Teşekkürler, her zaman beklerim. Konumuz ve kapımız açık

Evet AMA'ada, AMADRİD'i yaşamaya devam ediyoruz. A.Madrid bu hafta R.Madrid derbisine çıkıyor. Bu müthiş derbi için artık sayılı dakikalar kaldı. Geçtiğimiz hafta R.Madrid, deplasmanda Sevilla ile berabere kaldı. A.Madrid ise kendi saha ve seyircisi önünde Betis'i 2-0 mağlup ederek ŞL umutlarını katlamış oldu. Çünkü 4. sıradaki Villarreal bu hafta Zaragoza'ya kaybetti. Artık Villarreal ile arada 5 puan kaldı ve önümüzdeki haftalarda bir A.Madrid-Villarreal maçı var. Şampiyonlar Ligi'ne katılmak için varını yoğunu koyacak olan A.Madrid'in Continental teknik adamı Sir Emrah Gürbüz, bu gün çok iddialı bir açıklama yaptı. Şimdi bu açıklamayı izleyelim, sonra tekrar burada olacağız.

Sir Emrah Gürbüz'ün Basın Toplantısı :

Geçtiğimiz iki sezonda bedavaya kaptırdığımız yıldız oyuncularımızın yerine aldığımız genç oyuncularımızın gelişim göstermesiyle, artık şampiyonluğa oynayabilecek kapasiteye ulaştık. Bu yıl elimizdeki oyuncuları en iyi şekilde değerlendirdik ve sadece çalıştık. Söylentilere kulak asmadık. Benim adımın Galatasaray ile anılması beni hiç etkilemedi. Ben A.Madrid'liyim ve Türkiye'den gelebilecek hiç bir teklife sıcak bakmıyorum. İşte bu şartlarda yolumuza devam ettik. Zaman zaman ilk 7'den koptuğumuz oldu. UEFA bile hayal derken, şimdi ŞL'nin eşiğindeyiz. Rakiplerimizi bir bir mağlup ettik. Son 10 haftada müthiş bir seri yakaladık ve şu an ligde averajla 6. sıradayız.

Son 5 haftada ise inanılmaz başarılı olduk. Sadece Barcelona yenilgisi aldık ve geri kalan maçları kazandık. Geçtiğimiz iki sezona oranla bu yıl, 35. haftaya kadar ki 5 maçtaki performansımıza baktığımızda her yıl biraz daha başarılı olduğumuzu görüyoruz. Şu an elimde bulunan istatistiklerden size de dağıttık ve ordan bakabilirsiniz.

Gördüğünüz gibi bu sezon son beş haftada R.Madrid'den sonra en başarılı takımız. Bu gelecek için bize umut veriyor. Bu ligin en formda iki takımı olan R.Madrid ile bizim takımımız karşılaşacak. R.Madrid sahasında kimle oynuyorsa oynasın kâğıt üzerinde favoridir ama biz oraya kazanmaya gidiyoruz. Şampiyonlar Ligi hedefimiz için bu maçta puan kaybetmememiz lâzım. R.Madrid'e bu hafta bir sürprizimiz olacak. Onlara tarihinin en büyük yenilgisini tattıracağız. İşte bu kadar iddialıyız!!!

Bu hafta Betis maçında, maç içinde, Kevin Larsen, Freddy Guarin ve Sergio Agüero sakatlandı ancak ben sadece Agüero'yu oyundan aldım ve yerine uzun süredir oynatmadığım Kerlon'u aldım. Ancak Kerlon beni çok sevindiren bir performans gösterdi. Maçtaki iki gölü de Kerlon attı ve 3 puanı bize getirdi. Ondan umutsuzdum, çünkü çok sakatlık yaşamış ve gerekli antrenmanları yapamadığı için de kendisini fazla geliştirememişti. Bu gün görüyorum ki Kerlon artık, büyük bir oyuncu gibi oynuyor. Artık onu da ciddi ciddi takıma almayı düşünüyoruz. Bu hafta R.Madrid karşısında oynatabilirim. Agüero'nun hafif bir sakatlığı var, eğer iyileşmezse Kerlon ile başlayacağım, tabi F.Torres ile birlikte oynayacak. Capello bana bir söz söylemiş bu gün, "Bernabeu'da Atletico değil, babam olsa tanımam" diye, ben de diyorum ki "Biz de tanıtırız kendimizi o zaman". Atletico bu günlere 1-2 günde gelmedi. Biz Real gibi bir sezonda 200 milyon TL harcayarak gelmedik bu günlere. Hepsi geniş bir araştırmanın ve çalışmanın sonucudur. Kimin büyük olduğunu bu maçta herkes görecek. Şimdilik lütfen susalım ve maçı izleyelim. Görelim olacakları...