Sayfa 9 / 15 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon
241 ile 270 arası toplam 446 sonuç

Konu: Atletico Madrid Alanı!!!

Gel vatandaş gel Chemrahi fan club sunar:
    Chemrahi t-shirt: 19.99 YTL
    Chemrahi bardak:9.99 YTL
    Chemrahi Slip Don b kalite):3.99 YTL
    Chemrahi Narenciye Sıkacağı(Üzerinde Emrah Gürbüz Resimi Ve İmzası Var): 99.99 YTL

Not:Lisans haklarını alamadık arkadaştan marka böyle oldu

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

vaLLa beLLiydi ama ben demiştim böyLe bişey oLacak diye sana dinLemedin kiğ
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quote Originally Posted by ѕαяρєя View Post
    Gel vatandaş gel Chemrahi fan club sunar:
    Chemrahi t-shirt: 19.99 YTL
    Chemrahi bardak:9.99 YTL
    Chemrahi Slip Don b kalite):3.99 YTL
    Chemrahi Narenciye Sıkacağı(Üzerinde Emrah Gürbüz Resimi Ve İmzası Var): 99.99 YTL

Not:Lisans haklarını alamadık arkadaştan marka böyle oldu
    Puahaha

O lisans hakları süper olmuş yav haha Artık AMA'da MAMA da satalım. Yakında korsancılar da çıkar, adımızı kullanır ama şunu söyleyelim, CHEMrah TV olarak korsanın düşmanıyız ve eğer yakalarsak burada teşhir edeceğiz kosancıları.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Atletico formaları satın CHEMrah TV reklamlı. Kapış kapış gider valla. Torres Vucinic Mista Agüero imzalı falan...
    Arkasında da Sir Emrah Gürbüz imzası var...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

emrah epeydir yazmıyorsun bakıyorumda. ??

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

İşi çıkmıştır belki.

Nesil
    2006
    Yer
    internetten

bencede beklıyoruz...

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Moralim bozuldu o yüzden. Şampiyonlar ligi pisipisine kaçtı elimden. Şimdi nasıl istekli istekli anlatayım? Bu gün belki yazarım bir tane. Yakında bir sürprizim olacak ama çok şaşıracak ve beğeneceksiniz. AMA durmaz, CHEMrah TV susmaz...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Veeee... Atletico, son maçta Villarreal'i yenerek İntertoto'ya katılmaya hak kazandı. Malesef UEFA'ya gitmiyormuş 7. olan. Onun için İspanya kupasını mutlaka almam lazım UEFA'ya gidebilmek için. Bu maça Sir Gürbüz, 4-4-1-1 düzeniyle defansif çıktı ve sayısız gol pozisyonundan yararlanamasa da 21 yaşındaki yıldızı Kerlon ile Villarreal'i mağlup etmeyi başardı. Maçın hakemi Villarreal'li oyuncuları tam 9 kez uyararak niyetini belli etse de hiçbir şey bu gün AMadrid'in galip gelmesini engelleyemezdi. İşte bu gün maçta yaşananlar, CHEMrah TV farkıyla ekranlarınızda :

emrah abi bende senden etkilenip atleticoda kariyere basladim ilk sezonda mistayi
    5 milyon$ a roma ya verdim o parayla higuain ve milan purovici aldim forvete takviye bagbinda

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Mista'yı satman iyi olmuş ama oynatınca da faydalı oluyordu yani. Bence Pernia'yı satmaya çalış. Eline biraz para geçer. Nasıl olsa Antonio Lopez var.

tamam abi cok saol

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Ben başlamıştım da olmayacak takımlar yenilince sinirlendim bıraktım.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

hahah cok komik ve süper oLmuş vaLLa heLaL

Nesil
    2006
    Yer
    19 EYLÜL HELL :)

süpersin yaaaa

Nesil
    2006
    Yer
    internetten

bırak huleeeynkoptum yaw

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Gayrettepe

nasıl yaptın o grafikleri emrahh ...

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Veeeeeeeeeee maç A.Madrid - Villarreal, İspanya kupası yarı final rövanşı skor Vicente Calderon'da 2-2 (ilk maç 3-3), At.Madrid finaldeeeeeeeeee!!! Şimdi sıkı durun, At.Madrid'in finaldeki rakibi daha 1-2 hafta önce bizi mağlup eden R.Madrid. İşte size müthiş bir maç keyfi. Hem büyük bir derbi hem de İspanya kupası finali. Daha güzeli de R.Madrid ŞL'ne gideceği için A.Madrid'in final oynaması sebebiyle UEFA kupasına katılmaya hak kazanması. Ligdeki maç teknik bir hata sonucu hüsranla bitince ben de size bu maçı anlatmaya karar verdim. Yarın Villarreal maçı daha sonra da At.Madrid - R.Madrid kupa finali sizlerle...

slm.ben yeni uyeyim. fm 2007 oynuyorum.turkce yama vardi ancak oyuncu etkilesimi vs ingilizceydi ve bazi diger seylerde. siteden yeni guncel bi yama indirdim kurdum ancak hala calistiramadim. isten geleli 4 saat oldu ugrasiyorum hala . yardimci olursaniz cok mutlu olucam .

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

forumun teknik yardım kısmına konu açmalısınız sorunlar için ama kısaca söyleyeyim. Oyunun tamamının Türkçe olması söz konusu değil. Sadece bir kısmı Türkçe ve tek Türkçe yama var. Güncel yama söylentilerine inanmayın. Çalıştıramama sorunu için ayrıntılı bilgi lazım. Kurulumu tamamen yaptıysanız çalışması lazım. Türkçe yamayı çalıştırdıktan sonra, ayarlar kısmına girip "tampon verileri temizler" kutucuğunu işaretleyip, ayarları kaydedin. Sonra Türkçe yama programını kapatın, saatin yanındaki simgesini de kapatın. Tekrar Türkçe yamaya girin ve oyunu çalıştır tuşuna basın sorununuz hallolur herhalde.

cok tesekkur ederim .deniyim bi doneyim hemen

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

süpersin Emrah abi süper

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Estağfurullah. O, konunun süperliği.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Gourcuff'ın frikiği 18 mi 19 mu neydi en son.

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

o artiste kim

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Yoann Gourcuff, frikiği 18 ama 20'ye kadar yolu var. Ronaldinho kadar iyi top sürüyor. Bitirişleri iyi yapabilse çok iyi bir oyuncu olacak.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

gerçekte de çok yetenekLi bir çocuk miLanda da zaman zaman forma şansı buLuyor geLecek vaadeden oyuncuLarda

Nesil
    2006

harikasın harika

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Atletico UEFA'da, CHEMrah TV Yeniden Yayında...

Uzun bir süredir, çalışanlarımız başka televizyonlara kaçtığı için, eleman sıkıntısından yayın yapamıyorduk ve şimdi EuroSport ile yapılan anlaşmalardan sonra tekrar yayındayız ve karşınızdayız. Bu gün, Atletico Madrid ile Villarreal İspanya Kupası yarı final rövanş maçında Madrid'de karşı karşıya geldiler. İlk maç Villarreal'in sahasında 3-3 berabere bitmişti. Hatırlayacaksınız, A.Madrid 3 kez öne geçmesine rağmen maçı kazanamamıştı. Bu kez iki takım Madrid'de karşılaştı ve bu maç da 2-2 berabere sonuçlandı. Ancak deplasman golü kuralı ile A.Madrid takımı kötü giden bir sezonda büyük bir başarıya imza atarak finale yükseldi. Finaldeki rakibi ise ezeli rakibi R.Madrid olacak. Bu gün sizlere çok büyük bir sürprizimiz olacak. Bunu da az sonra açıklayacağız. Şimdi lafı fazla uzatmadan bu maçın özetini almak üzere, maçı anlatan arkadaşımız, çılgın spiker, Kenan Üstüıslanmaz'a bağlanıyoruz.

"Kenan beni duyabiliyor musun?"

"Evet, çok net duyuyorum şu an"

"Maç az önce sona erdi ve A.Madrid tur atladı. Şu anda Vicente Calderon'da büyük bir sevinç var. Gelişmeleri senden kısaca(!) alalım"

"Sevgili Erdoğan teşekkürler. Vicente Calderon'dayız... Az önce burada muhteşem bir maç oynandı. Villarreal takımı maçın başında 0-2 öne geçmesine rağmen, Atletico 2 gol atarak finale çıkmayı başardı. Maçın başında, hatırlayacağınız üzere, Tam 1 yıl önce, yine bir Villarreal - A.Madrid maçında tartışan Villarreal'li futbolcu Nihat ile A.Madrid'in genç ve istikrarlı teknik adamı Sir Emrah Gürbüz barıştılar ve elele önce Villarreal, sonra Atletico tribünlerine giderek seyircileri selamladılar. Vicente Calderon halkı da Nihat! Nihat! diye tempo tutarak Nihat'ı tribünlere çağırıp alkışladı. Böylece 1 yıllık bir küskünlük son bulmuş oldu. Yine maçtan sonra da Nihat ile Sir Gürbüz ortak bir basın toplantısı yaptılar. Maç öncesindeki gelişmeler böyleydi.

Bu güzel atmosferden motive olmuş olacak ki, Nihat, maçın başında Calderon'u şoka sokan 2 gol buluyordu. Önce 8. dakikada Pablo'dan, sıyrılarak kalecinin sağında topu ağlara yolladı. Atletico savunması, bir gözünü açmıştı ki santrada Luccin'in kaptırdığı topta savunma arkasında kendisini unutturan Nihat, 9. dakikada ikinci golü buluyordu. Calderon'da umutlar sönüyordu böylece. Atetico Madrid başkanı Enrique Torres, bir anda ayağa kalkmış sinir küpüne dönmüştü. Abdurrahim Albayrak gibi etrafındakileri yumrukluyordu. Derken dakikalar 14'ü gösterdiğinde bu kez çılgın golcü Fernando'o Torres, sağdan yapılan ortada topu çok güzel kontrol etti ve kalecinin solundan perdeyi açan golü attı (1-2). Bu dakikadan sonra biraz canlanan tribünleri, gelişen etkili Villarreal atakları tekrar susturuyordu ama kaleci Ochoa, Torres'in golünden sonra kendine gelmişti ve artık gol yemem diyordu. Forlan, Nihat ve Jonathan de Guzman'ın şutlarını başarıyla önlüyordu. 25. dakikada Villarreal'li Elano, sol ayak baş parmağından sakatlanınca Villarreal ortasahada zayıflıyordu. Artık Atletico bastırıyor, Villarreal savunuyordu. Bir kontra atakta F.Torres tam kaleciyle karşı karşıya kalacaktı ki, yıldız oyuncu Antonio Barragan tarafından düşürüldü ve Barragan oyundan atıldı. Torres bir an yerden kalkamadı, bu durum Calderon'da herkesin yüreğini ağzına getirdi. O dakikaya kadar sakin olan Sir Emrah Gürbüz, bir anda yerinden fırlamış ve F.Torres'in durumunu öğrenmeye çalışmıştı. Doktorların oynayabilir işaretinden sonra rahatlayan Sir, tekrar yerine oturmuştu. Artık, Atletico sahada bir kişi fazlaydı ve bunu kullanmak istiyordu. Ancak ilk yarı 1-2 sona eriyordu.

2. yarıda ise A.Madrid atakları vardı. Sol kanattaki Skjelbred'in kötü performansı Sir Gürbüz'ü çılgına çevirmişti. Bir ara yedek klübesindeki su şişesini tekmeleyen Sir, şişenin kenarda duran bir polise çarpması sonunda yerin dibine girse de tekrar çıkmıştı. 75. dakikada ceza alanı içerisinde topla buluşan Fernando'o Torres, muhteşem bir vuruşla 2. golü atınca Calderon adeta yerinden oynadı. İnanır mısınız, bizim maçı anlattığımız bu küçük bölümün camlarının bir ara yerinden çıkacağını düşündüm. Artık Atletico'ya finale çıkmak için, skoru korumak yeterli olacaktı. Başkanın da keyfi yerine gelmiş, oturduğu koltuğa yapışmıştı artık. Etrafındakilere sürekli birşeyler ısmarlıyordu. Ancak son dakikalar geçmek bilmiyordu ve Ochoa her dakikada biraz daha yıldızlaşıyordu. Milan'ın takibindeki Ochoa'nın bu performansı Sir Emrah Gürbüz'ü rahatlatıyordu, Pablo ve Sinkiewicz'in kötü oyunlarının üstünü örtüyordu. Maçın hakemi son düdüğünü çaldığında Calderon'daki herkes birbirine sarılmış, galibiyeti kutluyordu. Bu kez, pon pon kızlar Sir Emrah Gürbüz'ün biraz uzağındaydı, yoksa yine ilginç bir görüntü takılabilirdi kameralarımıza. Evet, bu maçtan sonra Atletico taraftarları, Madrid'in ünlü Celcius meydanında toplanarak galibiyeti kutlamaya başladılar. Hatta bu kutlamalarda, taraftarların, "Sir Emrah Gürbüz, seviyoruz seni hepimüz" diye tempo tuttukları da gelen haberler arasında. Ayrıca, yine bazı taraftarların, Villarreal taraftarları stattan çıkarken "Bye Bye Love, Bye Bye Final" diye tempo tutmaları Villarreal'lileri kızdırsa da kalabalık olay çıkmadan dağıldı. Şimdilik aktaracaklarımız bu kadar, bir gelişme olursa yine aktarırız. Herkese iyi akşamlar."

Evet, teşekkür ediyoruz. Sevgili seyirciler, bu gün bir sürprizimiz olacağını söylemiştik. Bu gün bir konuğumuz var, onu hepiniz çok iyi tanıyorsunuz. Ünlü Rus tenisçi Anna Kournikova, bu gün CHEMrah TV'de CHEMaraton'dan sonra yayınlanacak "Pazarkeyfinden Sonra Pazartesi" isimli programın konuğu ama biliyoruz ki o, futbola çok ilgili. Çünkü F.Torres ile dünyeaa! evine girmek üzereler. Hatta bu durum için Sir Gürbüz'ün çok güzel bir esprisi var "Fernando'o önce gelip kampa girsin, sonra dünya evine girsin." Sir Gürbüz gerçekten çok komik bir insan. Evet, Anna Kournikova, Madrid'de yapılacak olan "çok açık tenis turnuvası" için burada ve boş vaktini "Pazardan öte, ileride" programına katılarak değerlendirmek istedi ve bu programın hazırlıkları sürerken biz de onu kısa süreliğine davet etmeyi düşündük. Ne de olsa ikisi de spor ama Anna'nın A.Madrid ile de bir bağlantısı var. Evet, şimdi Kournikova'yı buraya çağırıyoruz. Birkaç sorumuz olacak, ondan sonra son hazırlıklar için zaten tekrar içeri gitmesi gerekecek, çünkü programımız az sonra sona erecek. Evet Anna Kournikova stüdyomuzda...

Tandem Ömer : "Anaaaa!!! Anna Kournikovaaaa!!!

Bülent Yavuz : "Vaaaşşşş!!!"

"Anna, hoşgeldin!"

"Hoşbulduk Erdoğan Bey"

"Anna, bu günkü maçı izledin. Sence nasıldı maç. Torres başarılı mıydı sence?"

"Aaa evet çok güzeldi maç. Fernando'o zaten çok yakışıklıydı. Ben bir de Skjelbred'i beğendim."

"Anlaşılan iyi futbolcudan anlıyorsun"

"Yüzüne, boyuna bakmam yeterli anlamam için. Gerçekten yakışıklı futbolcudan anlarım."

"Peki ama Skjelbred bu gün kötü bir oyun sergiledi. Sence iyi miydi?"

"Aaa hayır, bence kötü değildi. Biliyorsunuz bizim maçı izlediğimiz yer sahanın soluna düşüyor. O yüzden Emrah Bey'in Skjelbred'i solda oynatması çok doğru bir karardı. Zaten o da solda oynayınca çok başarılı oluyor."

"Peki Anna seni yormayalım, vaktini ayırdığın için teşekkür ederiz."

"Ama Fernando'o'nun gollerini göstermeyecek misiniz?"

"Golleri yayınladık ama senin için program sonunda tekrar göstereceğiz, söz!"

"Hayır gol izlemek önemli değil de ben özellikle asisti merak ediyorum. Skjelbred yapıyodu değil mi asisti? Peki. İyi yayınlar, iyi akşamlar diliyorum sizlere"

"Teşekkürler"

Eveeet, Anna'yı içeri gönderdik. Biz de konuklarımız mu maçı soralım şimdi. Sn. Üründül nasıldı maç? Kısaca alalım.

Tandem Ömer :

"Erdoğancığım, şimdi Atletico takımı nedense bu gol yeme sorununu bir türlü çözemedi. Sağ tarafta oynayan Leyrielton, sürekli adam kaçırıyor. Dİkkat ederseniz rakip takımlar, oyunu hep Atletico'nun sağ kanadına yığıyor. Böyle olunca, tabi Leyrielton da çok genç daha, Atletico hücumda ne kadar iyi olsa da skor anlamında bekleneni veremiyor. Bence iyi bir sağ bek Atletico'ya UEFA kupasını getirebilir."

Evet, yeri gelmişken söyleyelim. Ömer abi lafını unutma! Atletico takımı ligde 7. olduğu için Ülker Toto kupasına gidecekti biliyorsunuz ama R.Madrid ile İspanya kupası oynadığı ve R.Madrid şampiyonlar ligine gideceği için Atletico UEFA'ya katılmaya hak kazandı. Evet, Ömer abi...

Tandem Ömer :

"Söyleyeceklerim bu kadar..."

Ehh şey! Tamam Ömer abi sağol. Evet Sn. Yavuz, bu gün 1 tane kırmızı kart pozisyonumuz var. Tahtada anlatır mısınız bize efendim?

Bülent Yavuz : ...

Sn. Yavuz, sorumu anladınız mı?

Bülent Yavuz : "Hııh ne? Anlamadım."

(Sn. Yavuz galiba, Anna, hâlâ burda sanıyor)

Sn. Yavuz, kırmızı kart pozisyonunu yorumlar mısınız?

Bülent Yavuz : "Hmm... Evet... Şimdi o pozisyonun tartışması olmaz. F.Torres, kaleci ile karşı karşıya kalmıştı ve düşürüldü. Cezası ihraçtır."

Sn. Yavuz çok güzel özetlediniz valla hayret. Evet sevgili seyirciler, günü maçını sizlere en ince ayrıntısına kadar (Anna) anlatmış olduk böylece. Programımızın süresi malesef bitti. Artık son 30 s içindeyiz. Gelişmelerle karşınızda olacağız. "Sn. Yavuz kapatıyoruz efendim", "Tmm Erdoğan kapat, beni öbür programa davet ettiler zaten". Şimdilik gidiyoruz ama CHEMrah TV ve CHEMadrid TV ortak yayını devam ediyor. Sakın bizden ayrılmayın. Güzel maçlar, güzel goller sizinle olsun.

Essienkalın...

Nesil
    2006
    Yer
    -

süpersin saolll

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Bu da Villarreal maçının fotoromanı.

Sayfa 9 / 15 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon