1 ile 30 arası toplam 55 sonuç

Konu: Song Iki Kez Sicradi

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Marmaris

Ankaraspor maçındaki ile ilgili yazmıştım, önceki sayfada Toze ve onun gibi art niyetlilere olayın kasıtlı olmadığı, hatta hatanın tekmeyi yiyen Hurriyette olduğu anlatılmış.. Editledim ben de..
    Ayrıca, şaşırtıcıdır ki itiraz etmemişler.. Garip geldi şahsen..

--

Editlediğim şeyden ayrı eklemek istediğim, sizin Lugano ile ilgili de buraya bir başlık açarım, İnsan Hakları Mahkemesi'ne gidilirse o görüntülerle, bu ülkede futbol oynamak bir yana, izlemek bile yasaklanır..

O yüzden rakip takım futbolcusu 1 hareket yaptı diye başlıkta atıp tutmak çok yersiz.. Boşuna takım muhabbeti yüzünden gerilim çıkartmanın alemi yok.. Ha çıkartanların hoşuna gidiyorsa, ben de takımımı savunmaktan zevk alırım, o ayrı..

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Keske tüm savunmalar sert girsey diyosunuz sonra Lugano'ya yok kasap yok bilmem ne diyorsunuz.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Keske tüm savunmalar sert girsey diyosunuz sonra Lugano'ya yok kasap yok bilmem ne diyorsunuz.
    bunu genelleme istersen ... yani herkez böyle düşünüyormuş gibi yansıtma ...
    üstelik defans oyuncusu sert olabilir vücudunu daha çok kullanabilir ama kasaplıkla ikisini ayırabilmelisin ...

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by paco View Post
    bunu genelleme istersen ... yani herkez böyle düşünüyormuş gibi yansıtma ...
    üstelik defans oyuncusu sert olabilir vücudunu daha çok kullanabilir ama kasaplıkla ikisini ayırabilmelisin ...
    Adın cıkacagına canın cıksın daha iyi meselesi Psv'li Alex su anda dünyanın sayılı defanslarındandır ama onunda en önemli özelligi sert oynaması. Lugano'da kasap degil sert futbolcudur. Forvetler Türkiye'de kolay kolay adam gecmeye alıstıgı için karsılarına Lugano cıkınca ya laf atarlar ya da yok söyle böyle.

Quote Originally Posted by dnz498 View Post
    birincisi sert girmekle fual yapmak aynı şey değil
    ikincisi Song'un pozisyonu BUZ GİBİ PENALTI ben ona penaltı demeyenin aklından şüphe ederim
    denilmişki A.ÇAKAR bile penaltı değil diyor O adam bu yorumu harekete göre değil G.Ünal'ın düşüşüne göre veriyor. Neymiş düşen adam bacağını sola açmazmışta direk öne doğru inermiş geçin bunları
    Penaltıya zaten itiraz eden yokki buz gibi penaltı.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2005
    Yer
    ev

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    birincisi sert girmekle fual yapmak aynı şey değil
    ikincisi Song'un pozisyonu BUZ GİBİ PENALTI ben ona penaltı demeyenin aklından şüphe ederim
    denilmişki A.ÇAKAR bile penaltı değil diyor O adam bu yorumu harekete göre değil G.Ünal'ın düşüşüne göre veriyor. Neymiş düşen adam bacağını sola açmazmışta direk öne doğru inermiş geçin bunları

Mesaj Yetkileri