genceler mi_

14. Default

yaa bendede belgelerimin icinde schedules die dosya yok
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    beyler schedules dosyasina attim oyundada cikti ama hepsini teker teker secicekmiyiz nasil yapicaz biri yardimci olablrmi
    _

Nesil
    2005
    Yer
    Tuzla

içinden çıkanları hiç bir programla açmayacaksın blegelerimden sports interactive yi ordanda football manager 2007 yi açacaksın orda trainings diye bir klasör var onun içine yapıştıracaksın...

hem genç hemde a takımı için 2 antreman programları var hemde her bölge için farklı programlar mevcut...a takım için sezon öncesi programıda var
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    resimlerde Galatasarayın dışında ki takımlarda oynayan oyuncular zamanında benim alt yapımda yetişdirip sattığım oyunculardır...

şu hazırlık ve hazırlık kaleci nee???annamadımda

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

güzel valla iyi ne diim

18. Default

slema arkadaslar ben bu serhat antremani yukledim ama schedules a da koydum ama oyunda antreman bolumunden edit e basip import etmeye calistigimda hicbir dosya cikmiyo nedir sorun nasil cozebilirim_

Nesil
    2005
    Yer
    Tuzla

Quote Originally Posted by alozz View Post
    şu hazırlık ve hazırlık kaleci nee???annamadımda

sezon öncesi kondisyon için...

saol kardes

Quote Originally Posted by byCaNBeRK View Post
    saol kardes
    önemli değil işine yaradıysa ne mutlu bana

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Teşekkürler. Hemen deneyeceğim. Ben de böyle bir şey arıyordum.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Bende yetenekler düştü ya.

sakatlık olayına derman olur inşallah sağol..

ya arkadaşlar bendede belgelerimin icinde schedules diye bir dosya yok....

26. Default

Quote Originally Posted by OranGe06 View Post
    Arkadaşlar ben antremana giriyorum çok ağır yapıyorum devam et deyince tekrardan orta oluyor.Sonra maçı kaybediyoruz.Sonra Taktikler hep düşüşte hiç arttıramadım.Ne yapabilirim
    arkadaşımm sen antreman programını alttaki kademeden yükseltiyorsun sanırım çok ağır konumuna..öyle yapabilirsin tabii ki ama yaptıktan sonra üstte ki mesela attacking bölümünde oynama yap.mesela bir kademe arttır sonra azalt ondan sonra çık antremandan..o zaman kaybolmayacaktır..

umarım anlatabilmişimdir..işe yarayacak ama emin ol

27. Default antremanla ilgili cook onemli

bende schedules yok kendim actim ama rar dosyasini icine attigimda oyunda goremedim/Training klasoru de yok/nasil halletcem bu isi fikri olan var mi

teşekkurler ihtiyacım vardı zate

29. Default

saolasin kardes inan cok yararli oldu 2 sezondur kullaniyorum o kadarda sakatlik vermedim sadece arada maclarda adamlarim sakatlaniyor o da karsi takimin adamlarinin ha$inliginden sanirim emegine saglik

şu antreman işi aslında her takımın kendine özgü sahip olduğu bi kavramdır bütün takımları aynı kefeye koyamayız arkadaşlar lütfen şu antreman işini biraz daha ciddiye alalım

Sayfa 7 / 12 İlkİlk ... 56789 ... SonSon

Mesaj Yetkileri