1 ile 30 arası toplam 606 sonuç

Konu: Türkçe FM 2007 / Panel - Kurulum - Çalıştıramama Problemleri

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by gookhan View Post
    öncelikle sunu belirtmek isterim hepinize sonsuz tesekkurler borcluyuz kimsenin emeginin kimsede kalmasini istemem

sonra da su maruzatimi bildirmek istiyorum;

ben bu oyuna yaklasik 80 ytl wererek ewime aldim yukledim we sorunsuz oynuordum simdi para muabbeti yapmicam adamlar urasmis parayi hakediolar

turkceyi de yukledim we oyuna girerken karanlik bir ekran cıkıo sonra da 5 10 sn beklein diosunuz tmm eywallah 10 dakka bekledim ne maus oynadi yerinden ne de klavyeden bir tık işledi

gelelim asıl konuya;

ben foruma girdim dedim derdime deca bulurum ama sayfalari tek tek dolasmama ragmen sorunun magdurlarinin cok olmasina ragmen net bir aciklama yok . tek werilen cevap ''5 10 sn sonra gecmesi gerekiyor'' eywallah bekledik ama 1 saat gecti tık yok ama tek bir cvp da yok eer çözümünü bulamadiysaniz soleyin ona gore davranalim

simdi net bisi solein bu sorunun net bir çözümü war mi eer yoksa soylein warsa da bilgilendirin!!

simdi TSP yetkililerinden istegim bunca magdurl

ctrl+alt+del tuşuna aynı anda bas klavye çalışmaya başlayacaktır. Sonra karşına çıkacak görev yöneticisini kapatıp alttan FM 2007'yi tekrar seçip kaldığın yerden devam et.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by peluk View Post
    ctrl+alt+del tuşuna aynı anda bas klavye çalışmaya başlayacaktır. Sonra karşına çıkacak görev yöneticisini kapatıp alttan FM 2007'yi tekrar seçip kaldığın yerden devam et.
    çok saol sen de olmasan..

Mesaj Yetkileri